Home Greek News ΣΟΚ! Συμπεριφέρονται σαν…ΠΑΙΔΑΚΙΑ Τσίτσιπρας και Κλαμμένος στη Νίσυρο!

ΣΟΚ! Συμπεριφέρονται σαν…ΠΑΙΔΑΚΙΑ Τσίτσιπρας και Κλαμμένος στη Νίσυρο!

by _
0 comment 155 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15.04, 13 Δεκ. 2016

Συνήθως, όταν μια μητέρα βλέπει το αγόρι της να αρχίζει να αδυνατίζει, του λέει του παιδιού «Βάλε λιγο τσιτσί πάνω σου ρε αγοράκι μου. Μισός έχεις μείνει!»…

Κι αυτό ακριβώς θα έλεγε η μητέρα του Τσίπρα στον ίδιο, αληγορικά βέβαια και αναφορικά με τις…«αδυνατισμένες» πολιτικές/επιλογές του απέναντι στους εταίρους μας απο την Ευρώπη και την Αμερική (ΔΝΤ, του οποίου ο…ΥΠΑΡΚΤΟΣ ελεγχτής είναι το υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ) οποίες ΔΕΝ βοηθάνε σε…ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στην πάρα πολύ ευάλωτη θέση που βρίσκεται όλη η Ελλάδα.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΡΙΝΕΙ….ΕΚΕΕΕΕΕΕΕΙΝΟΣ!…ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ???!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??? ΕΕΕ???!!!  ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!  ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ!!!…

«Τελεία και παύλα» μάλλον για τη δικιά του κυβέρνηση της οποίας ο…«ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!» αυτός συμπεριφέρεται μάλλον, σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων με την…ΤΡΟΙΚΑ (ένας όρος που έχει επανέλθει για τα καλά για την ίδια, βλέπε τον Ελληνικο τύπο), σαν χάιδευμενο…ΠΑΙΔΑΚΙ!

Μίλησε σήμερα στη Νίσυρο ο Αλέξης…”ΤΣΙΚΛΑΣ” –που ΔΕΝ μασάει τα λόγια του μποστά στους εχθρούς της πατρίδος μας!– για βουλευτικές εκλογές το 2019 σαν να μην τρέχει για…ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στην παρούσε φάση της αεί συνεχιζόμενης ελληνικής κρίσεως….χαχαχα!

 

screen-shot-2016-12-13-at-3-00-16-pm

 

Πάντως, απο τούτο το βήμα εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ είχαμε στείλει προ μηνών μεγάλη έκκληση προς την…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί βρισκόταν τότε, όπως και ΣΗΜΕΡΑ (HELLO?!), στην ευχάριστη θέση να προκαλέσει όχι μόνο εκλογές για τις βουλευτικές τους έδρες, αλλά ενδεχομένως και για τις…ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!  Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» για να καταλάβετε.

Π.χ., γράψαμε στην εισήγησή μας τα εξής:

Κύριε Μιχαλολιάκο, κύριε Κασιδιάρη και κύριοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε για την Πατρίδα και το Έθνος, ΜΙΑ είναι η ενέργεια που πρέπει να κάνετε εσείς ώστε να βοηθήσετε να βγει η Ελλάδα μας από το τέλμα που την έριξαν οι Εθνοπροδότες της Αριστεράς.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

Έτσι, ίσως, οδηγήσετε την προδοτική κυβέρνηση των ΤσιπροΚαμμένων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ξεπούλησε την Ελλάδα στους ξένους τοκογλύφους και δέσμευσε την δημόσια περιουσία και τον πλούτο της για τα επόμενα 99 χρόνια, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…

Ειρήσθω εν παρόδω, μέχρι τώρα, ΔΕΝ έχουν εισπράξει καμία απάντηση απο την ΧΑ, μόνο λάψη και βρισιές απο τους οπαδούς της.  ΚΡΙΜΑ…ΜΕΓΑΛΟ.  ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ??? Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΌΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ…

«ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ!» αναφώνησε το μεγάλο παιδάκι αυτό Άλεξ Τσίσας στο νησί Νίσυρο που ούτε στο πρωτόκολλο για το σωστό…ΝΤΥΣΙΜΟ δεν ξέρει πως να προσκολλάται, πόσω μάλλον στο πρωτόκολλο της…ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ που υπαγορεύει αυτήν τη στιγμή…ΣΟΦΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΣΗ απέναντι στους αιμοβόρους Τροϊκανούς (ΤΡΩΕΙκανους μάλλον). Το μόνο πρωτόκολλο που ξέρει να ακολουθεί είναι το δικό του πρωτό….ΚΩΛΟ της ανοησίας και αυθάδιας–η δική μου η μάνα η μακαρίτισσα (Θεός συχωρέσ’την) θα το χαρκτίριζε αυτό ως σχέτη…ΠΑΡΑΚΟΗ που απαιτεί…ΞΥΛΟ ΜΕΓΑΛΟ!

Αλήθεια ρε παιδιά…γιατί δεν έχουμε μάθει στην Ε-λα-λα-λα-μπλά-μπλά-μπλά-δα να ρίξουμε τους δικούς μας πολτικούς στον…ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ όπως κάνουν κάνει άλλα ευρωπαϊκά κράτη???  Απ, ό,τι φαινεται, αυτοί οι Ευρωπαίοι έχουν την ειδική ικανότητα να εντοπίσουν ένα…ΣΚΟΥΠΙ όταν τολμάει να αρχίσει να θεριεύει άργια–σε αντίθεση με μας, βέβαια, τους…ΕΛ-ΛΗ-ΝΕΣ που δώσαμε το…ΦΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΕ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!  

 

screen-shot-2016-12-13-at-11-23-48-pm

 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ!!!

Ως προς τον Πάνο τον…ΚΛΑΜΜΕΝΟ, είναι όντως για τα…ΚΛΑΜΜΑΤΑ για όλες τις…ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΛΚΗΣ τους (πατήστε εδώ και εδώ), ιδιαίτερα τη στιγμή που αρχίζει να τον… ΞΕΦΛΙΛΙΖΕΙ ο πρωθυπουργός μπροστά σε ΟΛΟΥΣ στο ίδιο νησί λέγοντάς τον «μπούλης» (bully, νταής) και λέγοντας ότι προέρχεται απο μια….ΠΛΟΥΣΙΑ οικογένεια. Διαβάστε όλα τα άρθρα του κ Μανώλη Χατζησάββα, του πρώην πράκτορος της ΕΥΠ, όπου επιβεβαινώνει 100 τοις 100 αυτά που λέει ο Τσίπρας. Δηλ., ναι μεν πλούσιοι οι Καμμένοι, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ δε–και τούτο μάλιστα εις βάρος της Ελλάδος!

Αν θέλετε να εύρητε όλα τα άρθρα του Χατζησάββα που έχουμε δημοσιεύσει σε τούτο το ιστολόγιο, για τον Καμμένο, απλά πληκτρολογήστε στην Google τα εξής και μετά θα ευρίσκετε όλα: greeknewsondemand Μανώλης Χατζησάββας Πάνος Καμμένος 

Δείτε τώρα το βίντεο γιατί δεν αντέχω άλλο και…ΦΡΙΞΤΕ! Απο το 4:50 και μετά….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr