Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ. !!!!

Ετοιμαστείτε να…ΦΡΙΞΕΤΕ…να πούμε το λιγώτερο….

-του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | ανανέωση στις 14 Αυγ. 2017

Διαβάστε όλο το άρθρο μου με τίτλο «Η NEW YORK TIMES: H ΝΈΑ ΤΆΞΙΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ» στο άλλο μου ιστολόγιο, 300Sploggers.com, και θα καταλάβετε….

Πατήστε κάτω το παρακάτω λίνκ να διαβάσετε το άρθρο!…

http://300sploggers.blogspot.com/2015/08/new-york-times-h.html

Στο παρακάτω κλίπ, αναλύω αυτά που έβγαλε το Κονγκρέσο το 1940 για τη γέννηση του Χριστού λέγοντας πως έλαβε χώρα στις 11 Σεπτ. του 3 π.Χ., και τούτο εν συνδυασμώ με τη δικιά τους πρόβλεψη τότε για την έναρξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία έλεγαν οι γερουσιαστές ότι θα ξεκινήσει περι τα μέσα του Σεπτεμβρίου του….2001. Η αναφορά αυτή σε συνάρτηση με την ημερομηνία (11η 9ου) της γεννήσεως του Χριστού ήταν ένας σαφέστατος οιωνός δυσοίωνος για το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 που θα επέφερε την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Διαβάστε όλο το παραπάνω άρθρο για περισσότερα.

Όλα αυτά συνδέονται με το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 βέβαια, που προβλεπόταν εδώ και 100 χρόνια περίπου μέσα από ταινίες ιδιαίτερα τη ταινίας «Κυνηγοί Φαντασμάτων». Διαβάστε «Βόμβα: Το χτύπημα της 11ης Σεπτ. ’01 κωδικοποιημένο σε όλη την ταινία «Οι κυνηγοί φαντασμάτων»(’84)!» για περισσότερα. Κι οι ταινίες αυτές, από τουλάχιστον το 1958 και εξής, προμήνυαν την εκλογή του ίδιου του….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ για την προεδρία των ΗΠΑ!!! Διαβάστε και «60 χρόνια προγραμματισμού της προεδρίας του Ντόναλντ Τράμπ! ΟΛΑ προσχεδιασμένα από τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!» να καταλάβετε.

Και όλ’ αυτά εξυπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό….ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και, απ’ό,τι φάινεται, είναι ο ΤΡΑΜΠ που παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό! Όσο και να αγούγονται «τρελά» αυτά τα πράγματα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ολ’ αυτά γιατί αυτά που «προφητεύθηκαν» προ δεκαετιών τόσο για την 11η Σεπτ. του 2001 όσο και για τον Τράμπ, έχουν επαληθευτεί 100 τοις 100…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=WtR7m3jHbcY