Home Greek News Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!”

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!”

by _
0 comment 178 views

ΙΚΕΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

02|10|2014 21:15

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ”

Φαίνεται ότι ο αγαπητός των “δεξιούληδων” εγκλωβισμένων ψηφοφόρων, τηλεβιβλιοπώλης, Άδωνης Γεωργιάδης, διαβάζει την “Ελεύθερη Ώρα” και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και συλλογάται ελεύθερα.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι την ώρα που η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων του Γερμανικού προτεκτοράτου στην Αθήνα ζητάει από χαραμοφάηδες και τεμπέληδες εθνοπατέρες “,ψήφο εμπιστοσύνης”, αυτός κοιτάζει το τομάρι του. Κοιτάζει να διασωθεί από την φημολογούμενη “μαύρη λίστα” των Σιωνιστών που δημοσιεύσαμε και τον θέλει έξω από το παιχνίδι και χωρίς βουλευτική έδρα.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε προχθές στη Βουλή να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.
Σε ένα ιστορικό και ανθελληνικό παραλήρημα που θα πρέπει να γραφεί με μελανά γράμματα στην Νεώτερη Ελληνική Ιστορία, την οποία ξέρει απέξω κι ανακατωτά, αποφάσισε να κάνει τον δικολάβο της ηγεσίας του Εβραϊκού -σιωνιστικού Κέντρου που ουσιαστικά κουμαντάρει τα εσωτερικά πράγματα της χώρας και ορίζει τις εξελίξεις. Ζητώντας τον λόγο μετά από την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της “Χρυσής Αυγής”, Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος τα έχωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο αποκαλώντας τους “δειλούς αλλά και ανθρώπους του σιωνιστικού λόμπι και του διεθνούς τραπεζικού συστήματος”, ο Άδωνις κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να δράσει.

“Αυτό που ακούσαμε νωρίτερα ήταν παραλήρημα. Ο Αρχιεπίσκοπος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι δειλοί και συνωμοσιολόγοι; Εμείς δεν μπορούμε να μιλάμε για Έθνος και οι μόνοι που μπορείτε να μιλάτε είστε εσείς; Είστε με τα καλά σας; Είστε η ντροπή του πατριωτισμού. Και κάτι άλλο. Το οποίο εγώ με την παρουσία μου εδώ δεν το επιτρέπω . Για να παρουσιάσει αυτή τη συνωμοσιολογία που κατακλύζει το διαδίκτυο(σ.σ προφανώς ο κ.Γεωργιάδης θα εννοεί τον λεγόμενο αντισημιτισμό που καταγγέλλει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και είναι ο ίδιος που λέγεται ότι τον έχει κόψει από τις λίστες των υπό εκλογή βουλευτών), παρουσιάζει ότι ι Εβραίοι πολίτες εξαιρούνται της φορολογίας.

Τώρα είπε ότι φορολογούνται οι Εβραίοι αλλά εξαιρείται το κομμάτι της δικής τους κοινότητας. Αλλά τι δεν είπε. Να πάτε να διαβάσετε την ιστορία του Μαρδοχαίου Φριζή που έδωσε το αίμα του για την Ελλάδα και εσείς έρχεστε εδώ και πουλάτε πατριωτισμό και δεν έχετε κάνει ούτε τα μισά”, ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης απονέμοντας εύσημα προφανώς στην γενναιότητα αλλά και την εθνική συνείδηση των Ιουδαίων που κατοικούν στην Αθήνα. Και κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του παραπαίοντος κόμματος σε μια ακόμα από τις γνωστές “τσιρίδες” του: “Είπατε ακόμα και για τον Ελευθέριο Βενιζέλο ο οποίος έδωσε νομική προσωπικότητα στο ΚΙΣ. Για να τον ανακατέψτε κι αυτόν στη συνωμσιολογία. Ο Ιωάννης Μεταξάς τι έκανε;”, ανέκραξε ο Άδωνης Γεωργιάδης

Για την ιστορία και για όσους δεν θυμούνται στις 5 Δεκεμβρίου, βορειοανατολικά της Πρεμετής, ο Εβραίος Φριζής και οι άντρες του δέχθηκαν επίθεση από ιταλικά αεροπλάνα. Ο Φριζής έδωσε εντολή στους στρατιώτες του να πέσουν στα χαρακώματα, παρ’ όλα αυτά, για να μην υπάρξει πανικός στους στρατιώτες, ο ίδιος παρέμεινε καβάλα στο άλογό του και συνέχισε να τους εμψυχώνει. Ως καβαλάρης έγινε εύκολος στόχος για τα εχθρικά αεροπλάνα. Στην αρχή δεχτηκε βολές από το αεροπορικό πολυβόλο και έπειτα μία βόμβα τον αποτελείωσε.

Σύμφωνα με αφήγηση του εγγονού του, επίσης Μαρδοχαίου Φριζή, ο ιερέας του στρατεύματος του έκλεισε τα μάτια με την επιθανάτια εβραϊκή προσευχή: «Άκουσε Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός σου, ο Κύριος είναι ένας». Αλλά θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ.Γεωργιάδη ότι ακόμα και γι αυτή την ιστορία με τον μακαρίτη τον Φριζή έχουν γραφεί κι άλλες απόψεις κι όποτε θέλει τις συζητάμε γιατί δεν προλαβαίνουμε λόγω χώρου.

Γιατί όμως τόση “καούρα” του Αδώνιδος για τους Οβριούς; Γιατί προφανώς ο κάποτε κολαούζος του Σαμαρά και της πεθεράς του, διάβασε χθες ότι οι Σιωνιστές τον έχουν κομμένο από τις λίστες και είπε να αρχίσει τα “γλυψίματα”. Άδωνη, μην φοβάσαι, ρε φίλε. Από σήμερα και μετά από αυτό που έκανες -και το διαφημίζουμε εμείς- οι Εβραίοι θα σε λυπηθούν και θα σε κάνουν βουλευτή. Τον Σαμαρά μόνον να προσέχεις. Τη λέξη “άφιλος” την ξέρεις; Εάν δεν την ξέρεις, πέρνα από εμάς μια βόλτα να στην μάθουμε…

makeleio ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/10/adwnis-ikeths-sta-podia-ebraion-na-to-luphuoun.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr