Home Greek News ΓΙΑΤΙ συνεχίζει ο Ομπάμα να “φλερτάρει” με την πιθανότητα μιας ΤΡΙΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ για τον…ΙΔΙΟΝ;;;!!!

ΓΙΑΤΙ συνεχίζει ο Ομπάμα να “φλερτάρει” με την πιθανότητα μιας ΤΡΙΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ για τον…ΙΔΙΟΝ;;;!!!

by _
0 comment 105 views

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ???

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.52 πμ, 26 Δεκ. 2016

Σε ένα άρθρο του FOX News με τίτλο «Ομπάμα: Θα μπορούσα να είχα κερδίσει [τις εκλογές του 2016] αν θα μπορούσα να είχα βάλει υποψηφιότητα για τη προεδρία (Obama: I Could Have Won If I Could Run for POTUS Again)» διαβάζουμε τα εξής περίεργα –για τη πολλοστή φορά!- απο τον Ομπάμα:

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι θα μπορούσε να είχε εκλεγεί για μια τρίτη θητεία, εάν μια τέτοια προσπάθεια ήταν συνταγματική.

Ο Ομπάμα δήλωσε στον πρώην ανώτερο σύμβουλό του David Axelrod για το podcast του «Axe Files» ότι ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι αν ήταν σε θέση να αρθρώσει την πολτική του πλατφόρμα του για μια τρίτη φορά, θα είχε «κινητοποιήσει την πλειοψηφία» των Αμερικανών για να τον υποστηρίξουν.

Ο πρόεδρος είπε ότι μίλησε με μερικούς Αμερικανούς που διαφωνούν μαζί του στα πολιτικά, αλλά που “χειροκρότησαν” το “όραμά” του για τη χώρα, η New York Post ανέφερε.

Λοιπόν, εν όψει όχι μόνο όλων των άλλων παρόμοιων σχολίων του ίδιου του Ομπάμα των τελευταίων μηνων για ακριβώς το ίδιο θέμα –ή μάλλον, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ- αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μπορούσε ο ίδιος να ξαναγίνει…ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΙΑΝ. του 2017, έχουμε επίσης αυτές τις πολλές καθώς και…ΦΡΙΚΤΕΣ προβλέψεις για τη δολοφονία του νεοεκλεγμένου Προέδρου…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Υπάρχει περίπτωσις να δούμε τον “βασιλέα”….ΟΜΠΑΜΑ τον Ιαν. του 2017???» (πατήστε εδώ) για αναρωθηθείτε το εξής λογικό: «ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΆΕΙ ΈΤΣΙ Ο ΟΜΠΆΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ???»

Μην ξενάτε και όλες τις…ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ που έχει γράψει ο ίδιος τα τελ. χρόνια προετοιμάζοντας το έδαφος προς έναν αστυνομικό…ΚΡΑΤΟΣ σε αυτή την χώρα!!! Διαβάστε «Υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα προετοιμάζοντας την Αμερική για κατακλυσμική καταστροφή ακριβώς πάνω στην ώρα για τις εκλογές ο…ΟΜΠΑΜΑ!» (εδώ).

Δείτε επίσης την εκπομπή μου στο μεγάλο ραδιόφωνο της Ομογένειας HELLAS FM όπου μιλάει για όλ’αυτά!

https://www.youtube.com/watch?v=qnVGtQUmM7o&t=3133s

ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ….

Διαβάστε περισσότερα:

Πηγή:

http://insider.foxnews.com/2016/12/26/barack-obama-says-he-could-win-third-term-runs-again-president

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr