Home Greek News Οι θάνατοι των διασημοτήτων το 2016: Εις μνήμην των διάσημων προσώπων που πέθαναν φέτος και ειναι…ΠΟΛΛΑ!

Οι θάνατοι των διασημοτήτων το 2016: Εις μνήμην των διάσημων προσώπων που πέθαναν φέτος και ειναι…ΠΟΛΛΑ!

by _
0 comment 163 views

Οι θάνατοι των διασημοτήτων το 2016: Εις μνήμην των διάσημων προσώπων που πέθαναν φέτος και ειναι…ΠΟΛΛΑ!

Πολλοί με ρωτάνε συνεχώς: ΓΙΑΤΙ όλοι οι αυτοί οι ψεύτικοι θανάτοι όπως το θέτεις εσύ Γιάννη???

Απάντηση: Γιατι αυτα που δειχνουν στις τηλεοραεις ειναι ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. Δεν ειναι εκει να μας λενε αληθιες τα ΜΜΕ, αλλά να ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, τον ΑΥΠΟΨΙΑΣΤΟ για το τι πραγματικα συμβαίνει ΠΙΣΩ απο τα παρασκηνια…

ΤΩΡΑ…ΔΕΝ ΛΕΩ ότι όλες αυτές οι διασημότητες, τις οποίες αναφέρω εδώ, «σκηνοθέτησαν» τους θανάτους τους!  ΛΕΓΩ, ότι υπάρχουν μερικοί απο αυτούς που το κάνουν αυτό κι οι αποδείξεις για του λόγου το αληθές ΥΠΑΡΧΟΥΝ εκεί έξω, αρκεί ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ…ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ!!!….

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τις εσωτρικές διεργασίες του Χόλιγουντ, δείτε την εκπομπή του “Κώδικα Μυστηρίων” με τίλτο «Κώδικας Μυστηρίων (5/3/2016):Oscar σύμβολα Ιλλουμινάτι.Κώδικας Εξονίου- άνθρωπος και δελφίνια» στην οποία μίλησα εγώ επειδή έχω πείρα στο Χόλιγουντ, κτλ….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ!…

https://www.youtube.com/watch?v=ykdCw7ljnGA

Δείτε επίσης!

https://www.youtube.com/watch?v=0JB36CK785I&t=691s

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/vb.100005881932810/616341838571875/?type=3

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr