Home Greek News Ο Πούτιν συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ιράν για το πετρέλαιο και την Συρία

Ο Πούτιν συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ιράν για το πετρέλαιο και την Συρία

by _
0 comment 108 views

Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ρουχανί. Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ιρανικής πλευράς, οι αρχηγοί των δύο κρατών έθιξαν το θέμα για τις μάχες κατά των τρομοκρατών στη Συρία, καθώς και την παραγωγή πετρελαίου, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα [1] του Κρεμλίνου.

«Οι πρόεδροι συμφώνησαν να συνεχίσουν να συντονίζουν τα βήματα τους στις παγκόσμιες αγορές υδρογονανθράκων. Σημείωσαν τη θεμελιώδη σημασία των συνεχιζόμενων μέτρων του ΟΠΕΚ να περιορίσει την παραγωγή των πρώτων υλών ως βασικό παράγοντα για τη σταθεροποίηση της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου, «- είπε σε μια δήλωση.

Οι δύο ηγέτες εξέφρασαν επίσης την εκτίμησή τους για τις ρωσο-ιρανικές ενέργειες για την καταπολέμηση των μαχητών των απαγορευμένων ομάδων. Έχει αναφερθεί ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για την εξομάλυνση της κατάστασης στη Συρία.

Φωτογραφία: Υπηρεσία Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας

References ↑ официальном сайте
( http://kremlin.ru/events/president/news/53349 )

Source:

https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2016/11/blog-post_945.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr