Home Greek News ΔΕΙΤΕ την αποψινή εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων στο Astra TV για τον “θάνατο” του Ρώσου Πρέσβη και όχι μόνο!

ΔΕΙΤΕ την αποψινή εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων στο Astra TV για τον “θάνατο” του Ρώσου Πρέσβη και όχι μόνο!

by _
0 comment 116 views

Τα μου σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΔΕΙΤΕ την απόψινη εκπομπή του ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ όπου θα μιλήσω κι εγώ για το εντελώς ΣΤΗΜΜΕΝΟ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙ» ΕΞ…ΑΓΚΥΡΑΣ με τον δήθεν «θάνατο» του Ρώσου Πρέσβη!!!

-του Βασίλη Μπαντίδη, Δημοσιογράφος απο το Astra TV

Σημειωτέον: Αν δεν μπορείτε να πιάσετε το κανάλι Astra TV, απλά μεταβείτε στην κεντρική της ιστοσελίδα του καναλιού στο τμήμα όπου λέει “Live Streaming” και ΕΚΕΙ θα μπορέσετε να την δείτε την εκπομπή!

http://www.astratv.gr/live-streaming/

Σήμερα Σάββατο στις 11.30 το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων -στον Astra,(astratv.gr)-ο Κώδικας Μυστηρίων, με κανονική καινούργια εκπομπή, θα επιχειρήσει έρευνα σε ..βάθος για το δολοφονικό χτύπημα στον πρέσβη της Ρωσίας στην Τουρκία! Τελικά,είστε σίγουροι πως όλα είναι όπως μας τα δείχνουν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και κυρίως τα πρακτορεία του εξωτερικού;Ότι μας λένε και δείχνουν είναι πάντοτε αλήθεια; Μήπως,υπάρχουν …”παράμετροι” στο εν λόγω θέμα που μπορούν να οδηγήσουν σε μία διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων ότι κάτι δεν πάει καλά όπως παρουσιάστηκε το ..χτύπημα στον πρέσβη;; Κι αν υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν…δίκιο you tubers στο εξωτερικό που μιλούν ξανά για…στημένη κατάσταση…τότε τι “παίζει ” γύρω μας και ποιοί ..είναι πίσω από την κουρτίνα στο παγκόσμιο θέατρο του..παραλόγου; Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και με το χτύπημα στο Βερολίνο -το οποίο μοιάζει με τον τρόπο που έγινε- με το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια,πέρυσι;;;Θα σταθούμε σε κάτι επίσης ..”κουφό”.Ο Σύρος πρέσβης είπε ότι στη Συρία πολεμούν γενετικά τροποποιημένοι στρατιώτες!!Σε τι κόσμο ζούμε τελικά; Μήπως η πραγματικότητα ξεπερνά την πιο αχαλίνωτη φαντασία και τις …ταινίες του Χόλυγουντ; Σε αποκλειστικότητα τα δύο θέματα στον Κώδικα! Τέλος, θα αποκαλύψουμε το μυστικό των Αργοναυτών και τι σχέση έχει το σύμβολο έψιλον με Α.Τ.Ι.Α. που έχουν εμφανιστεί σε διάφορες περιοχές του κόσμου κατά καιρούς!Ομιλητές :Ελένη Ζωγραφίδου -Δάγιου,Συγγραφέας – Πατήρ Απόστολος Γάτζιας, Καθηγητής Θεολογίας και John Kountouris, Διαχειριστής “Greek News On Demand”!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr