Home Greek News Νεκρός βρέθηκε ο Ρώσος πρόξενος στην…ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!

Νεκρός βρέθηκε ο Ρώσος πρόξενος στην…ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!

by _
0 comment 118 views

Τα δικά μας σχόλια: ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΝΕΚΡΟΥΣ» ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ, ΚΤΛ!!!  ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ…ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΨΕΥΤΙΚΟΣ «ΘΑΝΑΤΟΥΣ» ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ…ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ…ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.

Προσέξτε το όνομα αυτού του Ρώσου αξιοματούχου, Αντρέι Μαλάνιν, ο οποίος έχει το ΊΔΙΟ πρώτο όνομα με τον κ….Αντρέι ΚΑΡΛΟΦ που «πέθανε» πριν μερικές εβδομάδες στην ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Για αυτούς που δεν ξέρουν, το πρώτο όνομα αυτό στα Αγγλικά, Andrei, αντιστοιχεί στον αριθμο…33 – σύμφωνα με την αριθμολογία- τον μαγικό και κρυπτικό αριθμό του υψηλότερου βαθμού των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!  Τυχαίο αυτό…ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ μιας και είναι..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ…ΚΑΛΛΙΣΤΑ!!!…

Διαβάστε επίσης το παρακάτω άρθρο που τα λέει όλα και μετα διαβάστε το εξής…ΑΣΤΕΙΟ απο το ProtoThema.gr …

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Κι όμως η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη είχε παιχτεί σε τουρκικό σήριαλ πριν 2 χρόνια ! ( Βίντεο)

____________

Δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί – Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του συνεργάτες που μετέβησαν εκεί με την Αστυνομία – Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατος του 55χρονου διπλωμάτη…

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, επί της Ηρώδου Αττικού 7, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα, Αντρέι Μαλάνιν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διπλωμάτης δεν είχε πάει σήμερα στο γραφείο του και παράλληλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Έτσι, συνεργάτες του που ανησύχησαν έσπευσαν στο σπίτι του. Όταν χτύπησαν και δεν πήραν καμία απάντηση, ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνοιξαν την πόρτα, όπως προβλέπεται.

Μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν τον 55χρονο πρόξενο νεκρό. Ήταν πεσμένος στο πάτωμα σε ύπτια θέση, ενώ τα κλειδιά του σπιτιού ήταν πίσω από την πόρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του διπλωμάτη οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο πρόξενος Αντρέι Μαλάνιν βρέθηκε στις 17.45′ το απόγευμα. Το διαμέρισμά του βρισκόταν στον τρίτο όροφο 5οροφης πολυκατοικίας. Επί τόπου έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας.

Πηγή:

http://www.protothema.gr/greece/article/643855/alert-nekros-o-rosos-proxenos-stin-athina/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr