Home Greek News Δέχονται μια άνευ προηγουμένου επίθεση ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ απο…ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ!

Δέχονται μια άνευ προηγουμένου επίθεση ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ απο…ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ!

by _
0 comment 131 views

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ δέχονται μια άνευ προηγουμένου επίθεση από …ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11:22, 16 Ιαν. 2017

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του σάιτ αυτού, ο οποίος είναι κορυφαίος και έχει δουλέψει για πολλές μεγάλες εταιρίες (Yahoo, Google) καθώς και για το Αμερικανικό Ναυτικό δημιουργώντας τους εξελιγμένες τεχνολογίες όπως  “key word search” (αναζήτηση με λέξεις κλειδιά), μου είπε σημερα τα εξής σχετικά με τη μεγάλη επίθεση που δεχτήκαμε απο εξωτερικούς παράγοντες που ξέρουν πολύ καλά πως εμείς απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ είμαστε στις επάλξεις σε αυτόν τον αγώνα υπερ πίστεως και πατρίδος, κ.ο.κ.:

Σε έχει χακάρει ένας στρατός χακεράδων 60 ατόμων που αποτελείται εξ Τούρκων, Αρμενίων, Αυστραλών και Κινέζων. Τους έχω μπλοκάρει και εσωκλείεται είναι ένα στιγμιότυπο των θέσεων και των διευθύνσεων της αντίστροφης IP τους (IP reverse addresses) που δείχνουν απο ποια δίκτυα προέρχονται 

Είναι επαγγελματίες και χρησιμοποιούν πολλές διευθύνσεις IP και όλα χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική. Οπότε, είμαι σίγουρος ότι εργάζονται για κάποια ομάδα Intel (μυστικών πληροφοριών) ή κάτι τέτοιο.

Εάν είστε ένας ανεξάρτητος μπλόγκερ/δημοσιογράφος κτλ., να έχετε υπόψιν σας όλ’αυτά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν κρυφά για διάφορες κυβερνήσεις της Δύσεως και έχουν πάρα εντολή εμας τους καλούς να μας ρίξουν για προφανείς λόγους!…

Εδώ μπορείτε να δείτε μια εικόνα των διευθύνσεων IP τους. Τους έχουμε μπλοκάρει όλους…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr