Home Greek News Τράμπ: Ας ξανακάνουμε την Αμερική…ΓΚΈΙ και δώσουμε δικαιώματα στους…ΛΑΘΡΟ….

Τράμπ: Ας ξανακάνουμε την Αμερική…ΓΚΈΙ και δώσουμε δικαιώματα στους…ΛΑΘΡΟ….

by _
0 comment 166 views

ΣΦΥΡΙΖΕ…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ το 2000 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10.30 πμ, 29 Δεκ. 2016

screen-shot-2016-12-08-at-1-36-49-pm

Σε ένα άρθρο του μεγάλου σάιτ advocate.com με τίτλο «Η συνέντευξη του Τράμπ στο Advocate όπου υπερασπίζεται τους ομοφιλόφιλους και τους Μεξικάνους» (Donald Trump’s Advocate Interview Where He Defends Gays, Mexicans), ο αρθρογράφος μας θυμίζει μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Τράμπ στο ίδιο διαδικτυακό περιοδικό το 2000, οπότε σκεφτόταν ο ίδιος να βάλει υποψηφιότητα για την…ΠΡΟΕΔΡΙΑ…

Όταν σκεφτόταν να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία πριν από 15 χρόνια, ο μεγιστάνας των ακινήτων τραγούδησε τότε με διαφορετικό τόνο όσον αφορά στις μειονότητες (όπως οι…ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ). ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ εν σχέσει με την στάσιν του για αυτούς τους ανθρώπους….ΣΗΜΕΡΑ. Κι αν δεν πιστεύεις ότι «στράφηκε εναντίον» των λαθρομεταναστών κατα τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές μόνο και μόνο για…ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, τότε θα σου έλεγα εγώ ότι…ΑΥΤΑΠΑΤΆΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.

Σε αυτήν την συνέντευξη απο το 2000, ο Τράμπ μιλούσε εναντίον των πολιτικών απόψεων του γνωστού συντηριτικού υποψήφιου για την προεδρία Pat Buchanan (Πατ Μπιουκάναν), ιδιαίτερα ως προς τους…ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

To Fushion.net γράφει για το ίδιο θέμα:

Όταν ο Trump “φλέρταρε” με μια προεδρική υποψηφιότητα για το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, επέκρινε τον πιθανό αντίπαλό του Πατ Μπιουκάναν τουλάχιστον δύο φορές για “σκανδαλώδη παραδείγματα της μισαλλοδοξίας,” ξεχωρίζοντας τους Μεξικανούς (και άλλους) ως μία από τις ομάδες ανθρώπων που είχε διασύρει ο Μπιουκάναν.

Διαβάστε περισσότερα: http://fusion.net/story/198276/donald-trump-pat-buchanan-election-2000-campaign/

Σχετικά όμως με τα «δικαιώματα» των ανώμαλων, αυτό το άρθρο αποδειχνύει το γεγονός ότι ο Τράμπ ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ υπερ των…Π**ΣΤΗΔΩΝ, αποδειχνύοντας το γεγονός ότι έχει κατα νουν να…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (κατόπιν εντολής των Εβραίων μάστορών του) ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΑ «ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ» ΖΩΑ –που ούτε τα ύπαρκτα τα ζώα θα συμπεριφερόνταν έτσι ποτέ!– ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΓΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, ΚΤΛ!!! 

screen-shot-2016-12-29-at-9-52-11-am

screen-shot-2016-12-29-at-9-51-31-am

καὶ ὃς ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, καλόν ἐστιν αὐτῷ μᾶλλον εἰ περίκειται λίθος μυλικὸς περὶ τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ βέβληται εἰς τὴν θάλασσαν.

οἵτινες τὸ δικαίωμα τοῦ Θεοῦ ἐπιγνόντες, ὅτι οἱ τὰ τοιαῦτα πράσσοντες ἄξιοι θανάτου εἰσίν, οὐ μόνον αὐτὰ ποιοῦσιν, ἀλλὰ καὶ συνευδοκοῦσι τοῖς πράσσουσι.

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι ο ίδιος ο…ΜΕΝΤΩΡ του Τράμπ, Ρόι Κόν (Roy Cohn), ο οποίος έτυχε να είναι ΚΑΙ ο αρχι-νάνος της…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, πέθανε το 1986 απο AIDS επειδή ήταν ενας ΓΝΩΣΤΟΣ…Π**ΣΤΗΣ που έτρεχε κύκλους…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ για τον εκβιασμό…ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ??? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!….

screen-shot-2016-12-29-at-9-49-59-am

Διαβάστε ολόκληρο άρθρο παρακάτω και…ΦΡΙΞΤΕ!!!!!

http://www.advocate.com/election/2015/9/28/read-donald-trumps-advocate-interview-where-he-defends-gays-mexicans

Διαβάστε επίσης!….

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr