Home Greek News Σωτήρας ή Εγκληματίας ο Σώρρας; «Πήγε να με πνίξει, απήγαγε τον εγγονό μου» – Μαρτυρία ΣΟΚ

Σωτήρας ή Εγκληματίας ο Σώρρας; «Πήγε να με πνίξει, απήγαγε τον εγγονό μου» – Μαρτυρία ΣΟΚ

by _
0 comment 112 views

Καταγγελία-κόλαφος για μέλος του φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” και μια φωτογραφία-ντοκουμέντο

Φως ρίχνουν μαρτυρίες και καταγγελίες που αποκαλύπτονται με τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα στον σκοτεινό κόσμο της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα. Του ανθρώπου που εμφανίστηκε ως σύγχρονος «Μεσσίας», υποσχόμενος ότι με ομόλογα ύψους 600 δις δολαρίων θα βάλει τέλος στο ελληνικό χρέος και στα χρέη των πολιτών. Οι καταγγελίες δείχνουν ότι στην οργάνωση κυριαρχούσαν η βία, οι εκβιασμοί και οι απειλές.

Τα στόματα άρχισαν πλέον να ανοίγουν για τον δράστη Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος περιγράφεται ως πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα, καθώς είχε αναλάβει να επιβάλει τους κανόνες του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στα μέλη που δεν πειθαρχούσαν.

Πρώην μέλος της οργάνωσης μίλησε στην εφημερίδα Real News για την κόλαση που έζησε, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον φορέα του Σώρρα.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ

«Η έκπληξη δεν είναι ότι έγινε ένας… φόνος, αλλά ότι τόσο καιρό δεν βρέθηκε κανείς εισαγγελέας να τους σταματήσει! Στην αρχή είχα καταφέρει να πείσω χιλιάδες ανθρώπους στην Περιφέρεια μου για τις δήθεν πατριωτικές δηλώσεις του Σώρρα, αλλά όσοι είχαμε ένα μορφωτικό επίπεδο καταλάβαμε ότι επρόκειτο για απατεώνες! Όταν ερχόταν ο Σώρρας στην περιοχή μας, πληρώναμε ακόμη και το φαγητό, ενώ οι συνεργάτες του έφερναν μαζί τους τάπερ! Επειδή άρχισα να γράφω εναντίον του στην σελίδα μου στο Facebook,δέχτηκα την πρώτη επίθεση έξω από τα γραφεία τους από άλλο μέλος, φίλο του Χρήστου Μπαλαντίνα, που με έπιασε από το λαιμό και απείλησε να με πνίξει. Το χειρότερο όμως ήρθε όταν απήγαγαν για λίγες ώρες τον εγγονό μου και με απείλησαν ότι αν δεν σταματήσω, δεν θα τον ξαναδώ. Είναι… επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση που πρέπει να ξεσκεπαστεί. Δεν έχω κάνει ακόμη μήνυση, γιατί ζούμε σε μια διαλυμένη χώρα και κανείς δεν πρόκειται να τους σταματήσει» λέει η γυναίκα, τα πλήρη στοιχεία της οποίας βρίσκονται στην διάθεση της εφημερίδας.

Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία ντοκουμέντο που φέρνει στο φως η ίδια εφημερίδα και δείχνει τον Χρήστο Μπαλαντίνα με φίλους του-μέλη της οργάνωσης του Σώρρα να κρατούν τσεκούρια και αλυσοπρίονα, στέλνοντας μήνυμα σε όσους διαφωνούν!

Source:

http://www.star.gr/ellada/353112/swthras-h-egklhmatias-o-swrras-phge-na-me-pniksei-aphgage-ton-eggono-moy-martyria-sok

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr