Home Greek News Ο μακροχρόνιος πράκτορας της CIA που ονομάζεται….ο Δαλάι Λάμα!!!

Ο μακροχρόνιος πράκτορας της CIA που ονομάζεται….ο Δαλάι Λάμα!!!

by _
0 comment 296 views

Τα δικά μας σχόλια: Καλά…και ποιός…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πράκτορας της CIA???

-του Mike King απο το σάιτ tomatobubble.com | Μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com)

Όσον αφορά τις ψεύτικές ευσέβειες, κανείς δεν κάνει καλύτερη δουλειά από αυτόν του Θιβέτ απατεώνα, τον Δαλάι Λάμα!

  • Ο υποκλινόμενος μπόζο του Θιβέτ χρησιμοποιεί τον Βουδισμό ως μάσκα για να επιτίθεται στην εθνικιστική Κίνα κατ ‘εντολή της CIA της παγκοσμιοποίησης.
  • Το γεγονός ότι η Μογγολία δεν θα υποδέχεται πλέον αυτό το κλόουν έρχεται ως μια ευπρόσδεκτη είδηση. Φυσικά, ειναι η New York Times του κ. Sulzberger που διαστρεβλώνει αυτό ως οφειλόμενο σε «μαραινόμενη πίεση» που είχει ασκηθεί κατά της Μογγολίας από την κινεζική γειτόνισσά της απο το νότο – αγνοώντας το γεγονός ότι έχει εκτεθεί πλέον για αυτό που είναι ο Δαλάι Λάμα.
  • Πράγματι, ακόμη και η Los Angeles Times επιβεβαίωσε κάποτε αυτό που εμείς οι “συνωμοσιολόγοι” γνωρίζουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα – δηλαδή, ότι αυτός o σάπιος φιγουρατζής είνα ένα περιαυτολογόν «εφόδιον» της CIA! (πατήστε εδώ)
  • Η αποστολή του είναι να υπονομεύσει την Κίνα υποστηρίζοντας την ανάγκη για «ανεξαρτησία του Θιβέτ» που πολλοί, ή ακόμα και οι περισσότεροι, Θιβετιανοί ούτε καν υποστηρίζουν γιατί αυτό σημαίνει μια επιστροφή στο φεουδαρχικό κράτος από την αλλόκοτη αίρεσή του των οπισθοδρομικών βουδιστών μοναχών.
  • Το 1959, όταν η Κίνα εισέβαλε στο Θιβέτ και μια εξέγερση εναντίον των Κινέζων απέτυχε παταγωδώς, το αγόρι Δαλάι Λάμα, με τη βοήθεια της CIA, διέφυγε απο το Θιβέτ. Στη συνέχεια, οι τρελοί μοναχοί τα βρήκαν με τη CIA, γιατί ήθελαν πίσω την φεουδαρχική εξουσία τους πάνω στους υπηκόους τους.
  • Υπάρχουν πολλοί Βουδιστές σε όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν απορρίψει και καταδικάσει αυτόν τον ψεύτικο «μοναχό» που είναι πράκτορας της CIA.

Η Los Angeles Times είπε στις 15 Σεπτεμβρίου 1998 (εδώ) τα ακόλουθο για αυτόν:

«Για μεγάλο μέρος της δεκαετίας του 1960, η CIA έδωσε στο θιβετιανό κίνημα που ήταν στην εξορία $ 1.7 εκατομμύρια το χρόνο για τις επιχειρήσεις του κατά της Κίνας, συμπεριλαμβανομένης μιας ετήσιας επιδότησης των $ 180.000 για τον Δαλάι Λάμα, σύμφωνα με άρτι κυκλοφορήσαντα έγγραφα των μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ.

Τα χρήματα για τους Θιβετιανούς και τον Δαλάι Λάμα ήταν μέρος της παγκόσμιας προσπάθειας της CIA κατά τη διάρκεια της αχμής του Ψυχρού Πολέμου για την υπονόμευση των κομμουνιστικών κυβερνήσεων, ιδιαίτερα στη Σοβιετική Ένωση και την Κίνα. Η επιτροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ, στην πραγματικότητα, που ενέκρινε τις επιχειρήσεις των θιβετιανών, ενέκρινε επίσης την καταστροφική εισβολή του Κόλπου των Χοίρων της Κούβας.

Τα έγγραφα, που δημοσιεύθηκαν τον περασμένο μήνα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, απεικονίζουν το ιστορικό υπόβαθρο της κατάστασης στο Θιβέτ και σήμερα, με την οποία η Κίνα συνεχίζει να κατηγορεί τον Δαλάι Λάμα ότι είναι ένας πράκτορας των ξένων δυνάμεων που επιδιώκουν να διαχωριστεί το Θιβέτ από την Κίνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://tomatobubble.com/dalai_lama_cia_phony.html

Η άδικη φήμη του Δαλάι Λάμα, που δεν του αξίζει, ως ιερό «ροκ σταρ» επέτρεψε στους χειριστές του να διευρύνουν την αποστολή του να συμπεριλάβει την προώθηση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη», την φάρσα της «Κλιματικής Αλλαγής» (εδώ) και το κράξιμο του «καπιταλισμού» (εδώ). Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν κι άλλες χώρες που θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της Μογγολίας, δηλώνοντας ότι αυτός γελοίος κληρικός είναι ένα «persona non grata» (πρόσωπον μη επιθυμητόν).

Τώρα, γιατί τον Δαλάι Λάμα τον αγαπάνε τόσο πολύ οι παγκοσμιοποιηταί του Μαρξισμού???

Το 2015, ο μπολσεβίκος Βουδιστής ομολόγησε:

“Όσον αφορά την κοινωνικοοικονομική θεωρία, είμαι μαρξιστής. Στις καπιταλιστικές χώρες, υπάρχει ένα αυξανόμενο χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών.” (Εδώ)

Γιατί τον Δαλάι Λάμα τον αγαπάνε τόσο πολύ οι κακοί Κομμουνισταί του Χόλιγούντ???

screen-shot-2017-01-03-at-8-30-49-pm

Πηγή:

http://tomatobubble.com/dalai_lama_cia_phony.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr