Home Greek News Ιδού ο μέντωρ του Τράμπ Roy Cohn που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του… Τζον Κένεντι και όχι μόνο!!!

Ιδού ο μέντωρ του Τράμπ Roy Cohn που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του… Τζον Κένεντι και όχι μόνο!!!

by _
0 comment 232 views

Ιδού ο μέντωρ του Τράμπ Roy Cohn που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του… Τζον Κένεντι και όχι μόνο!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | 19.38, 04 Δεκ. του 2016 | JohnKountouris.com

14188385_564915743714485_1026658955998593626_o

Λοιπόν…

Διαβάστε το άρθρο μου με τιτλο «Το δημιούργημα της Μαφίας (χμ…της ΕΒΡΑΪΚΗΣ) ονόματι…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!» για να τεθούν τα σωστά θεμέλια στο μυαλό μας σχετικά με την μακροχρόνια σχέση του Τράμπ με τα πιο ακραία και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που, δυστυχώς, ελέγχουν τις ΗΠΑ και όλο τον Δυτικο Κόσμο…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!.

Λίνκ:

http://attikanea.blogspot.com/2016/10/blog-post_133.html

Ο μαφιόζος ονόματι Ντόναλντ Τραμπ είχε για μέντορα τον κ. Ρόι Κον (Roy Cohn) που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του Τζον Κένεντι σύμφωνα με την πασίγνωστη δικαστική υπόθεση του Εισαγγελέως της Νέας Ορλεάνης Τζέιμς Γκάρισον, που έλαβε χώρα το 1969 εις βάρος ενος παρα πολύ σημαντικού παίχτη στην υπόθεση που αφορά τη δολοφονία του Κένεντι…τον κ… Clay Shaw!

screen-shot-2016-12-06-at-10-50-43-pm

Η προσοχή του κόσμου επικεντρώνοταν τότε στην δίωξη του Garrison εις βάρος ενος μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας Permindex και εξέχοντος ελιτιστή της Νέας Ορλεάνης και αγγλόφιλου, κ. Clay Shaw, για συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Τζον Κένεντι. Η δίωξη του Garrison ήρθε κάτω από βίαιη επίθεση από τις δυνάμεις των αδελφών Dulles (που έτρεχαν την CIA), και από τoν σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Κένεντι, McGeorge Bundy.

Ήταν μόνο ως αποτέλεσμα της καταστολής των δύο κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων, κατά τη διάρκεια της δίκης το 1969 στην Νέα Ορλεάνη, που ο Clay Shaw απέφυγε την καταδίκη για την συνωμοσία δολοφονίας του προέδρου Κένεντι. Αν ο Shaw είχε καταδικαστεί, ολόκληρο το οικοδόμημα δολοφονιών και συγκαλύψεων θα είχε συντριφθεί με ένα μεγάλο ΠΑΤΑΓΟ, και θα είχαν εκτεθεί οι ρόλοι του Bloomfield (εταιρεία Permindex), Cohn (εβραική μαφία), κ.τλ. στη δολοφονία Κένεντι (JFK) αποτελώντες τότες το αντικείμενον της προσοχής όλου του κόσμου. Θα είχε εκτεθεί δηομοσίων η απάτη των αδελφών Dulles, Rankin, του Νομικού Σύμβουλου των ΗΠΑ, και της Επιτροπής Warren (πάνω στη δολοφονία του Κένεντι).

Ιδού επίσης ο σύνδεσμος του ίδιου του Κον με την ίδρυση του… ISIS!!! Το κορυφαίο σάιτ VeteransToday.com που αποτελείται απο πρώην πράκτορες της CIA, DIA (μυστικών πληροφοριών του Αμερικανικού στρατού) και αξιοματούχους της Αμερικανικής κυβερνήσεως, οι οποίοι τυχαίνει να είναι όλοι αντι-νεοταξίτες/αντι-σιωνιστές, μας αποκαλύπτουν ΦΟΡΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον Ντόναλντ Τράμπ να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα!…

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ISIS ΤΟ 2012! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΔΕΣ! Η ISIS δεν είναι τίποτε περισσότερο απο την ίδια την Ισραηινή…ΜΟΣΑΝΤ! Σημαίνει “Israeli Special Intelligence Service” (ISIS), δηλ., “Η Υπηρεσία Μυστικών Πληροφοριών του Ισραήλ” = ΜΟΣΑΝΤ!!!

Ειρήσθω εν παρόδῳ, ήταν δύο Εβραίοι συγγραφείς μας αποκάλυψαν αυτήν την αλήθεια περι της ISIS το…1990!!! Ένας εκ των δύo είναι ο κ. Dan Raviv, ο οποίος συμμετείχε σε μια εκποπή της κρατικής τηλεόρασης εδώ στις ΗΠΑ, δηλ. στο γνωστό κανάλι C-SPAN, το 1990 όπου συμπαρουσιαστηκε μαζί με τον συνάδελφό του και συν-συγγραφέα κ Yossi Melman αποκαλύπτωντας, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, την ύπαρκτη μετάφραση της λέξεως MOSSAD, και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΏΣ ΓΡΆΦΕΤΑΙ. Οι δύο συγγραφείς αυτοί είχαν βγεί τότε στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου και νυν διευθύνοντος συμβούλου του C-SPAN, κ. Brian Lamb, μιλώντας για το τότε καινούριό τους βιβλίο με θέμα την ιστορία των μυστικών υπηρεσιών όλων των μεγάλων δυτικών χωρών. Αυτό το βιβλίο ονομάζεται «Every Spy A Prince (1990)» (ο Κάθε κατάσκοπος είναι και πρίγκιπας).

Αλλά αυτό που θέλω να σας επισημάνω είναι η κυριολεκτική μετάφρασις της εβραϊκής λέξεως ΜΟΣΑΝΤ –που μας απεκάλυψαν τότε οι κ.κ. Raviv και Γιόσι- που είναι…Israeli Special Intellgence Serivce (ISIS)! Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=E9ubCPIHrPQ

Ήταν η εβραϊκή μαφία του Ρόι Κον που δημιούργησε πριν δεκαετίες την ISIS  καθώς και την…ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ!!!

Ήταν Κον, ο συν-ιδρυτής της Μοσάντ που ύψωσε τον Τζορτζ Μπους στην προεδρία, μαζί με τον Louis M. Bloomfield, ο οποίος ίδρυσε τη Μοσάντ…Η Μοσάντ δεν ήταν ποτέ μια “ισραηλινή” υπηρεσία μυστικών πληροφοριών, αλλά η πιο αγνή έκφραση του ελέγχου των περιβόητων Ρότσιλντ που συνεργάζεται με το οργανωμένο έγκλημα που ίδρυσε την CIA, τρέχει το FBI -ιδιαίτερα την εποχή του Hoover- καθώς και φυσικά, την MI6.

Ήταν ο Κον που επέλεξαν προέδρους, ανέτρεψε τις κυβερνήσεις και διέταξε δολοφονίες. Τα έγγραφα της δίκης του Clay Shaw από την ταινία JFK, των οποίων η αποσιώπηση σταμάτησε την πραγματική διερεύνηση της δολοφονίας του Κένεντι, οδηγούν απευθίας στον…Roy Κον!!! Ήταν η οργάνωση του Κον, της οποίας οι προστατευόμενοι περιλαμβάνουν τον Βενιαμίν Νετανιάχου, τον Τζορτζ Μπους και τον….Ντόναλντ Τραμπ, που σχεδίασε και εκτέλεσαν το χτύπημα της…9-11 (Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001)…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό μου βίντεο πάνω στο όλο θέμα αυτό όπου σας τα εξηγώ ΟΛΑ!…ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ??

https://www.youtube.com/watch?v=UZPNjNWoSzU&feature=youtu.be

Πηγή: VeteransToday.com:

Λινκ:

Did Donald Trump kill the Kennedys? (updated video)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr