Home Greek News Οι Κάρτες των Πεφωτισμένων: Φάνηκε ότι βρήκαν κάτι οι άνθρωποι που λένε πως η γή είναι επίπεδη…

Οι Κάρτες των Πεφωτισμένων: Φάνηκε ότι βρήκαν κάτι οι άνθρωποι που λένε πως η γή είναι επίπεδη…

by _
0 comment 254 views

Οι Κάρτες των Πεφωτισμένων: Φάνηκε ότι βρήκαν κάτι οι άνθρωποι που λένε πως η γή είναι επίπεδη…

Μετά από 50 χρόνια χιλιάδων ωρών βίντεο των διαστημικών ταξιδιών, τόσο από τη NASA όσο και απο άλλες χώρες, δεν υπάρχει ούτε ένα εξωτερικό πλάνο όπου ένας αστροναύτης ολοκληρώνει την απλή πράξη της πανοράμισης της κάμερας κατά 180 μοίρες–πόσο μάλλον μια πλήρη σάρωση 360 μοιρών

Οταν πας να ψάξεις για μερικές εικόνες της «γής» στο διαδίκτυο, το 95% από αυτές που βλέπεις είναι τεχνητά σύνθετα πλάνα

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17.49, 07 Ιαν. 2017

screen-shot-2016-12-31-at-2-30-45-pm

Μέχρι τώρα όλοι εμείς οι κομψοί και ανεξάρτητοι ερευνητές και δημοσιογράφοι έχουμε στηριχθεί στις αποκαλύψεις των “Καρτών των Πεφωτισμένων” για τις καλύτερες αποκαλύψεις-βόμβες για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι λεγομένες «θεωρίες συνωμοσίας» όχι μόνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «παραμύθια» του κάθε υγιεινώς σκεπτόμενου ανθρώπου (που δεν πείθεται εύκολα απο την προπαγάνδα των ΜΜΕ επειδή σχέφτεται για τον εαυτό του) εκεί έξω, αλλά όντως είν’αυτά που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μάθουμε ΠΟΤΕ το κατεστημένο, μην τυχόν εκτεθούν τελικά τα σχέδιά τους για την υποδούλωση…ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

Τις κάρτες αυτές τις έχουμε χρησιμοποιήσει κατά κόρον μόνο και μόνο για του λόγου το αληθές όταν προσπαθούμε να αποδείξουμε στους επικριτές μας πως αυτά που λέμε εμείς οι «συνωμοσιολόγοι», για το καθετί (JFK, Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001, η «προσεδάφιση», κτλ.), είναι ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί η κάθε κάρτα της κάθε τράπουλας των Καρτών των Πεφωτισμένων (εκδοθείσαι απο το 1983 – 1996) μας έχει αποκαλύψει προφητικώς φοβερά πράγματα για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον και δεν έχει πέσει έξω ΠΟΤΕ στις προβλέψεις τους! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ….

Τώρα, αφού οι περισσότεροι εξ ημών θα συμφωνούσαμε με την παραπάνω  θεώρηση, σας παρουσιάζω την εξής –πάντα δια της πλαγίου οδού– αποκάλυψη του ίδιου του «αγαπημένου» μας παιχνιδιού που έχει να κάνει με το πως τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω πιστεύουν πως η γη είναι….ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ ΤΩΡΑ…ΕΠΙΠΕΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ….

(Τώρα μην σκας εσύ βρε φίλε που έχεις χρησιμοποιήσει κι συ τις ίδιες καρτούλες ανεπανάληπτα αλλά τώρα αποφεύγεις!)

Στην παρακάτω κάρτα του εν λόγου παιχνιδιού διαβάζουμε τα εξής:

Οι άνθρωποι γελάνε, αλλά φάνηκε ότι βρήκαν κάτι οι άνθρωποι που λένε ότι η γή είναι επίπεδη…

screen-shot-2017-01-07-at-5-42-39-pm

Τώρα, μου κάνει εντύπωσει πως δίπλα σε αυτήν την κάρτα βλέπουμε μια άλλη κάρτα της ίδιας τράπουλας όπου βλέπουμε την δήθεν «προσεδάφιση» να είναι…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ απο πλευτάς της…NASA. ΜΑΛΙΣΤΑ….

Ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος να κυκλοφορήσει τη μεγάλη μετά θάνατον αποκάλυψη του κ Στάνλεϊ Κιούμπρικ που βγήκε στο φώς ΠΕΡΣΙ, 15 χρόνια μετά τον θάνατόν του, για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η «προσεδάφιση» ήταν…ΨΕΥΤΙΚΗ, ήταν ο υποφαινόμενος με άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΌΝΩΝ – ΣΤΆΝΛΕΪ ΚΙΟΎΜΡΠΙΚ: Η ΠΡΟΣΕΔΆΦΗΣΙΣ ΨΕΎΤΙΚΗ ΉΤΑΝ» (δειτε το εδώ).

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «Μυημένο πρόσωπο της NASA: Είπαμε ψέματα…ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ» (πατήστε εδώ), και όταν λέει για τα πάντα, εννοεί….ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Κύριες και κύριοι, όταν σου λένε πως οι αστροναύτες πάνε κάθε τόσο στον «διάστημα» να κάνουν κάτι «επισκευές» σε ένα «διαστημόπλοιο» «εκεί ψηλά» και αφού δούμε για λίγο τα πλάνα των βίντεο που τραβάνε οι κάμερες της NASA διακρίνοντας πως κάτι δεν πάει καλά με αυτές τις σκηνές, όπως οι…ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ, τι περιμένετε???!!!

(Ειρήσθω εν παρόδω, είναι εντελώς ΑΔΥΝΑΤΟΝ να σχηματίζονται φυσαλίδες στο διάστημα. Μόνο στις δεξαμενές…ΝΕΡΟΥ γίνονται τέτοια πράγματα όπως θα δείτε στην συνέχεια…)

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο για το πως μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ και μετά πειστρέφουμε!…

https://www.youtube.com/watch?v=M9j1c4KmiQ4

Λοιπόν, μήπως μας άρεσαν αυτές οι σκηνές των ρεπλίκων του διεθνούς διαστημικού σταθμού, οι…ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ??? Όταν ερωτήθηκε ένας αστροναύτης στο εν λόγω κλιπ απο έναν δημοσιογράφο “Πώς είναι κύριε να βρίσκεται στο διάστημα” του απαντάει “Είναι σαν να είσαι σε αυτήν την εδώ…ΠΙΣΙΝΑ.” Χμμμμ…..

Ας δούμε τώρα ένα άλλο βίντεο όπου παρατηρούμε το ίδιο φαινόμενο των…ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!….

https://www.youtube.com/watch?v=ImL9OUsorSM

Τώρα, όταν εμείς απο μικροί αρχίσαμε να μαθαίνουμε για τις επιστήμες, κτλ., μας είπαν ταυτόχρονα ότι η γη είναι «στρογγυλή» και ότι μόνο οι «τρελοί» απο παλιά έλεγαν πως ήταν επίπεδη, κτλ., έτσι δεν είναι???  Και ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ είν’αυτή που μας λέγει χρόνια ότι η γη είναι μια «σφαίρα»??? Μα…η NASA βέβαια που μας έχει πει διαχρονικά ΨΕΜΑΤΑ για τα ΠΑΝΤΑ. Άρα, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝ’ ΟΙ της NASA ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΑΊΕΣ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ» ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΜΙΑ…ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΟΡΦΗ??? ΕΕΕΕ???

Τώρα, εν όψει του γεγονότος ότι οι της NASA όχι μόνο «σκηνοθέτησαν» την «προσεδάφιη» πριν πολλά χρόνια αλλά μας έχουν φτιάξει επίσης σκήνες…ΨΕΥΤΙΚΕΣ για το «διάστημα», γιατί τότε θα πρέπει να τους πιστεύουμε σχετικά με τις ίδιες «σκηνές» αυτές ιδιαίτερα όσον αφορά την…ΓΗΝ–και όλους τους άλλους πλανήτες εδώ που τα λέμε???

Εσείς που θέλετε να συνεχίσετε να πιστεύετε πως η γη ειναι «στρογγυλή», οφείλω να σας πω πως έχει κάτι…ΚΟΙΝΟ με τους ακόλουθους μεγαλούς επιστήμονες και αστροναύτες καθώς και με την NASA καθ’εαυτήν…

screen-shot-2017-01-07-at-7-01-21-pm

screen-shot-2017-01-07-at-7-01-04-pm

screen-shot-2017-01-07-at-7-01-39-pm

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΎΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ «ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ»…

“και ας ήναι διά φωστήρας εν τω στερεώματι του ουρανού, διά να φέγγωσιν επί της γης. Και έγεινεν ούτω”

screen-shot-2017-01-07-at-5-44-12-pm

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που αναφέρει πως τα ΜΜΕ, οι διαφημίσεις (Hennessy) και τηλεοπτικές εκπομπές (όπως οι Σίμπσονς) αναφέρονται ή/και υπονοούν ότι υπάρχει ένα τεράστιον…ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ …

https://www.youtube.com/watch?v=v0mvFP2QrWY

Google….

screen-shot-2017-01-07-at-9-56-37-am

#greek_nasa

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr