Ἡ Ἑλλάδα εἶναι στό ἔλεος μίας ἀπίστευτης-σκληρῆς- συμμορίας.

Εἶναι στό ἔλεος ὅλων ἐκείνων πού ἔχτισαν καριέρες καταγγέλλοντας τούς ἄλλους μέ μοναδικό σκοπό τήν ἐξουσία…..Οἱ ἀθεόφοβοι τῆς κρατικοδίαιτης ἀριστερᾶς κατάφεραν , νά ἀπο-ἐνοχοποιήσουν τούς ἀντιπάλους τους καί ταυτόχρονα νά ἀποκαλυφθοῦν ὁλοσχερῶς….

ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ.

ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ!
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Καλλιόπη Σουφλή

Όλα βαίνουν καλώς με τα καύσιμα! Τουλάχιστον βάσει των όσων υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Γιώργος Σταθάκης -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ανέφερε ότι δεν βλέπει καμία… .έκρηξη στην τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δέχτηκε πιέσεις για να αυξήσει το ΦΠΑ στο ρεύμα, κάτι και το οποίο δεν έκανε πράξη καθώς το θεώρησε «πολύ πιο αντικοινωνικό» ως μέτρο. Ίσως για να το αυξήσει κι αυτό σε μια μελλοντική «επιτυχημένη» διαπραγμάτευση…

Σχετική εικόνα

Μόνο που η σκληρή πραγματικότητα, την οποία βιώνουν καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι πολίτες που επιθυμούν να πάνε στις δουλειές τους με το αυτοκίνητο ή να γεμίσουν τους καυστήρες για να ζεσταθούν, δείχνει ότι το συγκεκριμένο μέτρο αδειάζει ακόμα περισσότερο την τσέπη τους.

Ο κ. Σταθάκης επεσήμανε, επίσης, πως τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης βρίσκονται σε αυξημένη (!) εγρήγορση προκειμένου να επέμβει όταν -και αν- διαπιστώσει οποιαδήποτε έκρηξη στις τιμές των καυσίμων.

Λεπτομέρεια… Μία στις δύο πολυκατοικίες έχει γίνει….. ψυγείο, με τις συνελεύσεις να μυρίζουν μπαρούτι, καθώς λεφτά δεν υπάρχουν.

Zougla.gr
perimajestic

Πηγή

https://attikanea.blogspot.gr/2017/01/blog-post_791.html