Home Greek News Η αγάπη μιας μητέρας ταξίδεψε μέχρι την Σουηδία

Η αγάπη μιας μητέρας ταξίδεψε μέχρι την Σουηδία

by _
0 comment 183 views

Η Ειρήνη έκανε μία ευχή. Να βρίσκεται εκεί στη σημαντικότερη στιγμή του γιού της, του 12χρονου του Μάνου. Μία ευχή που δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την Amita και την ειδική πλατφόρμα www.apoagapi.gr, που δημιουργήθηκε για όλες τις μητέρες που θέλουν να βρεθούν δίπλα στις σημαντικότερες στιγμές των παιδιών τους, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω υποχρεώσεων ή άλλων περιορισμών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Ο Μάνος, που από μικρός αγαπούσε το ποδόσφαιρο, έγινε πράγματι ποδοσφαιριστής! Και «διεθνής», αφού το φετινό καλοκαίρι, ταξίδεψε στην Σουηδία για να λάβει μέρος με την ομάδα του, τον Αθλητικό Όμιλο Αγίας Παρασκευής, στο Gothia Cup, το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου για νέους. Η μητέρα του Ειρήνη, αν και είναι πάντοτε δίπλα του, σε κάθε σημαντική και λιγότερο σημαντική στιγμή, σε κάθε του προσπάθεια και κάθε του στόχο, αυτήν τη φορά δεν θα μπορούσε να τον συνοδεύσει. Είχε μάλιστα αγχωθεί, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ο μικρός της θα έφευγε τόσο μακριά από το σπίτι και μάλιστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δυο τους γνώριζαν εξ αρχής ότι την εμπειρία αυτή δεν θα μπορέσουν να την μοιραστούν. Η τύχη όμως είχε άλλα σχέδια…

Η Ειρήνη είχε ακούσει για την πλατφόρμα www.apoagapi.gr της Amita και αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της. Και η Amita βρήκε τον τρόπο η Ειρήνη να είναι εκεί, και την συνόδευσε στο Γκέντενμποργκ της Σουηδίας, οργανώνοντας την πιο απρόσμενη έκπληξη για τον Μάνο!

screen-shot-2016-12-11-at-8-10-36-am

Όπως παραδέχεται και η ίδια η Ειρήνη: «Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για τον Μάνο. Ήθελα να βρίσκομαι δίπλα του. Ξέραμε, όμως, ότι ήταν αδύνατο. Και οι δύο. Οπότε δεν με περίμενε με τίποτα».

Οι μόνοι που γνώριζαν το μυστικό ήταν οι γονείς του και ο προπονητής του και φρόντισαν να το κρύψουν καλά! Την ημέρα της αναχώρησης η Ειρήνη πήγε τον Μάνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας, τον αποχαιρέτησε και 4 ώρες μετά την πτήση του βρέθηκε χάρη στην Amita στον ίδιο ακριβώς προορισμό! Με στόχο να μην καταλάβει τίποτα ο Μάνος, η Amita φρόντισε να μην μιλήσει με την Ειρήνη για 2 ημέρες, ενώ ο πατέρας του τον καθησύχαζε, λέγοντάς του πως είχε πολλή δουλειά.

screen-shot-2016-12-11-at-8-10-49-am

Έτσι, όταν λίγα λεπτά πριν το μεγάλο αγώνα ο μικρός Μάνος είδε ξαφνικά τη μητέρα του μπροστά του με ένα πλατύ χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά, δεν το περίμενε με τίποτα. Η Ειρήνη, γεμάτη χαρά και υπερηφάνεια, παρακολούθησε τον πρώτο του αγώνα, αλλά και όλους τους επόμενους. Και ο Μάνος καμάρωνε διπλά για το γκολ που έβαλε, μιας και η μητέρα του ήταν εκεί για εκείνον και τον χειροκροτούσε από τις κερκίδες.

«Χάρηκα τόσο πολύ που το έζησα όλο αυτό γιατί έχει μεγαλώσει και θα αρχίσει να φεύγει πια μακριά μου», είπε η ίδια συγκινημένη με την εμπειρία της.

screen-shot-2016-12-11-at-8-11-00-am

Η Ειρήνη δεν είναι η μόνη μητέρα που στάθηκε τυχερή! Η πλατφόρμα www.apoagapi.gr της Amita είναι γεμάτη από συγκινητικές ιστορίες από μητέρες που κατάφεραν να είναι παρούσες σε σημαντικές στιγμές των παιδιών τους. Επισκεφθείτε την πλατφόρμα για να μάθετε περισσότερα και γιατί όχι, να δηλώσετε κι εσείς μία σημαντική στιγμή του παιδιού σας που δεν θα θέλατε να χάσετε! Η Amita θα βρει τον τρόπο να είστε εκεί #apoagapi.

Πηγή: enikos.gr

Πηγή του παρόντος άρθρου: http://www.onlarissa.gr/2016/10/31/i-agapi-mias-miteras-taxidepse-mechri-tin-souidia/

#apoagapi

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr