Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΛΗΨΗ ΣΟΚ του Έ. Σνόουντεν: Το «θάνατο» του Μπιν Λάντεν το…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣE η CIA!

ΑΠΟΚΑΛΥΛΗΨΗ ΣΟΚ του Έ. Σνόουντεν: Το «θάνατο» του Μπιν Λάντεν το…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣE η CIA!

by _
0 comment 156 views

-απο το nevo.news, μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και άλλους να κάνουν καλή δουλειά, αλλά είναι σαφές ότι κατά τη διάρκεια αυτού που κάνουν υπάρχει μερική αλήθεια που, τουλάχιστον, αποκρύπτουν ενεργά. Μια συνέντευξη με τον Αμερικανό στην εξορία Edward Snowden (Έντουαρντ Σνόουντεν) έφερε ένα σχετικό παράδειγμα επ’αυτού…

Για παράδειγμα, ο εξόριστος Σνόουντεν αναφέρθηκε στην Μόσχα Tribune να λέει, «Έχω τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA. Αυτός εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από $ 100.000 το μήνα, τα οποία μεταφέρονται, μέσω κάποιων επιχειρήσεων και οργανισμών βιτρίνας, απευθείας στο τραπεζικό λογαριασμό του στο Νασάου.»

«Δεν είμαι σίγουρος πού είναι τώρα, αλλά το 2013, ζούσε ήσυχα στη βίλα του με πέντε από τις συζύγους του και τα πολλά παιδιά. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένα από τους πιο αποδοτικούς (αποτελεσματικούς πράκτορες της CIA για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι είδους μήνυμα θα εστέλνετο τις άλλους πράκτορες τους, αν επέτρεπαν στους ειδικές δυνάμεις του Αμερικανικού Ναυτικού (the Navy Seals) τον σκοτώσουν;» συνεχιζει.

«Οργάνωσαν ψεύτικο το θάνατό του με τη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, και αυτός απλά εγκατέλειψε την κάλυψη του. Δεδομένου ότι ο καθένας πιστεύει ότι είναι νεκρός, κανείς δεν ψάχνει γι ‘αυτόν, έτσι ήταν αρκετά εύκολο να εξαφανιστεί. Χωρίς τη γενειάδα και το στρατιωτικό σακάκι, κανείς δεν τον αναγνωρίζει.»

Πιστεύετε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι αλήθεια, δεδομένου των σκοτεινών συνθηκών υπο τις οποίες «έθαψε» τη σωρό του Μπιν Λάντεν ο Ομπάμα???

Πηγή:

Edward Snowden Just Announced Unbelievable News About Osama Bin Laden, Is He Right?

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr