Home Greek News MEGA: Συγκλονιστικό το σημερινό κείμενο του Μιχάλη Ιγνατίου

MEGA: Συγκλονιστικό το σημερινό κείμενο του Μιχάλη Ιγνατίου

by _
0 comment 111 views

Μία ανάρτηση του αγαπητού συναδέλφου Δημήτρη Καμπουράκη στον «τοίχο» του, στο Facebook, έδωσε ελπίδες στις δεκάδες των συναδέλφων του Mega, που τους τελευταίους εννέα μήνες ζουν τον δικό τους Γολγοθά. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, είμαι λίγο πιο αισιόδοξος ότι το Mega μπορεί να εκπέμψει ξανά με όλο του το πρόγραμμα, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. Γίνονται επιτέλους σοβαρές προσπάθειες. Είθε». Είναι φανερό ότι κάτι γνωρίζει ο καλός συνάδελφος. Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ συμφωνώ μαζί του ότι χθες το βράδυ «γίνονταν επιτέλους σοβαρές προσπάθειες».

Δεν γνωρίζω τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το αποτέλεσμα… Μακάρι τα νέα να είναι καλά. Το βασικό και πλέον σημαντικό στην περίπτωση του Mega, και μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα και όταν την αισιοδοξία ακολουθεί πάντα η απαισιοδοξία, είναι να ανοίξει το κανάλι.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να ευθυγραμμιστούν τα άστρα πολλών παραγόντων, και αυτό δεν είναι εύκολο. Όμως, έχει σημασία ότι αρκετοί άνθρωποι το θέλουν και το προσπαθούν. Ανάμεσά τους και αρκετοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι, αν και οι περισσότεροι προτίμησαν να αναζητήσουν αλλού δουλειά.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΕΓΩ. Πως μπορεί κανείς να επιτιμήσει τόσους οικογενειάρχες, οι οποίοι έπρεπε να βρουν άμεσα κάτι άλλο, για να ζήσουν τις φαμίλιες τους. Κάποιοι από εμάς προτιμήσαμε να «φυλάμε Θερμοπύλες», αλλά και να πιέζουμε προς όλες τις πλευρές ώστε να ακουστεί ξανά η φωνή των δημοσιογράφων του Mega.

Η αλήθεια, χωρίς να θέλω να δακτυλοδείξω κανένα, είναι λίγο-πολύ αυτή που θα περιγράψω παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://mignatiou.com/2017/01/kati-simveni-sto-mega-xafnika-anapterothikan-i-elpides-oti-epistrefi-stis-othones-sas/

Πηγή:

http://www.defence-point.gr/news/?p=168451

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr