Home Greek News Η οικογένεια του Ντόναλντ…DRUMPF, γεμάτη καθέ λογής παιδεραστία, αιμομιξία, ακαθαρσία, εβραϊκότητα ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!

Η οικογένεια του Ντόναλντ…DRUMPF, γεμάτη καθέ λογής παιδεραστία, αιμομιξία, ακαθαρσία, εβραϊκότητα ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!

by _
0 comment 351 views

Η οικογένεια του Ντόναλντ…DRUMPF, γεμάτη καθέ λογής παιδεραστία, αιμομιξία, ακαθαρσία, εβραϊκότητα ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!

Το «αυτά που δεν ξέρουμε δεν μας σκοτώνει» ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.10, 26 Δεκ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2016-12-08-at-1-36-49-pm

Καθ’ οδόν στην δουλειά της ένα πρωϊ, στο μονοπάτι κατά μήκος της πλευράς της λίμνης.
Μια τρυφερή την καρδίαν γυναίκα είδε ένα φτωχό, μισό-παγωμένο φίδι.
Το όμορφα χρωματιστό δέρμα του έγινε παγωμένο απο τη δροσιά.
«Μα καλά», φώναξε, «εγώ θα σε φέρω στο σπίτι μου και θα σε φροντίσω .»
«Γιά φέρτε με στο σπίτι σας ω τρυφερή γύναι!» είπε ο όφις
«Για όνομα του Θεού, φέρτε με μέσ’στο σπίτι σας.»
«Φέρτε με μέσ’στο σπίτι σας ω τρυφερή γυναίκα» αναστέναξε το φαύλο φίδι.
Τον τύλιξε όλο άνετο σε μια καμπυλότητα μεταξιού.
Και στη συνέχεια τον έβαλε κοντά στο τζάκι της με λίγο μέλι και γάλα.
Και αφού σχόλασε απο τη δουλειά της εκείνο το βράδυ, έσπευσε σπίτι από τη δουλειά της και με το που έφτασε, έμαθε πως το όμορφο φιδάκι που είχε φέρει στο σπίτι της είχε αναρρώσει.
«Φροντίστε με ω τρυφερή γύναι!»
«Για όνομα του Θεού…Φροντίστε με!»
«Φροντίστε με ω τρυφερή γύναι!» αναστέναξε ο όφις.
Τον κράτησε μετά στην αγκαλιά της.
«Είσαι τόσο όμορσο» είπε η γυναίκα
«Και αν δεν σε είχα φέρει μεσ’ στο σπίτι, θα είχες πεθάνει.»
Έτσι, εκείνη χάιδεψε το όμορφο δέρμα του ξανά και ξανά και, στη συνέχεια, το φίλησε το φίδι και το κρατούσε σφιχτά.
Αλλά αντί το φίδι να της πει «ευχαριστώ», απεφάσισε να την…ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ…   – ο Ντόναλντ Τράμπ σε μια προεκλογική εκστρατεία του στη Φλόριδα τον Ιάν. του 2016 παραθέτοντας ένα ποίημα του Al Wilson ,με τίτλο «Το φίδι»

 

screen-shot-2016-12-27-at-8-59-32-am

 

Ο παππούς και η γιαγιά του Ντόναλντ Τραμπ (εκ πατρός) ήταν συγγενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς του Τραμπ ενυμφεύθη την πρώην γειτόνισσά του, Ελίζαμπεθ Χριστού (Elizabeth Christ). Έτσι είπαν. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Ελισάβετ, η οποία γεννήθηκε στις 10 του Οκτωβρίου του 1880, ήταν πραγματικά η κόρη του Χριστού Χριστού (Christ Christ) και της Άννας Μαρίας Rathon (Anna Marie Rathon). Ο Χριστός Χριστός ήταν ο θείος του Φρέντ Τραμπ (του πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ), με άλλα λόγια, ο αδελφός του πατέρα του. Ο Φρεντ Τραμπ παντρεύτηκε τη δική του ανιψιά!!!….

ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΑΜΠ??? Μην ξεχνάτε το άρθρο μου με τίτλο «Ντόναλντ Τράμπ το ’04: Η κόρη μου Ιβάνκα είναι πρώτης τάξης γκομενάνκι» (πατήστε εδώ)

Όσον αφορά το ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ στην γενεολογία του Τράμπ, αυτά που ξέρουμε είναι τα εξής:

  • Και οι δύο γονείς του Ντ. Τράμπ πέθαναν στο ίδιο…ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (πατήστε εδώ)
  • Ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ εγγενήθη εν Νοσοκομείω Εβραϊκώ
  • Πάμε τώρα στον  Friedrich Drumpf, ο προπάππος του Ντόναλντ. Δύο από τις αδελφές του, αναφέρονται ως η Elisabetha Freund και η Syblia Schuster. Oi-vay! Αυτά είναι και οι δύο εβραϊκά επώνυμα. Έτσι, τουλάχιστον δύο από τις μεγάλες θείες του Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκαν εβραϊους άνδρες. Μην ξεχνάμε ότι η κόρη του, Ivanka, παντρεύτηκε έναν Εβραίο, τον Jared Kushner.
  • Η μητέρα του Friedrich Drumpf είχε πάρει το όνομά Katarina Kober. Όχι μόνο είναι εβραϊκό αυτό το όνομα (μπορεί και “γερμανικό”), αλλά οδήγησε σε μια ύποπτη απάλειψη της γενεαλογίας αυτού του μέρους της οικογένειας του Ντ. Τράμπ. Ο πατέρας της ονομάζεται Johann, αλλά δεν έχει γονείς. Αυτός είναι ο μόνος σε αυτή την γενιά του οποίου οι γονείς παραμένουν άγνωστοι. Ακόμη και οι γονείς της γυναίκας του είναι γνωστοί.
  • Στη βιογραφία του «Η τέχνη του Ντήλ», ο Τραμπ είπε ψέματα για τη χώρα της προέλευσης του παππού του, δηλώνοντας ότι ήταν η Σουηδία, αντί για την… Γερμανία. Έτσι, αν νομίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πούν ψέματα για την καταγωγή τους, θα πρέπει τότε να εξηγήσετε αυτό το μέγα ψεύδος.
  • Ο Τραμπ είχε ανατραφεί στην πολή Τζαμάικα Estates της περιοχής Κουίνς στην Νεά Γιόρκη, η οποία έχει ένα μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό. Πήγε ομοίως στο σχολείο Kew-Forest School που το «τρέχουν» ΕΒΡΑΙΟΙ (πατήστε εδώ).
  • Η πρώτη γυναίκα του Τράμπ, Ιβάνα, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ
  • Τόσο o Τραμπ όσο και ο πατέρας του συνεργάστηκαν με κορυφαίους Εβραίους στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων Samuel Lindenbaum και τον πατέρα του Αβραάμ (Bunny), και Roy Cohn (ο πρώην επικεφαλής της Εβραικής Μαφίας). Αυτά τα παιδιά δεν ήταν μόνο δικηγόροι, ήταν και καταλυτικοί παράγοντες.
  • ΟΛΑ τα παιδιά του Ντ. Τράμπ είναι είτε παντρεμένα με ή βγαίνουν με…ΕΒΡΑΙΟΥΣ/ΕΒΡΑΙΕΣ. Π.χ., η κόρη του Ιβάνκα παντρεύτηκε έναν ΕΒΡΑΙΟ. Ναι, ναι, ναι…ΞΕΧΑΣΤΕ το γεγονός ότι η θρησκεία των ΠεριΟΥΣΤιων του «θεού» τους διδκάσει τους Οβριούς να ΜΙΣΟΥΝ, να ΒΡΙΖΟΥΝ και να…ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΦΥΛΗΝ!!!

Βάλτε τώρα στην Google τις ακόλουθες λέξεις κλειδιά και θα δείτε ΠΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣ σας βγάζουν!: Donald Trump jewish roots.

screen-shot-2016-12-26-at-10-22-55-pm

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!».

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

Δείτε επίσης το ακόλουθο βίντεο….

https://www.youtube.com/watch?v=vC8Ok5MscFs

Πηγές:

http://www.maxspiers.com/?p=344

και…

http://mileswmathis.com/trump.pdf

https://www.henrymakow.com/2015/12/Donald-Drumpf-Illuminati%20Jew.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr