Home Greek News Οι “τέσσερις ιππότες της ​Αποκάλυψης” έρχονται στην Ελλάδα μέχρι το 2018..​.!

Οι “τέσσερις ιππότες της ​Αποκάλυψης” έρχονται στην Ελλάδα μέχρι το 2018..​.!

by _
0 comment 86 views

-Του Πάνου Καράπα

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι “τέσσερις ιππότες της Αποκάλυψης” έρχονται στην Ελλάδα μέχρι το 2018…!!!

Πιο συγκεκριμμένα:

1ος: Μέχρι το 2018 η Ε.Ε. έχει αυξημένη πιθανότητα διάλυσης. Αυτό θα επέλθει από επερχόμενα δημοψηφίσματα κατά του ευρώ από Αυστρία και Ολλανδία, συνταγματικό δημοψήφισμα στην Ιταλία που θα ρίξει την σημερινή φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση, εκλογές στη Γαλλία με πολύ συντηρητικότερα εκλογικά αποτελέσματα και κυβερνήσεις κατά της Ε.Ε., εκλογές στη Γερμανία με επίσης λιγότερο φιλοευρωπαϊκές συμμαχίες και το κυριότερο, καμμία διάθεση για άλλους δανεισμούς προς την Ελλάδα.

2ος: Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να βγει στις αγορές στα μέσα του 2018 που βγαίνει από το τρίτο μνημόνιο και δεν θα υπάρξει τέταρτο μνημόνιο με αποτέλεσμα να πτωχεύσει και επίσημα.

3ος: Η Τουρκία θα αποκτήσει τα πρώτα F35 stealth μαχητικά. Η ισορροπία στο Αιγαίο θα ανατραπεί και ο Ερντογάν θα απειλήσει με πόλεμο την Ελλάδα για να αποδείξει την δύναμή του στο εσωτερικό της χώρας όπου το καθεστώς του λόγω μεγάλης χρονικής διάρκειας και έντονου αυταρχισμού θα χρειαστεί μία ενέργεια συμβολικής νομιμοποίησης μέσω μίας επίθεσης στην Ελλάδα. Από την άλλη, η επικείμενη διάλυση της Ε.Ε. θα αφήσει την Ελλάδα απροστάτευτη στην επιθετικότητα της Τουρκίας. Στρατηγικά η δεύτερη έχει μία ιστορικά μοναδική ευκαιρία να επιτεθεί στην αδύναμη Ελλάδα και έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να χαθούν.

4ος: Το προσφυγικό θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και με εσωτερικές συγκρούσεις – εξεγέρσεις λόγω της εξαθλίωσης των προσφύγων και της ανόδου της Ελληνικής ακροδεξιάς.

Πηγή:

https://kostasxan.blogspot.gr/2016/11/2018.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr