Home Greek News Αμάλ Κλούνεϊ: Βρετανο-Λιβανέζα δικηγόρος, ακτιβίστρια, συγγραφέας, γυνή του Τζόρτζ Κλούνεϊ και…ΤΡΑΒΕΣΤΙ;;;!!!

Αμάλ Κλούνεϊ: Βρετανο-Λιβανέζα δικηγόρος, ακτιβίστρια, συγγραφέας, γυνή του Τζόρτζ Κλούνεϊ και…ΤΡΑΒΕΣΤΙ;;;!!!

by _
0 comment 242 views

Αμάλ Κλούνεϊ: Βρετανο-Λιβανέζα δικηγόρος, ακτιβίστρια, συγγραφέας, γυνή του Τζόρτζ Κλούνεϊ και…ΤΡΑΒΕΣΤΙ;;;!!!

ΜΠΛΙΑΧ! άμα είναι αλήθεια, αλλά έχουμε τις…ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΜΑΣ….

Διαβάστε επίσης το άρθρο «Πανηγυρίζει το Λονδίνο για υπαναχώρηση της Αθήνας στο θέμα των γλυπτών» για να μάθετε πως αυτή η ΨΕΥΤΟ-ΥΠΟΘΕΣΙΣ περι των Ελγινείων Μαρμάρων, της οποίας ηγείτο η…ΨΕΥΤΟ-ΓΥΝΑΙΚΑ Αμάλ, έπεσε τελικώς εις τα…ΑΖΗΤΗΤΑ…

Ασυνήθιστα ψηλή για μια Αράβισσα γυναίκα είναι η «Αμάλ». Περπατάει σαν τραβεστί, ισχνή και υψηλή (απο τον ΤΖΟΡΤΖ μάλιστα), χωρίς κώλο, χωρίς βυζιά, ανδρική δομή προσώπου, λακκάκι στο πηγούνι, έναν λαιμό προεξέχοντα έχει και με φωνή ΒΑΡΥΤΟΝΗ μιλάει η ίδια…ΧΜΜΜΜΜ….

Πριν μερικά χρόνια ήταν ο ίδιος ο Τζόρτζ Κλούνεϊ –που φιλοξενεί συχνά τον αρχι-Π**ΣΤΗ ΟΜΠΑΜΑ στο σπίτι του εδώ στο Λος Άντζελες— που παρεδέχθη τα εξής:

«Ένας τίτλος διαβάζεται “ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γκέι-γκέι-γκέι.” Και εγώ είπα, «είμαι γκέι-γκέι. Εντάξει, τα παρακάνουν λιγάκι με το τρίτο. Καλά τώρα, [και σύμφωνα με το Διαδίκτυο] είμαι γκέι. Δεν πρόκειται [να το αρνηθείς] γιατί αυτό θα ήταν προσβλητικό για την ομοφυλοφιλική κοινότητα.» – πηγή

Η σιαγών της (ΤΟΥ μάλλον) «Αμάν» είναι εκείνη ενος…ΑΝΔΡΟΣ. Είναι…ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ αυτό.  Οι  γοφοί του Αμάλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θηλυπρεπεις αλλά…ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΣ.

Amal (Ελληνιστί “Αμάλ”) = a-male = a male.

Δείτε τώρα τα σχετικό βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=m8F_iQP69Po

https://www.youtube.com/watch?v=ULnWvaO8CLE

https://www.youtube.com/watch?v=8fgMEMfa2Nk

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr