Home Greek News Η Ελλάδα σύρεται σε Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο – Oι συμμαχίες και ο στόχος της Ρωσίας – Τι ζήτησε ο Β.Πούτιν από τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Η Ελλάδα σύρεται σε Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο – Oι συμμαχίες και ο στόχος της Ρωσίας – Τι ζήτησε ο Β.Πούτιν από τον Ρ.Τ.Ερντογάν

by _
0 comment 118 views

Η Ελλάδα σύρεται σε Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο – Oι συμμαχίες και ο στόχος της Ρωσίας – Τι ζήτησε ο Β.Πούτιν από τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα μπει στο «χορό» και πρέπει να είναι έτοιμη. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες αυτό που ξεκίνησε στα Βαλκάνια είναι μόνο η αρχή. Η «συγγνώμη» της Σερβίας προς την Ελλάδα πριν λίγο καιρό μόνο τυχαία δεν ήταν όπως και το ρωσικής κατασκευής τρένο που έγινε δώρο προς την Σερβία από την Ρωσία για να πάει στη Μιτρόβιτσα με την επιγραφή «Το Κόσοβο είναι Σερβία».

Σκοπός είναι η πλήρης ανατροπή της πολιτικής των ΗΠΑ στα Βαλκάνια.

Και μια αποκάλυψη: Ο Β.Πούτιν ζήτησε από τον Ρ.Τ.Ερντογάν να αποσύρει την στήριξη του προς τους Αλβανούς… Υπάρχει μια συνολική προσέγγιση Ρωσίας-Τουρκίας και δεν αφορά πλέον μόνο την Συρία.

Σερβία, Ελλάδα και πΓΔΜ θα δημιουργήσουν «ορθόδοξο τόξο » λόγω της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας».

Αυτό είναι το ρωσικό σχέδιο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σερβία, Ελλάδα, πΓΔΜ θα αναβιώσουν τη βαλκανική συμμαχία του 1912-13, κατά του σχεδίου των ΗΠΑ και της Τουρκίας που αφορά την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» και περιλαμβάνει εδαφικά κομμάτια της ΠΓΔΜ (Δυτικό τμήμα) , της Ελλάδος( Ήπειρος), του Μαυροβουνίου, του Κοσόβου και της νότιας Σερβίας ( Πρέσεβο).

Αναγκαστική εξέλιξη θα είναι και η είσοδος της Βουλγαρίας στον πόλεμο αναβιώνοντας πλήρως την βαλκανική συμμαχία.

Πρόκειται για τα ίδια κράτη με μια μικρή παραλλαγή την ΠΓΔΜ λόγω διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, που πολέμησαν σε δύο βαλκανικούς πολέμους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία..

Ειδικά για την Ελλάδα και την κόντρα της με την ΠΓΔΜ σχετικά με την ονομασία, η κοινή ορθόδοξη θρησκεία θα «συγκολλήσει» τα απαραίτητα «κομμάτια» από τις δύο χώρες, παραβλέποντας έστω και για λίγο την σοβαρή διαφωνία μπροστά στον κοινό κίνδυνο που ονομάζεται «Μεγάλη Αλβανία», από την οποία κινδυνεύουν όλοι.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο συνυπολογίζοντας και τον αλβανικό πληθυσμό που ζει στην περιοχή στην χώρα μας και να έχει έτοιμα «σενάρια» στο συρτάρι για όλες τις εκδοχές .

Ένας Βαλκανικός πόλεμος δεν είναι της αμέσου προτεραιότητας της χώρας μας αλλά εάν ξεκινήσει πρέπει και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι.

https://www.youtube.com/watch?v=idUbwjPBeI8

https://www.youtube.com/watch?v=dZLS0ukZWDA

https://www.youtube.com/watch?v=xszaR7njJbk

Πηγή:

http://www.pentapostagma.gr/2017/01/η-ελλάδα-σύρεται-σε-τρίτο-βαλκανικό-πό.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr