Home Greek News Πόσο πιο κάτω; Λαθρομετανάστες δίνουν φαγητό σε Έλληνες αστέγους!

Πόσο πιο κάτω; Λαθρομετανάστες δίνουν φαγητό σε Έλληνες αστέγους!

by _
0 comment 88 views

ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ…

https://www.youtube.com/watch?v=wC-5K_-4ujo&feature=youtu.be

Μόνο ντροπή και οργή προκαλεί το βίντεο που προβλήθηκε από το δίκτυο του AlJazeera, με πρωταγωνιστές δυο Σύρους “παράτυπους” να προσφέρουν φαγητό σε Έλληνες αστέγους στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το βίντεο ο Αντέλ και ο Αντνάν από το Χαλέπι μαζί και με άλλους εθελοντές, μοιράζουν τα τρόφιμα που περισσεύουν από τα hot spots στους αστέγους της συμπρωτεύουσας.Στο βίντεο εκτός των πρωταγωνιστών φιλοξενούνται και δηλώσεις των αστέγων οι οποίοι μιλάνε με ευγνωμοσύνη για τους Σύρους. Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και οι Έλληνες φαίνονται ως ευεγερτημένοι από τη καλοσύνη των “παρατύπων” οι οποίοι προσφέρουν ό,τι δεν έχουν φάει στα hot spots.

Βίντεο:

Προϊόν διεθνιστικής προπαγάνδας;

Ασφαλώς περιμένουμε και τις δηλώσεις κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού από τους διεθνιστές οι οποίοι πάνω σε ανθρώπινες τραγωδίες, θα στήσουν το παραπλανητικό τους πανηγύρι. Θα βγάλουν πάλι όλη τους τη χολή κατά εκείνων που αντιδρούν με τη λαθρομετανάστευση και εκμεταλλευόμενοι τα ανθρώπινα συναισθήματα, θα βάλουν ένα ακόμη λιθάρι στο τείχος της πολυπολιτισμικότητας. Για μερικές στιγμές θα κάνουν πολλούς να ξεχάσουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τους θανάτους αθώων ανθρώπων, από ανθρώπους που ήρθαν στην Ευρώπη από αλλού. Οι Έλληνες άστεγοι είναι άστεγοι από χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας, η οποία τους έχει εγκαταλείψει εντελώς ρίχνοντας όλη τη προσοχή της στο μεταναστευτικό ξεχνώντας ποιοι προηγούνται (ή θα έπρεπε να προηγούνται). Έτσι έχουμε ένα πολιτικό σύστημα που έδιωξε πολλούς Έλληνες από τα σπίτια τους ενώ ανοίγει ή και επιτάσσει χώρους στέγασης για τους μετανάστες.

Διάκριση;

Όχι βέβαια. Εξάλλου οι διακρίσεις και ο ρατσισμός εκδηλώνονται μόνο κατά αλλοδαπών, ποτέ κατά Ελλήνων. Ό,τι όμως και αν μας δείξουν, όσα λόγια και αν μας πουν η μαύρη πραγματικότητα για τους Έλληνες δεν αλλάζει. Τα γλυκά λόγια και οι ιδεοληπτικές ονειρώξεις της αριστεράς μόνο χειροτερεύουν την ήδη άθλια κατάσταση η οποία δεν αντιμετωπίζεται με λογίδρια και βίντεο, αλλά με πολιτικές επικεντρωμένες στα χώματά μας και στους ανθρώπους που συνεχίζουν τη πορεία του έθνους.

http://www.elkosmos.gr/

https://isxys.blogspot.com/2017/01/blog-post_475.html

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/623470194525706/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr