Home Greek News [Alpha]: Τραμπ: Ο διεθυντής της ΕΥΠ κατήγγειλε ως “πλαστή” την έκθεση της Ρωσίας

[Alpha]: Τραμπ: Ο διεθυντής της ΕΥΠ κατήγγειλε ως “πλαστή” την έκθεση της Ρωσίας

by _
0 comment 87 views

Τα δικά μας σχόλια απο τα Ελληνικά Νέα Τώρα:

ΒΕΒΑΙΩΣ δεν έχει σχέσεις κρυφές με τη ρωσική κυβέρνηση και τον Πούτιν ο Τράμπ, μιας και μόλις τους ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ!  Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Ο Τράμπ «έχει δεχτεί» πλεόν ότι η Ρωσία ξεκίνησε τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο λέει ο Priebus, ο επιτελάρχης του ίδιου!» (πατήστε εδώ) να καταλάβετε…

______________

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ του τηλεφώνησε για να καταγγείλει την «ψεύτικη και πλαστή» αναφορά για την ύπαρξη ενός φακέλου περί υποτιθέμενων σχέσεών του με τη Ρωσία.

Ο Κλάπερ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Τετάρτη, είπε πως είχε μιλήσει με τον Τραμπ το βράδυ και είπε στον εκλεγμένο πρόεδρο πως δεν πιστεύει ότι η διαρροή της πληροφορίας στα MME προήλθε από την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών.

«Ο Τζέιμς Κλάπερ μου τηλεφώνησε χθες για να καταγγείλει την ψεύτικη και πλαστή πληροφορία που κυκλοφόρησε παράνομα. Κατασκευασμένα, κίβδηλα ψεύδη. Τόσο κακά!» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Πηγή:

http://www.multi-news.gr/alpha-tramp-diethintis-tis-efp-katigile-plasti-tin-ekthesi-tis-rosias/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr