Home Greek News Βρέθηκε σάιτ στο Σκοτεινό Διαδίκτυο (The Dark Web) που συντονίζει προσπάθειες για τη δολοφονία του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Βρέθηκε σάιτ στο Σκοτεινό Διαδίκτυο (The Dark Web) που συντονίζει προσπάθειες για τη δολοφονία του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

by _
0 comment 177 views

ΜΠΟΥΜ!…ΜΠΑΜ!…ΜΠΙΝΓΚ!!!….και μην νομίζετε ότι πιστεύω αυτές τις…ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. Απλά τις αναφέρω μονο και μόνο για ένα σκοπό: Να σας δείξω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ-τζήδων δουλεύει «υπερωρίες» για να μας περάσουν την νεα της ατζέντα εις βάρος…ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!….

Απο ασήμερα οι ρόλοι… ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ… γιατί…ΦΤΑΙΝΕΙ ΠΙΑ TA…ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ!!! Και δεν μιλάω απαραιτήτως για τους…ΑΝΔΡΕΣ και τις…ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ….χεχεχεχεχ….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.16, 05 Δεκ. 2016

screen-shot-2016-12-05-at-12-04-13-pm

Σύμφωνα με το μεγάλο κανάλι RT διαβάζουμε τα εξής απίστευτα:

Μια ιστοσελίδα στο «Σκοτεινό Διαδίκτυο» (Dark Web) προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα και συμβουλές εμπειρογνωμόνων με σκοπό την δήθεν δολοφονία του νέου εκλεγέντος Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Αντιπροέδρου του Mike Pence.

Η ιστοσελίδα, την οποία ανέφερε το σάιτ CSO ότι μεταδόθηκε ζωντανά την περασμένη εβδομάδα, ζητά βοήθεια για τη χρηματοδότηση μιας απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Τραμπ, και διαθέτει μια εικόνα του νέου προέδρου στο στόχαστρο. Η ιστοσελίδα βρίσκεται στο Σκοτεικό Διαδίκτυο, και μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με τη χρήση του προγράμματος περιήγησης Tor, το οποίο υποκρύπτει τις διευθύνσεις IP.

“Όπως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, οι συνέπειες του να έχουμε τους Ντόναλντ Τραμπ και Mike Pence ως ηγέτες του ελεύθερου κόσμου είναι εξαιρετικά επικίνδυνες,” διαβάζει η ιστοσελίδα. “Οι πολιτικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές συνέπειες θα αλλάξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες για το χειρότερο.”

screen-shot-2016-12-05-at-11-57-11-am

Επισημαίνοντας την «άνοδο των πολλών λευκών ρατσιστικών κινημάτων, όπως το ΚΚΚ και οι νεο-ναζί», το σάιτ αυτό λέει ότι «η προσπάθεια προς την εξάλειψιν άλλων Αμερικανώ διαφορετικών προελεύσεων δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.»

«Εμείς, ως κοινωνία έχουμε κάνει πάρα πολύ πρόοδο για να πάμε πίσω σε αυτό», προσθέτει.

Οι συντάκτες του σάιτ ισχυρίζονται ότι είναι μέρος μιας «γνωστής οργάνωσης που υποστήριζε και προστάτευε ανέκαθεν τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων από ανέντιμες κυβερνήσεις και καθεστώτα χρησιμοποιώντας διάφορες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.»

Λέει ότι τώρα πρέπει να προχωρήσουμε περαιτέρω «όπως αυτό θα απαιτήσει πολύ περισσότερα απο μια επιθεση κυβερνοχώρου για να προσττεύσουμε τους εαυτούς μας για να αποφευχθεί ένας εμφύλιος πόλεμος ή άλλος παγκόσμιος πόλεμος.»

«Έχουμε πολλά περιουσιακά στοιχεία σε διάφορους κλάδους της κυβέρνησης, της ασφάλειας και ακόμη και στις μυστικές υπηρεσίες», ισχυρίζεται. «Δυστυχώς, το σχέδιο που πρέπει να εφαρμόσουμε απαιτεί πολλά χρήματα για να πληρώσουμε για τον εξοπλισμό, τις δωροδοκίες και επίσης για να πληρώσουμε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.»

Η ιστοσελίδα ζητά ανώνυμες δωρεές από εκείνους που «επιθυμούν να δουν το σχέδιό μας να πετύχει» και ζητά από τα άτομα με «εμπειρίες, την εξυπνάδα ή τις επαφές που θεωρείτε εσείς σημαντικές», να έρθουν σε επαφή.

Το πορτοφόλι Bitcoin που σχετίζεται με την ιστοσελίδα έχει λάβει ήδη $ 88.000 από τον Μάρτιο, αλλά καθώς η ιστοσελίδα είναι ζωντανά για περίπου μια εβδομάδα μόνο, οι δωρεές που πιστεύεται ότι σχετίζονται με τη συγκέντρωση χρημάτων για τη δολοφονία του Τράμο ανέρχονται μόνο σε $ 119, αναφέρει το CSO.

 

screen-shot-2016-12-05-at-11-58-43-am

Πηγή:

https://www.rt.com/viral/369258-trump-pence-assassination-darkweb/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr