Home Greek News Ο συσχετισμός μεταξύ του μέντορα του Ντόναλντ Τράμπ, Ρόι Κον, και του…ΙΩΑΝ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ;;;!!! Εεε;;;!!!

Ο συσχετισμός μεταξύ του μέντορα του Ντόναλντ Τράμπ, Ρόι Κον, και του…ΙΩΑΝ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ;;;!!! Εεε;;;!!!

by _
0 comment 381 views

ΝΑΙ τον διαβάσατε…ΣΩΣΤΑ τον τίτλον!

Ο θρυλικός Αμερικανός γερουσιαστής Joe McCarthy (Τζο Μακάρθι) ήταν ένας απλός χωριάτης που ήταν από τη πολιτεία Ουισκόνσιν. «Μεγάλωσε» κότες στο αγρόκτημά του. Ήταν ένας αφελής τύπος, ο οποίος θα γίνει ένας απο τους μεγαλύτερους γερουσιαστές που υπήρξαν ποτέ στο Κογκρέσο, του οποίου η πολιτκή εξουσία υπερτερούσε τότε, σε κάποιο βαθμό, αυτής του ίδιου του Προέδρου των ΗΠΑ! Όμως, ήταν η δική του αφέλεια που θα του κοστίσει ακριβά την τόσο ωραία επιτροπή που είχε σχηματίσει τότε μόνο και μόνο για να πιάσει τους…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ!….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.00, 30 Δεκ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2016-12-08-at-1-36-49-pm

Σύμφωνα με έναν απο τους μεγαλύτερους ιστορικούς, συγγραφείς και ερευνητές για θέματα που αφορούν την άνοδο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων που υπήρξε ποτέ στην Αμερική, τον κ Ευστάθιο Μάλινς (Eustace Mullins), του οποίου ο συνεχιστής τυχαίνει να είναι ο…υποφαινόμενος (πατήστε εδώ), διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά για τον Μακάρθι λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι ο Μάλις είχει γίνει τότε ένας απο τους πιο ΈΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ του Μακάρθι:

Όταν ο αθώος Τζό πήγε στην Ουάσινγκτον ώστε να σχηματίσει την ειδική επιτροπή του, σύντομα την επιτροπή αυτή θα την αναλάβουν τρία απο τα πιο φαύλα πρόσωπα σε όλην την Ουάσινγκτον:  o George Sokolovsky, ο υιοθετημένος γιός του Ουίλιαμ Ραντόλφ Χέρστ, του μεγιστάνα ιδιοκτήτη εφημερίδων (δείτε το ντοκυμαντέρ μου για τον Χέρστ ΕΔΩ) που έκανε τον Sokolovsky έναν μεγάλο αρθρογράφο, o Πατήρ Έντμουντ A. Γουόλς, ένας Ιησουίτης και ο επικεφαλής της Σχολής της Εξωτερικής Υπηρεσίας της Τζωρτζτάουν και ο ίδιος ο…Τζ. Εντγκαρ Χούβερ, το γνωστό…ΤΡΑΒΕΣΤΙ καθώς και πρώην επικεφαλής του…FBI.

ΑΥΤΟΙ ανέλαβαν όλο το έργο του Μακάρθι. Ο McCarthy περιβαλλόταν από αυτούς τους τρεις ανθρώπους με αποτέλεσμα να μείνει εντελώς αβοήθητος. Ο Μακάρθι έκανε το λάθος να τους επιστευθεί εξ αρχής αυτούς τους ανθρώπους…

screen-shot-2016-12-30-at-9-29-56-am

screen-shot-2016-12-30-at-1-22-59-pm

Και σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, σύντομα ο Μακάρθι θα κάνει κι ένα άλλο «ολέθριο» λάθος –λόγω ΑΦΕΛΕΙΑΣ όπως πάντα!- επιτρέποντας σε έναν άλλο φαύλο τύπο να μπεί στην επιτροπή του, που δεν ήταν άλλος απο τον Ρόι Κον (Roy Cohn), τον μέλλοντα αρχι-νονό της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ καθώς και τον μέλλοντα μέντορα του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.  Ο Κον χρόνια αργότερα θα εμπλακεί στην δολοφονία του Τζον Κένεντι σύμφωνα με την πασίγνωστη δικαστική υπόθεση του Εισαγγελέως της Νέας Ορλεάνης Τζέιμς Γκάρισον, που έλαβε χώρα το 1969 εις βάρος ενος παρα πολύ σημαντικού παίχτη στην υπόθεση που αφορά τη δολοφονία του Κένεντι…τον κ… Clay Shaw! (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Ο Κον ήταν καλά συνδεδεμένος με τον Τζ. Εντγκαρ Χούβερ (πατήστε εδώ και εδώ) και ήταν κι οι δύο γνωστοί…Π**ΣΤ*Δ*ΕΣ.  Ο Χούβερ ενέπλεξε τον Τζόρτζ Μπούς, τον Γέρο, στην δολοφονία του JFK (εδώ).

Μόλις μπήκε ο Κον στην ομάδα του Μακάρθι, διέταξε αμέσως στον Μακάρθρι να διώξει απο την επιτροπή….ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…τον κ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΑΛΙΝΣ!!! Ήταν ο ΜΑΛΙΝΣ που είχε ξυπνήσει αρχικά τον Μακάρθι στην πραγματικότητα ότι δρούσαν παρανόμως τότε στην Αμερική οι…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ, δημοσιεύοντάς του μια εκτενή έκθεση για όλ’αυτά. Ήταν αυτή η έκθεσις του Μάλινς που “πυροδότησε” την έξαρσιν του Μακάρθι εναντίον των εν Αμερική δρούντων υπούλως και παρανόμως Κομμουνιστών!  Και στην πραγματικότητα, οφείλουμε ημείς σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ εις τον ΜΑΛΙΝΣ δια τούτο το έργον, και όχι μόνον (πατήστε εδώ για το γιατί).

Ο πατήρ του Ρόι Κον ήταν ο επικεφαλής της περιβόητης Εβραϊκής οργανώσεως The ADL (The Anti-Defemation League, Η Κοινωνία κατα της Δυσφημίσεως) που συνδέεται ΑΜΕΣΑ με την Εβραϊκήν Μαφίαν (πατήστε εδώ).

Σε ένα άρθρο του κ Scott Speidel απο το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (Florida State University) για τον Μακάρθι πως τον κατέστρεψαν οι Εβραίοι, διαβάζουμε τα εξής:

Κάτω από την πίεση του σημαινόντος αρθρογράφου Τζόρτζ Sokolsky και του εβραίου προέδρου του Hearst Corporation (του Ουίλιαμ Ραντόλφ Χέρστ), Richard Berlin, δύο δήθεν αντι-κομμουνιστών, ο Μακάρθι ανακοίνωσε στις 2 Ιανουαρίου του 1953, ότι το εικοσιεξάχρονος Ρόι Κόν θα είναι ο ανώτατος σύμβουλος της Υποεπιτροπής τω Ερευνών. 

Ο Κον, ο γιος του Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Γιόρκης Άλμπερτ Κον, εξυπηρετήθηκε καλά από τις εβραϊκές διασυνδέσεις του στο παρελθόν, έχοντας προσληφθεί ως βοηθός δικηγόρος των ΗΠΑ αμέσως μετά την επιτυχία του στις εξετάσεις μπαρ της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος ο Κον αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε προσληφθεί από τον Μακάρθι κυρίως επειδή ήταν Εβραίος.

Δείτε περισσότερα: http://www.jewwatch.com/jew-communists-joe-mccarthy-and-the-jews.html

Ο Μάλινς δυστυχώς αντικαταστήθηκε στο προσωπικό του Μακάρθι απο τον Ρόι Κον και τον…ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ David Schine–με ό,τι σημαίνει αυτό. Αυτός ο παληο-Π**ΣΤΗΣ, ο οποίος θα γίνει χρόνια μετά ο ΜΕΝΤΩΡ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ήταν ΑΥΤΟΣ που έδιωξε απο την ομάδα του Τ. Μακάρθι αυτό το τόσο σπουδαίο πρόσωπο που έχει αφυπνίσει πολλά εκατομμύρια ανθρώπους διαχρονικά με τα βιβλία και έργα του για τον Εβραϊκό έλεγχο επί ουχί μόνον της Αμερικής, αλλά και εφ’ολου και τουλάχιστον του Δυτικού Κόσμου!

screen-shot-2016-12-30-at-12-49-10-pm

Και ΓΙ’ΑΥΤΟ χάλασε αυτή η εξαιρετική προσπάθεια του Μακάρθι προς τον ξεριζωμόν των Κομμουνιστών απο τις ΗΠΑ–ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΝ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!

Λοιπόν, αρεκτά έχει γραφεί για τον Τζό Μακάρθι, ότι ήταν ένας αδυσώπητος καταδιώκτης αθώων ανθρώπων που προσπαθούσε ο ίδιος να τους συνδέσει με την διάδοσιν του Κομμουνισμού, κτλ., αλλά ΔΕΝ προσφέρουν αποχρώσες αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται, κάτι το οποίο κάνω εγώ στο παρόν άρθρον.

Π.χ,. διαβάστε το ακόλουθο απόσπασμα ενος άρθρου που έγραψε το σάιτ protagon.gr με τίτλο «Ο σκοτεινός μέντορας του Τραμπ» σχετικά με το ίδιο θέμα που καταπιανόμαστε εδω εγώ:

screen-shot-2016-12-30-at-1-07-15-pm

Ηταν φθινόπωρο του 1984. Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν μόλις 38 ετών και το μόνο που έδειχνε να τον ενδιαφέρει ήταν το real estate. Τρία χρόνια θα αρχίσει σιγά σιγά να χαριεντίζεται με την πολιτική και θα χρειαστεί να περάσουν 30 χρόνια για να ξεκινήσει τη δική του καμπάνια με προορισμό τον Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, αν υπήρξε ένας άνθρωπος που του έβαλε την ιδέα ή που του πέρασε το μικρόβιο της πολιτικής, αυτός ο δικηγόρος του, στενός φίλος του και πλησιέστερος σύμβουλός του, Ρόι Κον.

Ναι, ο γνωστός Ρόι Κον, ο δόλιος νομικός επί εποχής ΜακΚάρθι, του οποίου η βασιλεία στους τηλεοπτικούς εκφοβισμούς στη δεκαετία του 1950, είχε γίνει συνώνυμη της δημαγωγίας, της διασποράς φόβου και της καταστροφής ανθρώπων. Στα κατοπινά χρόνια, ο Κον ακολούθησε κατά πόδας τον Τραμπ και τον είδε να ανεβαίνει τις επιχειρηματικές βαθμίδες και να απλώνει την οικονομική εξουσία του σε πολλά και διαφορετικά πεδία. Ο Κον ήταν πάντα εκεί να τον συμβουλέψει και να τον επηρεάσει.

Ωραία τα λέει για τον Κον, αλλά ΟΧΙ για τον Μακάρθι. Ο Μακάρι ξεκίνησε ΚΑΛΑ απο την αρχή. Είχε ΕΝΤΙΜΟΥΣ ανθρώπους στην ομάδα του, όπως ο Μάλινς. Αλλά δυστυχώς, επέπεσε κάτω υπο την επιρροήν των ΕΒΡΑΙΩΝ και γι’ αυτό κατάρρευσε αυτή η γενναία προσπάθειά του. Οι Σιωνιστές επέπλητταν τότε τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ που δεν αντιμετώπισε καθόλου τον Μακάρθι. Του είχαν βάλει τότε πολύ πίεσιν για αυτό το πράγμα του Αϊζενχάουερ.

Το μεγάλο παράδοξο ανάμεσά σε όλ’ αυτά ήταν το γεγονός ότι ορισμένοι Εβραίοι τότε, όπως ο Κον, είχαν πείσει τον Μακάρθι ότι ήταν στο μέρος του, και ότι μισούσαν τους Κομμουνιστάς κτλ., και το έπαιζαν «συντηρητικοί», κτλ, ενώ στην πραγματικότητα ήσαν ΟΛΟΙ…ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ διότι ήσαν οι ίδιοι οι Εβραίοι που…ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΝ!!! Εβραίοι που «πολεμούσαν» τους Κομμουνιστάς;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλον «Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ» να καταλάβετε ένα πράγμα: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο «ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ» ΜΑΚΑΡΘΙ ΠΟΥ «ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ» ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ, ΑΛΛΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗΝ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ…ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΝ!!!  ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ «ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ» ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ -ιδιαίτερα απο την ΕΛΛΑΔΑ!- ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ, ΜΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟΝ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΝ!!!

Επι παραδείγματι, δείτε το ακόλουθο που έγραψα εγώ σχετικά με τον ιστορικό γεγονός ότι στην πολιτεία που ζώ, την ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΙΑ, την…ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ήταν η ίδια η γερουσία της πολιτείας αυτής που ασχολείτο με αυτό το θέμα ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΑ, καλύπτοντας όχι μόνο την απειλήν του Κομμουνισμό για όλο τον κόσμο, αλλά και ΤΑΣ…ΡΙΖΑΣ ΤΟΥ, ΤΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΝΑΜΑΤΩΝ ΤΩΝ…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ…!!!….

Διαβάστε το ακόλουθο απόσπασμα του εν λόγω άρθρου μου:

Στις σελίδες 169 και 170 της Ενδέκατης Εκέσεως της Διερευνητικής Επιτροπής της Γερουσίας της Καλιφορνίας για την Παιδεία, που είχε δημοσιευθεί από τη Γερουσία της Καλιφορνίας το 1953, πραγματεύεται η ίδια με τις συνδέσεις του κομμουνισμού με τους…άκουσον-άκουσον…ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΊΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!

Aυτά τα είπαν μέλη της επίσημης εκτελεστικής εξουσίας της γερουσίας της πολιτείας της Καλιφορνίας των ΗΠΑ! Αλλα όσο για εμάς τους Έλληνες, θα ήθελα πάρα πολύ να έχουμε την εξής ιδέα στο μυαλό μας όταν διαβάζουμε παρακάτω αυτά τα αποσπάσματα της εν λόγῳ εκθέσεως:

Ο Όττο Φρίντριχ Λούντβιχ φον Βίττελσμπαχ (Otto Friedrich Ludwig von Wittelsbach) (1 Ιουνίου 1815 – 26 Ιουλίου 1867), ο οποιός ήταν ο πρώτος Βασιλεῦς του Βασιλείου της Ελλάδος, ήταν Πρίγκιπας της Βαυαρίας εκεί που ιδρύθη το κίνημα των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ το 1776 το ίδιο έτος που ιδρύθη το νεοσύστατο κράτος της Αμερικής. Τυχαίο αυτό;;;

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα από την έκθεση αυτή που μιλούν απο μόνα τους: διαβάστε όλο το άρθρο σε αυτο το λινκ εδώ: https://greeknewsondemand.com/2015/11/04/η-απειλη-του-κομμουνισμου-και-των-πεφω/

screen-shot-2016-12-30-at-12-32-39-pm

Τώρα, για να απαντήσω σε εσάς εκεί έξω που νομίζετε ότι έχω κάποιο ΣΥΜΦΕΡΟΝ σε αυτά που γράφω για τον Τράμπ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, γιατί εγώ προσωπικά τυχαίνει να είμαι…Ο ΣΥΝΕΧΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΛΙΝΣ –παρακαλώ- και αυτό το έργον που κάμνω το κάμνω μόνο και μόνο για την σωστή αφύπνιση τόσο του αμερικανικού λαού όσο και του…ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Αυτά τα εξήγησα για τη πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση το 2015, και πάλι τον Αυγ. του 2015 στο μεγάλο εκ Νέας Γιόρκης ραδιόφωνο της Ομογένειας HELLAS FM. Διαβάστε το άρθρο μου «Η ζωή του Ευστάθιου Μάλινς και γιατί οφείλουμε σχεδόν τα πάντα εις αυτόν – ΜΈΡΟΣ 1» για να καταλάβετε.

Κάντε τώρα τον απαραίτητον συσχετισμόν στα μυαλά σας μεταξύ των Μακάρθι, Μάλινς, Κον, Τράμ και του…ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ και θα καταλάβετε το ΓΙΑΤΙ είμαι τόσο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ για την έκθεσιν του παρελθόντος –καθώς και το ΠΑΡΟΝΤΟΣ- του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

Ο άνθρωπος που συμβούλεψε τον Τράμπ έδιωξε (απο την ομάδα του Μακάρθι) τον άνθρωπο, του οποίου ο συνεχιστής ειν’ο ίδιος που γράφει το παρόν άρθρον… 

O ΕΜΠΙΣΤΟΤΑΤΟΣ Μάλινς, ο οποίος είχε γράψει το πιο αποκαλυπτικό βιβλίλο ποτέ για την απάτη του ιατρικού συστήματος του Δυτικού κόσμου με τίτλον «Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ», “MURDER By INJECTION” (πατήστε εδώ), εξέτασε το πιστοποιητικό θανάτου του Μακάρθι στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια τεράστια δόσις μικροβίων ηπατίτιδος είχε εισαχθεί τεχνητώς εις το σύστημα του Μακάρθι, κάτι το οποίο τον σκότωσε μέσα σε λίγες ώρες…!!!…

ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΘΙ ΤΟΝ…ΣKΟΤΩΣΑΝ ΦΙΛΕΣ και ΦΙΛΟΙ…ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ??? Διαβάστε εκεί που λέει ότι πέθανε απο “Αιτία άγνωστη”!!!!  Και ΔΕΝ διενέργησαν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτοψία για το θάνατό του, όπερ σημαίνει….ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΣ…

 

screen-shot-2016-12-30-at-1-39-13-pm

Δείτε τώρα το βίντεο όπου μιλάει ο Μάλινς για όλ’αυτά ξεκινώντας απο το 16:00 και μετά…

https://www.youtube.com/watch?v=0XiOP0ZCZ14&t=993s

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr