Home Greek News Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Καμίνη: “Είσαι ανύπαρκτος και τουρκολάγνος! Δήμαρχος του facebook και του twitter… παραιτήσου!”

Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Καμίνη: “Είσαι ανύπαρκτος και τουρκολάγνος! Δήμαρχος του facebook και του twitter… παραιτήσου!”

by _
0 comment 112 views

Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Καμίνη: “Είσαι ανύπαρκτος και τουρκολάγνος! Δήμαρχος του facebook και του twitter… παραιτήσου!”

Σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του δημάρχου Αθηναίων Καμίνη πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Δεκεμβρίου.

Με αφορμή την απόλυτη αδιαφορία του Δήμου την ώρα που τα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο καίγονται, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Καμίνη “ανύπαρκτο και δήμαρχο του facebook και του twitter”.

Διευκρίνισε δε, πως μόλις η παράταξη “Ελληνική Αυγή” αναλάβει την Διοίκηση του Δήμου θα συσταθεί Ειδική Ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα παρεμβαίνει – παρουσία του Δημάρχου – σε τέτοια γεγονότα και θα καταστέλλει άμεσα τους ταραξίες.

Εν συνεχεία ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε τουρκολάγνο τον Καμίνη με αφορμή τον φωτισμό του δημαρχείου με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.
Πηγη: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfodrh-epithesh-hlia-kasidiarh-se-kaminh-eisai-anuparktos-kai-tourkolagnos#ixzz4Tj5qSFjG

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr