Home Greek News ΠΡΟΣΟΧΗ ΗΟΑΧ «Ο Σαντάμ Χουσεΐν ζει και είναι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους»!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΗΟΑΧ «Ο Σαντάμ Χουσεΐν ζει και είναι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους»!!

by _
0 comment 104 views

Είναι απο αυτές τις fake ειδήσεις, που λες δεν πιστεύω να υπάρχουν άνθρωποι να πιστεύουν αυτο το ψέμα! κανεις μια βόλτα απο “έγκυρες πήγες” και τι να δεις; οχι μονο υπάρχουν ανεγκέφαλοι που το πιστεύουν αλλα το κανουν και share!το ΗΟΑΧ εχει ως εξής:

Αιγύπτιος δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία ότι ο πρώην Ιρακινός πρόεδρος Σαντάμ Χουσεΐν δεν εκτελέστηκε και ότι είναι ο πραγματικός ηγέτης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).Ο Ανίς Αλ Ντεγκίντι ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον Ιρακινό μπααθιστή (αραβοσοσιαλιστή) πρόεδρο Σαντάμ Χουσεΐν πολλές φορές μετά τον απαγχονισμό του.

Ο Ντεγκίντι λέει ότι συνάντησε τον Σαντάμ Χουσεΐν στη Λιβύη, στο Ιράν και στη Σαουδική Αραβία και ότι κρύβεται για να μην πιαστεί από τους εχθρούς του.Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν εκτελέστηκε και ότι είναι ο πραγματικός ηγέτης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.Ο Ντεγκίντι έδωσε στον αέρα και μια ηχογράφηση στην οποία υποτίθεται ότι παίρνει συνέντευξη από τον Σαντάμ Χουσεΐν.

Εννοείται ότι οι ισχυρισμοί του δεν επιβεβαιώνονται από καμία επίσημη πηγή και προς το παρόν κινούνται στη σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας.Ο Σαντάμ Χουσεΐν γεννήθηκε το 1937 και έγινε Πρόεδρος του Ιράκ το 1979.Κυβέρνησε τη χώρα ως δικτάτορας μέχρι το 2003, όταν κατέλαβαν τη χώρα του οι Αμερικανοί. Μετά την πτώση του καθεστώτος του συνελήφθη, δικάστηκε, καταδικάστηκε σε θάνατο και απαγχονίστηκε τον Δεκέμβριο του 2006.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι έχει προκύψει από ένα παράταιρο «πάντρεμα» της Αλ Κάιντα του Ιράκ με τους μπααθιστές συντρόφους του Σαντάμ Χουσεΐν.Η ηγεσία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχει αποδειχθεί ότι αποτελείται από ανώτερους αξιωματούχους του μπααθικού καθεστώτος.Οι μπααθιστές, ως αραβοσοσιαλιστές, είναι οπαδοί του κοσμικού κράτους και εχθροί της θεοκρατίας. Ωστόσο, μετά την κατάκτηση του Ιράκ οι Αμερικανοί έκλεισαν στις ίδιες φυλακές μπααθιστές αντιστασιακούς και τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα.

Εκεί, κρατούμενοι στους ίδιους χώρους, «ζυμώθηκαν» μεταξύ τους και συμμάχησαν κατά του κοινού εχθρού. Υπό άλλες συνθήκες μπααθιστές και ισλαμιστές είναι θανάσιμοι εχθροί.Ας μην ξεχνάμε ότι μπααθιστής ήταν ο Καντάφι, που τον ανέτρεψαν οι ισλαμιστές, αλλά και ο Μπασάρ Αλ Άσαντ της Λιβύης.Ακολουθεί η συνέντευξη που υποτίθεται ότι έδωσε ο Σαντάμ Χουσεΐν στον Αιγύπτιο δημοσιογράφου και αναρτήθηκε στο YouTube στις 4 Δεκεμβρίου.

Όχι δεν ζει κανένας Σαντάμ Χουσεΐν!τον σκότωσε η ελιτ με την βοηθεια του εβραιου Κωνσταντίνου Σημίτη στα Ελληνικά και στα εβραϊκά αβρααμ αβουρι!και όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις ειναι made in cia !τζιχαντιστές (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ) Αλ Κάιντα κτλ! ISIS ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ, η συνταγή που ακολουθούν ειναι ίδια οπως:

Πίσω την ελιτ ειναι ο Χίτλερ και οι ναζι! (και όμως υπάρχουν ζωα που το πιστεύουν!) Και πίσω απο την Ευρώπη η συνεχεία του Χίτλερ η Μέρκελ 4 ραιχ οπως γράφουν κατι αριστεροκομμουνιστες!εχουν βαλει την θεία Μέρκελ κομμουνίστρια , τάχα οτι κανει κουμάντο σε μια χώρα που δεν ειναι κράτος καν μετα το 1945 και ειναι υπό αμερικάνικη κατοχή επίσημα! αν ηταν ο 4 ραιχ ηλίθιοι νεοελληνες δεν θα γινόταν αυτη η εισβολή λαθρο! η εβραϊκή πια γερμάνια δεν θα ηταν εχθρική προς Ελλαδα!όλοι ξερουν τι φιλέλληνας ηταν ο Χίτλερ, και όλη η Ευρώπη δεν θα ηταν ετσι, γιατι ειναι ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!! να ειναι καλα οι προγονοί σας που πολεμησαν για τους Εβραίους μαζί με την isis Ελλάδας τους οποιους έβγαλαν και κυβέρνηση επίσημα το ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ με λεφτα απο τον Soros!που δημιούργησε η φίλη σας η Δαμανάκη παρέα με τους άλλους εβραιο-κομμουνιστες!!και ολα τα πάσης φύσεως αριστεροκομμουνιστικα κόμματα, που εχουν μπει στην βουλή ειναι εβραϊκά ! για να σιγουρέψουν 100% οτι δεν θα βγουν πότε μη δικοί τους να εκτελούν εντολες!

Εξάλλου ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ηταν made in cia το 1974, με αλλα λογία οτι και να βγάλετε το ίδιο ειναι! όσα δεν ειναι δικά τους κλασικά: ΝΑΖΙ! η οπως το ΛΑΟΣ που το έβγαλαν απο την μέση εντελώς δημοκρατικά! ποια δημοκρατία ρε νεοελληνες λέτε; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ!! ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ “ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΎΣΑΝ!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Πηγή:

http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/12/santam-hoysein-zei-kai-einai-o-igetis-toy-islamikoy-kratoys.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr