Home Greek News “Χαρίζει” όλα τα κέρδη των ξενοδοχείων του ο Τράμπ στο…ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ των «ΗΠΑ»! ΠΟΛΥ ΓΕΛΕΙΟ!

“Χαρίζει” όλα τα κέρδη των ξενοδοχείων του ο Τράμπ στο…ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ των «ΗΠΑ»! ΠΟΛΥ ΓΕΛΕΙΟ!

by _
0 comment 110 views

Όταν γίνονται τέτοια θεάματα απο πλευράς μεγάλων πολιτικών, όπως ο ΤΡΑΜΠ, είναι προς το θεαθήναι αποτρέποντας την κοινή γνώμη απο τα…ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που συμβαίνουν εν κρυπτώ…ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ. Ναι είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΙ για αυτό…!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 23.00, 11/01/2017

ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!! Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ (πατήστε εδώ για αποδείξεις)!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!  ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ “ΗΠΑ”.  ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΩΣ ΘΑ «ΧΑΡΙΣΕΙ» ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ…ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ;;;

ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ???!!!

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!» (πατήστε εδώ) και θα καταλάβετε πώς ο Τράμπ μας κοροϊδεύει όλους εδώ «προτείνοντας» τέτοιες βλακείες….

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1921 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

Σύμφωνα με το FOX News σχετικά με αυτήν την απόφαση του Τράμπ, διαβάζουμε τα εξής ΓΕΛΟΙΑ:

Δήλωσε ότι Trump δεν υποχρεούται από το Σύνταγμα για να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με τα ξενοδοχεία του, αλλά το κάνει έτσι κι αλλιώς για να αποφευχθεί κάθε πιθανή εμφάνιση μιας σύγκρουσης συμφερόντων.

«Αυτός πρόκειται να δωρίσει εθελοντικά όλα τα κέρδη από τις ξένων κυβερνήσεων πληρωμές προς τα ξενοδοχεία του στο Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Με αυτό τον τρόπο είναι οι αμερικανικοί άνθρωποι που θα επωφεληθούν», είπε.

Λέει ο Τράμπ πως αυτά τα λεφτά που βγάζει απο τις επιχειρήσεις του θα τα δώσει στο «Υπ. Οικ. των ΗΠΑ» και αυτό, με τη σειρά του, στον Αμερικανικό λαό. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Αυτός ο βλάξ του βλακός λέει ΨΕΜΑΤΑ έξω απο τα δόντια του και κανείς δεν μπορεί να την πάρει είδηση αυτήν την…ΑΠΑΤΗ του!!!

Αυτό το κάνει ο Τράμπ ενδεχομένως ως έναν μεγάλο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΝ λόγω της μεγάλης ειδήσεως που μόλις έχει ξεσπάσει όσον αφορά τα όργια που έκανε ο ΙΔΙΟΣ με πολλές π**τάνες στη Ρωσία πριν μερικά χρόνια όταν ήταν στη Μόσχα προκειμένου να παρουσιάσει τα καλλιστεία για τη Miss Universe.

Διαβάζουμε απο το protothema.gr ότι:

Σε έκθεση-«φωτιά» 35 σελίδων που παρέδωσε πρώην Βρετανός κατάσκοπος αναφέρεται ότι υπάρχει βίντεο με τον νεό αμερικανό πρόεδρο και πόρνες σε ξενοδοχείο της Μόσχας από το 2013 – Για το περιεχόμενό της έχει ενημερωθεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ…

Φοβάται τώρα ο γερομπισμπίκης γι’αυτό προσπαθεί να εξαφανίσει τα…ΧΝΑΡΙΑ του. Δεν είδατε σήμερα πώς αντέδρασε στο ερώτημα ενος δημοσιογράφου του CNN για το συγκεκριμένο σκάνδαλο??? Αλλά δεν είνα μόνο το CNN που του κάνει «κυνήγι μαγισσών», όπως το έθεσε ο ίδιος, αλλά και το FOX News!!!

Και τώρα θα μου πει κάποιος γιατί γράφω έτσι για τον Τράμπ, ενώ ξέρει ΚΑΛΛΙΣΤΑ ο ίδιος την απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ!!! ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ “ΗΠΑ”, ΌΠΩΣ ΈΚΑΝΕ Ο…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ…!!!….

Διαβάστε επίσης!…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr