Home Greek News Η αλήθεια για τον δημοσιογράφο Alex Jones. ΕΙΝΑΙ ο Bill Hicks, ο «μακαρίτης» κωμικός που σκηνοθέτησε το θανατό του!!!

Η αλήθεια για τον δημοσιογράφο Alex Jones. ΕΙΝΑΙ ο Bill Hicks, ο «μακαρίτης» κωμικός που σκηνοθέτησε το θανατό του!!!

by _
0 comment 254 views

Η αλήθεια για τον δημοσιογράφο…Alex Jones (Άλεξ Τζόουνς)…

ΕΙΝΑΙ ο Bill Hicks (Μπίλ Χίκς), ο «μακαρίτης» γνωστός κωμικός που σκηνοθέτησε το θανατό του το 1994 και μετά ξαναεμφανίστηκε το 1995 περίπου ως…«Άλεξ Τζόουνς»!!! 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.52, 12 Ιαν. του 2017 | JohnKountouris.com

Είναι πράκτορας της CIA, Stratfor και της κυβερνήσεως εν γένει. Είναι μεγάλος…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του κάθε πατριωτικού κινήματος στην Αμερική και σε άλλες χώρες…

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Η ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του σάιτ Infowars.com» για όλη την αλήθεια για το ΠΟΙΟΥΣ ακριβώς δουλεύει ο Τζόουνς.

Αν θέλετε να μάθετε τι ρόλο παίζει αυτός σε αυτό το παιχνίδι της «σωστής πληροφόρησης» του ευρέως κοινού για την ΝΤΠ, το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μιλάει ποτέ για τον ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ που παίζουν οι Εβραιοι στην διάταξη, για όλο τον κόσμο, της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Μόνο εκεί θα καταλάβει ο κάθε ειληκρινής άνθρωπος που ζητάει την αλήθεια ότι αυτός ο «μεγάλος ηγέτης» των αντικαθεστωτικών Αμερικανών είναι…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ–μιας και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!

Και τι λέει το…ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ???:

«ὅτι πολλοὶ πλάνοι εἰσῆλθον εἰς τὸν κόσμον…»….

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός συγγρεφέας Jerome Corsi στο πρόγραμμα του Αλεξ Τζόουνς, ο Corsi έκανε μια «γκάφα» αποκαλώντας τον Αλεξ…ΜΠΙΛ (Bill)!!!

Ο Τζόουνς είναι υπάλληλος της μεγάλης μιντιακής εταιρείς Time Warner, ιδιοκτησίας του…Ted Turner, του μεγάλου κομμουνιστή που ίδρυσε το…CNN!!! Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι ο Τζόουνς κάνει συνέχεια εμφανήσεις στο ίδιο το…CNN???!!!

Λοιπόν, ο Bill Hicks ήταν ένας παρα πολύ γνωστός και αγαπημένος κωμικός που ταξίδευε σε όλο τον κόσμο κάνοντας τα θεάματα κωμωδίας του. Αλλά όταν μιλούσε επι της σκηνής, έθιγε και πολλά…ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ αναλύοντάς απο την άποψη ενος…ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ. Λένε ότι ο Hicks «πέθανε» απο «καρκίνο» το 1994 και δεν του δώσανε μια κανονική κηδεία οι γονείς του, ούτε υπάρχει μια επίσημη καταγραφή του «θανάτου» του πουθενά!!! Οι γονείς αποφάσισαν να τον «θάψουν»…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Τα χαρακτηριστικά των προσώπων αυτών των δύο ανδρών ειναι…ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ συμπεριλαμβανόμενων των…ΟΔΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ!!! Έχουν τις ίδιες ελαιές στους λαιμούς τους….τα ιδια μάτια…μάγουλα…μέτωπα, κ.ο.κ.

Εγω προσωπκά καλύπτω αυτό το θέμα απο το 2012 με τη βοήθεια των καλύτερων εκεί έξω ερευνητών…

Και τέλος, σύμφωνα με την αριθμολογία, το όνομα «Alex Jones» αντιστοιχεί στον αριθμό…33 των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!  Τον Τζόουνς τον χρησιμοποιούν να παραπλανεί τον κόσμο διότι παίζει το ρόλο του «άρχι-φύλακος των πυλών» όπως λέμε εδώ…είναι «gate-keeper», δηλ., φιλτράρει για τον κάθε πατριώτη την ακριβή αλήθεια για την ΝΤΠ παραλείποντας εσκεμμένα να αναφέρει στις ειδήσεις του τα εγκληματα των Εβραίων, κτλ.  Σε αυτήν την χώρα, όπως και αλλού, μπορείς να αναφέρεις οποιαδήποτε συνωμοσία θέλεις, αρκεί να ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, κλτ. ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Τώρα ΓΙΑΤΙ όλ’αυτά είναι σημαντικά για εμας? Είναι διότι ο Τζόουνς έχει παίξει έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο στην εκλογή του ΑΡΧΙ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! Δεν είδατε το μεγάλο πρωτοσέλιδο που είχε βγάλει πριν εβδομάδες το μεγάλο περιοδικό “FORBES” για τον Τζόουνς με τίτλο «ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΔΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ»???

Δείτε τώρα τη δική μου εκπομπή που έκανα σήεμρα στο «ΤΑ’ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ» και μετά δείτε το επόμενο ηχητικό για περισσότερες λεπτομέριες. Μετά πληκτρολογήστε τις λέξεις «Alex Jones is Bill Hicks» στο Youtube και θα βρείτε εκατοντάδες βίντεο που έχουν δημιουργήσει πάρα πολλοί άνθρωποι για το ίδιο θέμα….

https://www.youtube.com/watch?v=ERF-QS_uYB4

https://www.youtube.com/watch?v=9bq8SvGd_UQ&t=23s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr