Home Greek News «Χρέος 2060» όπως λέγαμε «Ολυμπιακοί 2004»;

«Χρέος 2060» όπως λέγαμε «Ολυμπιακοί 2004»;

by _
0 comment 165 views

12:25 μ.μ.

Νέο έτος ορόσημο το 2060 για την πατρίδα μας, είναι το έτος που θα δούμε το χρέος να μειώνεται κατά 45δις. Άγνωστο βέβαια ποιο θα είναι το ονομαστικό χρέος το 2060. Άγνωστο ποια θα είναι η γεωπολιτική κατάσταση εκείνο το μακρινό έτος. Σίγουρα εμείς δεν θα υπάρχουμε, αξία έχει όμως να δούμε αν θα υπάρχουν τουλάχιστον τα παιδιά μας…

Η εικόνα εξαθλίωσης και συνεχούς φτωχοποίησης της Ελλάδας, αποτυπώνεται σε όλους τους δείκτες. Η ελεύθερη οικονομία μόνο ελεύθερη δεν είναι όταν το μεροκάματο της κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης είναι υποθηκευμένο (σε φόρους και εισφορές) πριν καν ξεκινήσει να δημιουργείται. Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί, ονειρεύονται εδάφη. Όποιο θέμα και αν κοιτάξει κάποιος νοσεί!

Η εθνική κατάθλιψη έχει γίνει συλλογικό συναίσθημα, κυρίαρχο.

Ο νέος προϋπολογισμός φέρνει νέα μέτρα και νέες περικοπές, ακόμη και η υποτιθέμενη ελάφρυνση του χρέους έχει ως αντάλλαγμα τρισχειρότερα πλεονάσματα που σημαίνουν μόνο μέτρα.

Η Ελλάδα φτιάχνει πλεονάσματα καίγοντας την πέτσα ενός πεθαμένου κορμιού.

Οι λαϊκιστές δεξιά και αριστερά, συνεχίζουν να λαϊκίζουν και ο δρόμος της λογικής και της μετριοπάθειας ανάγεται σε σκοτεινό μονοπάτι και όχι ως φωτεινός ορίζοντας.

Το Έθνος χάνεται. Ο λαός μας, η πατρίδα μας είναι πολύ πιο σπουδαία από το ίδιο το χρέος της και τα σχετικά επικοινωνιακά τεχνάσματα ιδεοληπτικών αριστεροδεξιών μνημονιακών κυβερνήσεων.

Ορόσημο δεν είναι το 2060, αλλά το 2017, το 2018. Κάπου εκεί ξαφνικά μπορεί να σταματήσει το ρολόι από τις εκδηλώσεις εμφυλίου μίσους, αλληλοσπαραγμού ή πολέμου με τους «γείτονες».

Να το σκεφτούμε καλά.

Πηγή «Ο Κεντροδεξιός»

https://kostasxan.blogspot.gr/2016/12/2060-2004.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr