Home Greek News ΔΕΝ αναγνωρίζει τας γενοκτονίας των Αρμενίων και Ελλήνων ο αντιπρόεδρος του Τραμπ Μ. Pence!

ΔΕΝ αναγνωρίζει τας γενοκτονίας των Αρμενίων και Ελλήνων ο αντιπρόεδρος του Τραμπ Μ. Pence!

by _
0 comment 142 views

ΣΑΣ ΕΙΠΑ: ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ! ΕΞ ΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ …ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ!!! 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΔΩ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ???!!!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ…ΚΩΛΟ-ΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ Περι…ΟΥΣΤιων του «θεού»!!!  Και ΠΑΣ ΌΣΤΙΣ τολμήσει και είπει κάτι περι του αντιθέτου, ότι δηλ. έχουν υποφέρει διαχρονικά κι…ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ, τον χαρακτηρίζουν…«ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ»!!!  Αυτό είναι επειδή ασκούν…ΜΟΝΟΠΩΛΗΙΟΝ επι των «γενοκτιών» οι Εβραίοι…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13:30, 19 Δεκ. 2016 | JohnKountouris.com

Βίντεο του Αντιπροέδρου του Donald Trump Mike Pence μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του Κογκρέσου του 2010 σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων και, κατ’επέκτασιν, των….ΕΛΛΗΝΩΝ!

Σε αυτό το κλιπ διάρκειας 4:00 λεπτών, μαθαίνουμε τα εξής σοκαριστικά σχετικά με το ένα λόγω ψήφισμα ότι 1) δηλώνει ο ίδιος ο Pence ότι «χωρίς αμφιβολία και με βαριά καρδιά διεπράχθη μια γενοκτονία εναντίον των Αρμενίων στις αρχές του περασμένου αιώνα και δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί», και 2) αντιτίθεται ο ίδιος στη έγκριση του ψηφίσματος περι της αρμενικής Γενοκτονίας επειδή φοβάται τις απειλές τιμωρίας της Τουρκίας.

https://www.youtube.com/watch?v=4CTjEdMZsjw&feature=youtu.be

Δείτε επίσης μια συνεδρίαση του Κογκρέσου απο το 2010 όπου ο κ Mike Pence, ο ΝΥΝ νέος εκλεγμένος αντι-πρόεδρος, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να υπογράψει τροπολογία για την ανανγνώριση των γενοκτονίων των…Αρμενίων και, κατ’επέκτασιν, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

https://www.facebook.com/ancagrassroots/videos/10153904856936859/

 

Πηγή αυτού του ρεπορτάζ: https://www.facebook.com/ancagrassroots/videos/10153904856936859/

 

#Armenia #Armenian #ArmenianGenocide #Genocide #Trump #Clinton

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr