Home Greek News Συγκαλύπτει το μεγάλο σκάνδαλο PizzaGate (Πιτσαγκεητ) των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ο…ΝΤΟΝΑΝΤ ΤΡΑΜΠ!!

Συγκαλύπτει το μεγάλο σκάνδαλο PizzaGate (Πιτσαγκεητ) των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ο…ΝΤΟΝΑΝΤ ΤΡΑΜΠ!!

by _
0 comment 547 views

Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο…ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ λόγω αυτόυ του τεράστιου σκανδάλου κι ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ…Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!…

ΑΠΟΚΥΡΗΣΣΕΙ κιόλας αυτούς που το εκθέτουν, αυτούς που…ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!

Στις 23 Νοεμ. του 2016, μόλις 15 μέρες μετά τη μεγάλη νίκη του στις προεδρικές εκλογές, ο κ Ντόναλντ Τράμπ, για κάποιο πάρα πολυ περίεργο λόγο, ΑΠΟΚΗΡΎΣΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ την «εναλακτική δεξιά» –που είναι η…ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΞΙΑ!- στην Αμερική, και τούτο μάλιστα μετά το αφνίδιο ξέσπασμα του μεγατόνου σκανδάλου του…PizzaGate (Πιτσαγκεητ).  Αν δεν ξέρετε τι είναι το PizzaGate, τότε ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ…ΓΕΡΑ…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.30, 31 Δεκ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2016-12-31-at-2-30-45-pm

Εν ολίγοις και σύμφωνα με το σάιτ karavaki.wordpress.com (πατήστε εδώ για το λινκ), διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά:

Τέλος πάντων, για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνουν οι λέξεις «PizzaGate», να πούμε ότι αναφέρονται σ’ ένα παγκόσμιο δίκτυο σατανιστικών τελετών στις οποίες κυριαρχεί η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, η δολοφονία τους και ο κανιβαλισμός. Σ’ αυτό εμπλέκονται διασημότητες, ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί, ίσως και ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Το σκάνδαλο των σκανδάλων έγινε γνωστό τελευταία μέσω των Wikileaks, που προσέθεσαν σημαντικά στοιχεία σε όσα παλιότερα κυκλοφορούσαν ως φήμες και σκόρπιες πληροφορίες. Το σκάνδαλο αυτό εξηγεί μάλλον και τον διχασμό που επικράτησε στις ΗΠΑ κατά την προεκλογική μάχη Trump-Clinton.

Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι ήταν αυτή η λεγομένη «εναλακτική δεξιά» που στήριξε τον Τράμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκστρατείας του, και τώρα τους έχει απαρνηθεί αυτούς τους ανθρώπους (που αριθμούν στα εκατομμύρια) σαν τον Πέτρο τον…ΙΗΣΟΥ;;;  Δυστυχώς…ΝΑΙ, αποδειχνύοντας έτσι τον…ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ, διότι αυτοί οι άνθρωποι ειν’ΑΥΤΟΙ που συνεχίζουν να εκθέτουν το εν λόγω σκάνδαλο των σκανδάλων της Ελίτ–κάτι το οποίο δεν θέλει να αγγίξει ούτε κατ’ελάχιστον ο ΤΡΑΜΠ!!!

Δείτε το παρακάτω στιγμυότυπο ενος άρθρου του CNN που διαβάζει «Αποκηρύσσει την “εναλακτική δεξιά” ο Τράμπ».

screen-shot-2016-12-31-at-9-47-49-pm

Προς όλους τους υποστηρικτές του Τράμπ: ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Εσείς τον υποστηρίξατε επειδή νομίσατε ότι εμπρόκειτο να «επιληφθεί» των εγκλημάτων της Κλίντον και της εκστρατείας της, κτλ. ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???!!!  ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!  ΚΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ!!!

Το ξέρατε ότι ο Τράμπ με το που άκουσε για τη «διασπορά ψεύτικων ειδήσεων» (“fake news”) απο πλευράς του κ Michael G. Flynn, του γιού του Αντιστράτηγου Michael T. Flynn (μεγάλος ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ), τον ΕΔΙΩΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ???!!!  Και…ΓΙΑΤΙ –παρακαλώ!- του το έκαμε αυτό ο Τράμπ. Μα…γιατί μιλούσε το παιδί για το…. PIZZAGATE ΒΕΒΑΙΑ!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Ναιιιιιιιι…το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ. Δεν θέλει να έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ στην ομάδα του ο Τράμπ που μιλάει ακοικτά για τα σκάνδαλα της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ και των…ΣΥΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ!!!

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε η New York Times για αυτήν την ιστορία, κάτι το οποίο έχει επιβεβαιωθεί απο ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ:

screen-shot-2016-12-31-at-9-57-00-pm

Μετάφρασις: «Διώχνει απο την μεταβατική του ομάδα τον γιόν ενος συμβούλου λόγω διαδόσεως ψεύτικων ειδήσεων»

Ο γιός του Flynn είναι καλό παιδί και τον…ΕΔΙΩΞΕ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ο Τράμπ απο την ομάδα του! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???  Μήπως δεν θέλει η αλήθεια για τη καλή του φίλη Χίλαρι να…ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ???  Και ειρήσθω εν παρόδω ότι ο Τράμπ έχει ήδη δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να σηκώσει ούτε ένα δάκτυλο ώστε να πάει φυλακή η Κλίντον! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ δεν έχει πέσει έχω στις προβλέψεις του γι ‘ολα αυτά τα θέματα, τα οποία έχω θίξει εγώ επανειλημμένα στην Ελληνική τηλεόραση τους τελευταίους μήνες!!!

screen-shot-2016-12-31-at-8-03-32-pm

screen-shot-2016-12-31-at-9-44-53-pm

screen-shot-2016-12-31-at-7-47-29-pm

Στο ακόλουθο βίντεο, βλέπουμε μια παρωδία του Τράμπ στην μεγάλη εκπομπή “Saturday Night Live” που προβλήθηκε μερικά χρόνια όπου βλέπουμε έναν ηθοποιό που υποδύεται τον Τράμπ καθώς και μια…ΠΙΤΣΑ!!!  Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί αν προσέξετα καλά τις λέξεις που χρησιμοποιεί αυτός, μερικές απο αυτές τυχαίνει να είναι οι λέξεις, οι συνθηματικές, των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!  Χρησιμοποιεί λέξεις, π.χ., όπως “cheese” που σημαίνει “μικρό κορίτσι” και “πίτσα” που σημαίνει “κορίτσι“.  Όποιος έχει μελετήσει καλά αυτό το θέμα και καταλάβει ότι αυτός που παίζει τον….ΤΡΑΜΠ χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη την γλώσσα!!!

Αν δεν έχετε διαβάσει το άρθρο μου «Η οικογένεια του Ντόναλντ…DRUMPF, γεμάτη καθέ λογής παιδεραστία, αιμομιξία, ακαθαρσία, εβραϊκότητα ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!» τότε ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! (πατήστε εδώ).

Για όσους δεν ξέρετε για αυτό το φαινόμενο που λένε όλοι σήμερα “ψεύτικές ειδήσεις” (“fake news”), ήταν η ίδια η κυβέρνηση Ομπάμα, σε συνεργασία με τον Τύπο, που δημιούργησαν αυτον τον όρο μόνο και μόνο για να χρησιμεύει ώς ένα πρόσχημα με τον οποίο να αφαιρεθεί το συνταγματικά κατωχηρομένο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου απο τον κάθε πατριώτη που μιλάει ΑΛΗΘΕΙΕΣ, για την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, μέσα απο το δικό του σάιτ! Όμως, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ το κάνουν αυτό και όχι ΠΡΙΝ??? Αυτην την καμπάνια δυσφήμισης των πατριωτικών σάιτ την κάνουν τώρα για την αποσιωπήσουν τον κάθε ανεξάρτητο καθώς και ΑΝΟΙΚΤΟΜΥΑΛΟ δημοσιογράφο (όπως ο Άλεξ Τζόουνς απο το Τέξας) που έχει τολμήσει τον τελευταίο μήνα και κάτι να εκθέσει το…ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι έχει κάνει διαχρονικά πάρα πολλές διαφημίσεις ο Τράμπ για τις…ΠΙΤΣΕΣ;;;;

Δείτε τώρα τα βίντεο!

https://www.youtube.com/watch?v=Aytoer6096k

https://www.youtube.com/watch?v=B-XgMymBIY0

https://www.youtube.com/watch?v=mh0B7SxDLKQ

https://www.youtube.com/watch?v=31OYk1DGQM8

#πιτσαγκέητ #ΝτόναλντΤράμπ #Pizzagate #DonaldTrump

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr