Home Greek News Οι αλλοδαποί θα μπορούν να μηνύουν για «ρατσισμό» τους Έλληνες χωρίς καν να πληρώνουν παράβολο!

Οι αλλοδαποί θα μπορούν να μηνύουν για «ρατσισμό» τους Έλληνες χωρίς καν να πληρώνουν παράβολο!

by _
0 comment 108 views

Ο Έλληνας, αν θέλει να υποβάλει έγκληση για οποιαδήποτε αδίκημα έχει τελεστεί εις βάρος του από τον οποιονδήποτε δράστη, υποχρεούται στην καταβολή παραβόλου…

Και αυτόν τον νόμο, τον ψήφισαν τα τσόλια της κυβέρνησης και της μείζονος αντιπολιτευσης.

Και αυτό, δεν λέγεται ρατσισμός ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΛΙΤΗ ΓΑΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΝ ΑΝΑΓΕΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!

Και βάσει αυτού του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΠΟΥ… “ΤΙΜΟΥΝ” ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΡΑΓΙΑΔΕΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΖΟΥΝ.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΡΕ… ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ, Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΑΝ!

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!

-Καλλιόπη Σουφλή

Με τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο 4416/2016, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων ζητημάτων ρύθμισε και θέματα παραβόλων και τελών στις ποινικές δίκες, προστέθηκαν και τα λεγόμενα «ρατσιστικά εγκλήματα» μεταξύ των αδικημάτων για τα οποία ο «παθών» απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου προκειμένου να καταθέσει έγκληση.

Σημειωτέον ότι η δεύτερη παράγραφος του άρθρου 46 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε έως τώρα, προέβλεπε (και ορθώς) ότι δεν απαιτείται να καταβληθεί παράβολο προκειμένου να υποβληθεί έγκληση για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας και αδικήματα τελούμενα κατά δημοσίων οργάνων και υπαλλήλων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ο Έλληνας, αν θέλει να υποβάλει έγκληση για οποιαδήποτε αδίκημα έχει τελεστεί εις βάρος του από τον οποιονδήποτε δράστη, υποχρεούται στην καταβολή παραβόλου.

Αντίθετα, οποιοσδήποτε αλλοδαπός θα ισχυρίζεται στο εξής ότι έπεσε θύμα ρατσισμού ή διακρίσεων, θα μπορεί ελεύθερα και ατελώς, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για τον ίδιο, να μηνύσει τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη.

http://www.pronews.gr/portal/20170109/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/adianoito-oi-allodapoi-tha-mporoyn-na-minyoyn-ellines

Πηγή

&…

https://attikanea.blogspot.gr/2017/01/blog-post_227.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr