Home Greek News Τουιτάρει για το «θάνατο» του Τζορτζ Μάικλ η δήθεν « μακαρίτισσα»… Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers)!!!

Τουιτάρει για το «θάνατο» του Τζορτζ Μάικλ η δήθεν « μακαρίτισσα»… Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers)!!!

by _
0 comment 133 views

Στις 17 αυτού του μηνός σας έγραψα ένα άρθρο με τίτλο «ΖΕΙ η κα…ΤΖΌΟΥΝ ΡΊΒΕΡΣ (Joan Rivers)!!! Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ και του δικού της…«θανάτου»!!!» (εδώ) αποδειχνύοντας για μια ακόμη φορά το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι αυτών των γνωστών προσωπικοτήτων είναι επιτηδευμένα …ΨΕΥΤΙΚΟΙ!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 9.11, 26 Δεκ. 2016 | JohnKountouris.com

Δείτε πρώτα το δικο μου ρεπορτάζ…

https://www.youtube.com/watch?v=UTxFfvEjkOM&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/615241075348618/

Σας έγραψα εν προκειμενω για τον «θάνατο» της γνωστής Τζόουν (ή Τζόαν) Ρίβερς (Joan Rivers) πως…ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ η γυναίκα αυτή και…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ «ΘΑΝΑΤΟ» ΤΟΥ ΤΖΌΡΤΖ ΜΆΙΚΛ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ…Twitter???  ΑΝ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΤΖΟΟΥΝ ΡΙΒΕΡΣ, ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!!! Ναιιιιιιιι….η κα ΤΖΟΟΥ ΡΙΒΕΡΣ κύριες και κύριοι…βγήκε η ιδια «απο τον τάφο» για να μας πει μερικά πράγματα για τον Τ. Μάικλ, του οποίου ο θάνατος είναι κι αυτός…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!!! (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Μεταβείτε στον προσωπικό λογαριασμό της Ρίβερς στο Twitter και ΔΕΙΤΕ πόσοι οπαδοί…ΚΟΡΟΪΔΑ της ίδιας δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη πως αυτή η γυναίκα μόλις ενεργοποίησε ξανα το Τουίτερ της μόνο και μόνο για να σχολιάσει τον Τ. Μάικλ, κτλ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! Όμως….ΕΙΝΑΙ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ….

Τώρα, αφού υποτίθεται ότι έχει πεθάνει η κα Τζόαν Ρίβερς εδώ και δυόμιση χρόνια, ενώ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ, τι μας λέει αυτό το πράγμα εν όψει του «θανάτου» του Τζόρτζ Μάιηλ ή του Ντέιβιντ Μπάουι (κι αυτό ΨΕΥΤΙΚΟ)???….

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που τα λέγει ΟΛΑ….

https://www.youtube.com/watch?v=E8ji1TYjHfM

Δείτε επίσης το ακόλουθο βίντεο για τον ΨΕΥΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ακομη και του…ΜΆΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cJY3AGY5M_U

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr