Home Greek News Ο Τράμπ «έχει δεχτεί» πλεόν ότι η Ρωσία ξεκίνησε τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο λέει ο Priebus, ο επιτελάρχης του ίδιου!

Ο Τράμπ «έχει δεχτεί» πλεόν ότι η Ρωσία ξεκίνησε τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο λέει ο Priebus, ο επιτελάρχης του ίδιου!

by _
0 comment 221 views

Ο Τράμπ «έχει δεχτεί» πλεόν ότι η Ρωσία ξεκίνησε τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο λέει ο Priebus, ο επιτελάρχης του ίδιου!

‘Εχει κάνει μια στροφή 180 μοιρών σε αυτό το θέμα ο Τράμπ και συμπαρατάσσεται πλέον με το…ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ καθώς και την…ΧΙΛΑΡΙ..!!!…

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ) και ο Reince Priebus, ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων, αγκαλιάζουν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης το βράδυ των εκλογών στο New York Hilton Midtown τις πρώτες πρωινές ώρες το πρωί της 9ης Νοεμβρίου, 2016 στην πόλη της Νέας Υόρκης. (Φωτογραφία από AFP)

-του Ιωάν. Κουντούρη | 19.51, 08 Ιαν. 2017

Τα δικά μας σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Σας έχουμε γράψει ξανά και ξανά μην ΜΗΝ εναποθέτετε τις ελπίδες σε έναν άνθρωπο του οποίου η ξαδερφούλα τυχαίνει να είναι η ίδια η…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, η «αντίπαλη» του που θα την «πιάσει» και «βάλει φυλακή.» Τον Τράμπ κύριες και κύριοι τον άβαλε στην κούρσα…Η ΧΙΛΑΡΙ σύμφωνα με τοWikiLeaks!!!  Ήταν ανέκαθεν ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ότι ο Τράμπ ήταν «εναντίον της Κλίντον»!!!…και ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ…!!! Το άρθρο μου «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!» (πατήστε εδώ) θα σας τα εξηγήσει όλα!…

______________

Ας ακούσουμε πρώτα τον Priebus στο FOX New!

https://www.youtube.com/watch?v=N7fun1lLWGY

-απο το Press TV, 8 Ιανουαρίου του 2017 | μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ «δέχεται» ευρήματα από την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών ότι η Ρωσία είχε ξεκινήσει προσπάθειες χακαρίσματος στην πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2016 που του έδωσε τον έλεγχο του Λευκού Οίκου, λέει ο εισερχόμενος επικεφαλής του επιτελείου του, Reince Priebus…

Οι παρατηρήσεις του Priebus (του οποίου η μητέρα είναι Ελληνίδα) στο Fox News την Κυριακή σηματοδότησε την πρώτη φορά που ένα ανώτερο μέλος της ομάδας του μελλοντικού προέδρου αναγνωρίζει ότι η Μόσχα «αναμίχθηκε» συγκεκριμένα την ψηφοφορία της 8ης του Νοεμβρίου του 2016.

«Αυτός δεν αρνείται ότι υπήρξαν οντότητες στη Ρωσία που ήταν πίσω απο αυτήν την καμπάνια «χκαρισμάτων», είπε ο Priebus.

Το τηλεοπτικό σταρ και μεγιστάνας των ακινήτων νωρίτερα την εκστρατεία του περιέγραψε τη Ρωσία και την Κίνα στο βαθμό ότι είναι νέμεσεις που συνεχίζουν να στοχεύουν τις ΗΠΑ.

«Η Ρωσία, η Κίνα και άλλες χώρες, εξωτερικές ομάδες και οι άνθρωποι προσπαθούν συνεχώς να σπάσουν τις υποδομές του κυβερνοχώρου των κυβερνητικών θεσμών, επιχειρήσεων και οργανισμών μας, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατών», είπε μετά τη λήψη μιας ενημέρωσης των μυστικών πληροφοριών πάνω στο θέμα την Παρασκευή.

Πέρα από αυτό, ο κ Τράμπ απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι οι προσπάθειες από τη Ρωσία είχαν οδηγήσει στη νίκη του την ημέρα των εκλογών. Η Μόσχα έχει επίσης αρνηθεί ότι έπαιξε κάποιο ρόλο στην εκλογική διαδικασία.

Ωστόσο, μερικά από τους κορυφαίους Ρεπουμπλικάνους, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ρωσική κίνηση ισοδυναμεί με πράξη πολέμου.

Κατά την περίοδο μέχρι την ψηφοφορία του 2016, το WikiLeaks αποδέσμευε συνέχεια παρτίδες των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εκστρατείας του αντιπάλου του Τράμπ, Χίλαρι Κλίντον, καθώς και της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών.

Οι Δημοκρατικοί κούνησαν το δάχτυλο στη Ρωσία, ένας ισχυρισμός που είχε επιβεβαιωθεί αργότερα από το FBI και την CIA αλλά που διέψευσε από τότε η Μόσχα.

Σε μια κοινή ανάλυση που εκδόθηκε την Πέμπτη, το FBI και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) παρείχαν τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τα εργαλεία και τις υποδομές του κυβερνοχώρου που είπαν ότι χρησιμοποίησαν οι ρωσικές πολιτικές και στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών που για την επίθεση χακαρίσματος με την κωδική ονομασία “Grizzly Steppe” («Στέπα των Grizzly)

Το έγγραφο ανέφερε ότι η επίθεση στον κυβερνοχώρο πραγματοποιήθηκε “στο να εκθέσει και εκμεταλλευτεί δίκτυα και τα τελικά σημεία που σχετίζονται με τις εκλογές των ΗΠΑ, καθώς και μια σειρά από φορείς της αμερικανικής κυβέρνησης και του πολιτικού και του ιδιωτικού τομέα».

Η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών είπε σε μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση την Παρασκευή ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ «Πούτιν και η Ρωσική Κυβέρνηση φιλοδοξούσαν να βοηθήσουν τις πιθανότητες της εκλογές του Τράμπ όταν αυτό ήταν δυνατόν αμαυρώντας την κα Κλίντον και φέρνοντας δυσμενώς αυτήν σε αντίθεση με αυτόν.»

Δείτε το βίντεο μου για αυτό το θέμα…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/621499988056060/

Δείτε και τη δική μου ανάλυση του ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ειν’ο Τράμπ!

https://www.youtube.com/watch?v=9tYWt5frKUo

Πηγή:

http://www.presstv.com/Detail/2017/01/08/505404/Trump-accepts-Russia-launched-cyber-attacks

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr