Home Greek News Νέες μειώσεις στα μισθολόγια των ενστόλων ζητά το υπουργείο Οικονομικών

Νέες μειώσεις στα μισθολόγια των ενστόλων ζητά το υπουργείο Οικονομικών

by _
0 comment 132 views

«Υπάρχουν προτάσεις. Σε κάποιες έχουμε αντιρρήσεις, γίνεται συζήτηση…» είπε ο Νίκος Τόσκας…

Νέες επώδυνες περικοπές στα μισθολόγια των ενστόλων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με τον κ. Νίκο Τόσκα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στο ερώτημα αν θα υπάρξει νέο μισθολόγιο για τους ένστολους αναφέρει ότι «υπάρχουν προτάσεις απο το υπουργείο Οικονομικών. Σε κάποιες έχουμε αντιρρήσεις, γίνεται συζήτηση. Πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας δουλεύουν σκληρά και κάτω απο αντίξοες συνθήκες, ειδικά τώρα με το προσφυγικό, που έχουμε και πολλές μετακινήσεις προσωπικού στα νησιά, δεν πρέπει να επηρεαστούν οι αμοιβές τους. Είμαστε σε επαφή με το υπουργείο Οικονομικών και πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούν αρνητικά οι αμοιβές τους».

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας προαναγγέλλει μείωση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά 50% εκτός όσων επιβάλλονται για παραβίαση κόκκινου σηματοδότηση και υπέρβασης του ορίου κατανάλωσης αλκοόλ.

«Ηδη υπάρχει πρόταση του υπουργείου για μείωση στο μισό των χρηματικών προστίμων, με εξαίρεση την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και την οδήγηση υπο την επήρεια μέθης. Μια πρόταση την οποία επεξεργαζόμαστε μαζί με τον συνάδελφο κ. Σπίρτζη απο το υπουργείο Μεταφορών. Είναι θέμα ημερών η υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης».

Πηγή:

http://www.protothema.gr/economy/article/645291/ΝέεςμειώσειςσταμισθολόγιατωνενστόλωνζητάτουπουργείοΟικονομικών/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr