Home Greek News Ο ομογενής εξ απορρήτων σύμβουλος του Τραμπ ονόματι Τζορτζ Τζιτζίκος

Ο ομογενής εξ απορρήτων σύμβουλος του Τραμπ ονόματι Τζορτζ Τζιτζίκος

by _
0 comment 143 views

Τα δικά μας σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ:

Προτού να ξεκινήσετε τους «εορτασμούς» Έλληνες, να θυμηθείτε ΠΟΙΟΣ πραγματικά ειν’ο Τράμπ και ΠΟΙΟΙ είναι πραγματικά όπισθεν αυτού! Διαβάστε το άρθρο μου «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!» να καταλάβετε. Επίσης, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΔΕΝ αναγνωρίζει τας γενοκτονίας των Αρμενίων και Ελλήνων ο αντιπρόεδρος του Τραμπ Μ. Pence!» που τα λέει όλα…

____________

screen-shot-2017-01-06-at-8-51-39-am

Τη θέση του εξ απορρήτων συμβούλου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναλαμβάνει ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου…

Ο ομογενής θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου, δηλαδή την ημέρα κατά την οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο και ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τζορτζ Τζιτζίκος ήταν ο διευθυντής επιχειρήσεων της εκστρατείας του Τραμπ και ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που βρισκόταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Η εταιρεία του Telion έχει ειδίκευση στη στρατηγική επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων, ενώ στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι τρεις προηγούμενοι υποψήφιοι πρόεδροι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Λευκός Οίκος επί προεδρίας Μπους και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή:

http://usa.greekreporter.gr/2017/01/04/ο-ομογενής-εξ-απορρήτων-σύμβουλος-του/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr