Home Greek News ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΞΩ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΞΩ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

by _
0 comment 126 views

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Τα δικά μας σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ:

“οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας.”

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Όλα τα λύσαμε και αυτά μας… έλειπαν!»

Οι αφίσες της πανελλήνιας καμπάνιας «Δίπλα Σου» για την καταπολέμηση των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου με όχημα την ομόφυλη συντροφικότητα, προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες σε στάσεις των ΜΜΜ του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Η καμπάνια φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του έντονου προβλήματος των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου και να αποτελέσει ένα ανάχωμα στο πρωτόγνωρο, ιδιαίτερα ανησυχητικό και διαρκώς αυξανόμενο φαινόμενο των ομοφοβικών επιθέσεων που καταγράφονται στη χώρα μας. (Πηγή ιστολόγιο Κατάνυξις)

Τι άλλο θα δούμε στην τόσο «ωραία» μας εποχή.

Κάτω λοιπόν οι πάσης φύσεων ο ομοφοβικοί και δια του νόμου! Το ιδανικό του Νεοέλληνα θα είναι από εδώ και πέρα οι… λεσβίες και οι gay, όχι ότι έχουμε κάτι εναντίον τους, αλλά κάπου το πράγμα έχει ξεφύγει.

Πάντως ο.. Τραμπ έρχεται δριμύς.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ:

http://nikosxeiladakis.gr/εμπροσ-για-μια-ομοφυλοφιλη-ελλαδα/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr