Home Greek News ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΩΝ….ΤΟΥΡΚΩΝ…

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΩΝ….ΤΟΥΡΚΩΝ…

by _
0 comment 129 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15.23, 30 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

Το έχω ήδη ξαναπεί αρκετές φορές: Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι…ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πλέον όχι μόνο απο τις δικές του επιχειρισιακές εν Τουρκία δράσεις αλλά και απο το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι πρόθυμος στο να ξεφορτωθεί τον επικίνδυνο –ιδιαίτερα για μας τους Έλληνες– Michael Flynn, την επιλογή του για τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, ο οποίος έχει εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον Τουρκία λέγοντάς την Σύμμαχό της Αμερικής κι άλλα τέτοια εμετικά…

Λοιπόν, σύμφωνα με τη μεγάλη εφημερίδα The Hill, διαβάζουμε τα εξής εκπληκτικά όσον αφορά την επίσκεψη του κ Ντόναλντ Τράμπ Τζούνιορ στην…ΤΟΥΚΙΑ για…ΚΥΝΗΓΙ…χμμμ…

Ο μεγαλύτερος γιος του εκλεγέντος Προέδρου του Ντόναλντ Τραμπ, πήγε για κυνήγι στην Τουρκία αυτή την εβδομάδα, καθώς ο επόμενος πρόεδρος φαίνεται να κάνει διεισδύσεις με την κυβέρνηση της Άγκυρας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο νεώτερος, 38, πήγε για κυνήγι κοντά στην πόλη θέρετρο της Αττάλειας κατα μήκος της νότιας ακτής της Τουρκίας, ανέφερε την Τετάρτη το Πρακτορείο Ειδήσεων Dogan.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://thehill.com/policy/national-security/308111-trumps-son-goes-hunting-in-turkey-amid-signs-of-amity

Αλλά ΔΕΝ σταματάμε εδώ, γιατί σε ένα άρθρο του Forbes.com στις 28 Νοεμ. φέτος με τίτλο “Donald Trump Should Not Be Fooled By Turkey: Today Ankara Is More Foe Than Friend“, δηλ., «Ο Τράμπ δεν πρέπει να ξεγελιέται από την Τουρκία: Σήμερα η Άγκυρα είναι περισσότερο εχθρός πάρα φίλο»,

Ο Flynn, ένας απόστρατος στρατηγός ο οποίος ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών, φαίνεται να συμμερίζεται την παραδοσιακή θεσμική ένδειξη σεβασμού του στρατού προς την Άγκυρα.

Οι επικριτές της Τουρκίας έχουν επισημάνει από καιρό τον υπερμεγέθη, αντιδημοκρατικό ρόλο του στρατού, τις συνήθεις παραβιάσεις της κυβέρνησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την εισβολή στρατού και την συνεχιζόμενη κατοχή μεγάλου μέρους της Δημοκρατίας της Κύπρος, και την βάναυση εκστρατεία του καθεστώτος εναντίον των Κούρδων αυτονομιστών. Το Πεντάγωνο, ωστόσο, πάντα έσπευε στο πλευρό της Άγκυρας: η χώρα, με τις στρατιωτικές βάσεις της, είχε θεωρηθεί ως ένα προπύργιο ενάντια στη σοβιετική επέκταση και το μοντέλο του μετριοπαθούς ισλαμικού δημοκρατίας.

Ερώτησις: ΠΩΣ μπορεί ο κ Τράμπ να είναι εναντίον του ISIS, ενώ πάει και δημιουργεί σχέσεις με την κυβέρνησή της Τουρκίας του…ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ….ISIS???

Και τι έχει να πει ο κ Ντόναλντ Τράμπ για όλ’αυτά??? Δείτε την παρακάτω εικόνα…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr