Home Greek News ΣΟΚ! Συνελλήφθη γυναίκα για λαθρεμπόριο εφήβου πρόσφυγου στο εσωτερικό μιας…ΒΑΛΙΤΣΑΣ!!!

ΣΟΚ! Συνελλήφθη γυναίκα για λαθρεμπόριο εφήβου πρόσφυγου στο εσωτερικό μιας…ΒΑΛΙΤΣΑΣ!!!

by _
0 comment 117 views

-απο τις κυρίες Lauren Said-Moorhouse και Marilia Brocchetto, CNN

Updated 7:20 AM ET, Tue January 3, 2017

(CNN) Συνελλήφη νεαρή γυναίκα στην προσπάθειά της να περάσει λαθραία έναν έφηβο Αφρικανό μετανάστη κρυμμένο στη βαλίτσα της σε ισπανικό έδαφος.

Οι αρχές σταμάτησαν την 22χρονη γυναίκα την περασμένη εβδομάδα σε μια συνοριακή πύλη στη Θέουτα, έναν από τους δύο ισπανικούς θύλακες στη Βόρεια Αφρική, από το γειτονικό Μαρόκο.

A 19χρονος μετανάστης από την Γκαμπόν βρέθηκε κρυμμένος στο εσωτερικό. Προσφέρθηκε αμέσως ιατρική βοήθεια λόγω της έλλειψης οξυγόνου στο εσωτερικό της μικρού μεγέθους τσάντας ταξιδιού, είπε σε μια δήλωση η Πολιτοφυλακή της Ισπανίας.

Οι αρχές του ελέγχου των συνόρων άρχισαν να υποψιάζονται την γυναίκα αφού παρατήρησαν ότι μετέφερε τις αποσκευές της πάνω σε ένα τρόλεϊ, πρόσθεσαν οι αρχές.

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.cnn.com/2017/01/03/europe/ceuta-morocco-refugee-suitcase/index.html?sr=fbCNN010317ceuta-morocco-refugee-suitcase0155PMStoryLink&linkId=32964490

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr