Home Greek News Ν.Λάος: Κίσινγκερ-Μπρεζίνσκι & Ισλάμ, σκιώδης τραπεζική & παγκοσμιοποίηση

Ν.Λάος: Κίσινγκερ-Μπρεζίνσκι & Ισλάμ, σκιώδης τραπεζική & παγκοσμιοποίηση

by _
0 comment 157 views

Ο ακόλουθος Έλληνας ειναι μεγάλος απατεώνας μιας και είναι εκπρόσωπος των….ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

-απο το κανάλι Mchals Dltas

Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι και Ολμπράιτ, οι τρεις αρουραίοι Εβραίοι που από τη δεκαετία του 60 και εντεύθεν μετάλλαξαν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ σε αυτό το σημερινό βάρβαρο χωρίς ηθική και αξίες συνονθύλευμα πολιτικών. Οι υπάνθρωποι Εβραίοι της «ρεάλ πολιτίκ» χρησιμοποίησαν την ισχύ των ΗΠΑ για ανήθικους σκοπούς εργαλειοποιώντας και αφυπνίζοντας τα σκληρότερα ένστικτα του μεσαιωνικού Ουαχαμπιτικού Ισλάμ ως διαμεσολαβητή πολέμου για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Εβραιοσιωνιστών . Καθυπόταξαν τις ΗΠΑ καθιστώντας τες θυγατρική των συμφερόντων του Ισραήλ και μιας υπόγειας σκιώδους χρηματοοικονομικής μαφιόζικης διεθνούς κλίκας .Διαμέσου της ισχύος των ΗΠΑ οι άνωθεν αρουραίοι άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως.

Εργαλειοποίησαν το Ισλάμ για να ξετινάξουν τις δομές της ΕΣΣΔ στην Μέση Ανατολή τον Καύκασο και την Ασία .Με τον ίδιο τρόπο κατέστρεψαν κραταιές χώρες όπως το Ιράκ,το Αφγανιστάν, τη Λιβύη την Αίγυπτο και τη Συρία .

Στο δεύτερο σκέλος αναλύει τη σκιώδη τραπεζική και την Εβραιορωσική Μαφία καθώς και τις δύο τάσεις της παγκοσμιοποίησης .Την παγκοσμιοποίηση των κεφαλαιαγορών που είναι νοσηρή βάρβαρη και διεφθαρμένη και σε εκείνη την παγκοσμιοποίηση που θέλει να δικτυώσει την ανθρωπότητα σε εναργώς ευγενείς δράσεις .Η χρηματοοικονομική ελίτ των παγκοσμιοποιητών είναι αυτή που ελέγχει τους Ολάντ,Μέρκελ,Ρέτζι,Ραχόι και Μπαρόζο,Χίλαρι Κλίντον .Αυτοί θέλουν να καταστρέψουν τα έθνη κράτη και εξυπηρετούν τους σκοπούς των κεφαλαιαγορών εις βάρος των εθνών-κρατών. Σε αυτό το μπλοκ των μισανθρώπων εθνοπροδοτών αντιτίθεται το μπλοκ των Μαρί Λεπέν,Ντόναλντ Τραμπ,το εναλλακτικό κόμμα για τη Γερμανία(Afd), ο Πούτιν , ο Βίκτορ Ορμπάν.

Οι εγχώριοι υποτακτικοί νεοραγιάδες γκιαούρηδες τύπου Αδώνιδος Γεωργιάδη και Κούλη Μητσοτάκη είναι πιόνια και χρήσιμοι ηλίθιοι της βάρβαρης χρηματοοικονομικής ελίτ που δεν έχει ηθικούς φραγμούς και αξίες .Ερμηνεύουν και αιτιολογούν το ραγιαδισμό και γκιαουρισμό τους με επιστημονικό και φιλοσοφικό τρόπο κάνοντας μνεία στη γνωστή ρήση του Θουκυδίδη στην ιστορική κόντρα μεταξύ Αθηναίων και Μηλίων : «Το συμφέρον του ισχυρού αποτελεί δίκαιο. Ο ισχυρός προχωρεί όσο του επιτρέπει η ισχύς του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του».

Ο Λάος αντιπαραθέτει στους Θουκυδίδιους νεοραγιάδες έναν στίχο από την Πολιτεία του Πλάτωνος…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr