Home Greek News Χαμός στο Ισραήλ με τους τρομερούς Έλληνες πιλότους – Θερμά συγχαρητήρια από Μ.Νετανιάχου – Ελληνας πιλότος: «Eίμαστε φίλοι σας και είμαστε πάντα εδώ για εσάς» – Δείτε το βίντεο (εικόνες)

Χαμός στο Ισραήλ με τους τρομερούς Έλληνες πιλότους – Θερμά συγχαρητήρια από Μ.Νετανιάχου – Ελληνας πιλότος: «Eίμαστε φίλοι σας και είμαστε πάντα εδώ για εσάς» – Δείτε το βίντεο (εικόνες)

by _
0 comment 148 views

Τα δικά μας σχόλια: Το να πάνε Έλληνες και Ελληνο-Κύπριοι πιλότοι να βοηθήσουν την…ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ισρα-hell για να σβήσει τις πυργκαγιές του, ενώ έπρεπε να το αφήσει να…ΚΑΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ για ευνόητους λόγους, κάποιος νομίζω έπρεπε να τους πληρώσει…ΑΔΡΑ. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!  

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «WikiLeaks: Το Ισραήλ: Η Γη της Επαγγελίας του οργανωμένου εγκλήματος;;;» και θα καταλάβετε τη μεγάλη…ΒΛΑΚΕΙΑ έκαναν οι Έλληνες πολίτοι.

Ό,τι τους λεει ο Κατακαμμένος κανουν! Διαβάστε επίσης «Απο 26 ετών…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!».

_______________________

Χαμός στο Ισραήλ με τους τρομερούς Έλληνες πιλότους – Θερμά συγχαρητήρια από Μ.Νετανιάχου – Ελληνας πιλότος: «Eίμαστε φίλοι σας και είμαστε πάντα εδώ για εσάς» – Δείτε το βίντεο (εικόνες)

-απο το pentapostagma.gr

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου έμεινε πραγματικά εντυπωσιασμένος από την δράση των Ελλήνων πιλότων που πετούσαν ακατάπαυστα πάνω από ισραηλινό…

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου έμεινε πραγματικά εντυπωσιασμένος από την δράση των Ελλήνων πιλότων που πετούσαν ακατάπαυστα πάνω από ισραηλινό ουρανό στην μάχη της καταπολέμησης των πυρκαγιών. Τα βίντεο που θα δείτε είναι χαρακτηριστικά..Οι Ισραηλινοί έμειναν άφωνοι!

Στην ομιλία του ένας Έλληνας πιλότος, ο οποίος φορούσε ένα ισραηλινό σήμα επάνω στολή του, είπε ότι ήταν η δεύτερη φορά που είχε έρθει για την ενίσχυση των Ισραηλινών, τόνισε ότι «είμαστε φίλοι σας και είμαστε πάντα εδώ για εσάς».

Η χώρα μας συνδράμει το Ισραήλ στην προσπάθειά του για την κατάσβεση πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στη χώρα, με τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-415 που εδρεύουν στην 113 πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση της Μίκρας και ένα C-130 με επιπλέον ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό.

Ο ίδιος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια του στους Έλληνες αξιωματικούς που έκαναν την χώρα μας και πάλι να αποτελεί το επίκεντρο των ευμενών σχολίων στην ισραηλινή αεροπορική βάση Hazor.

Ο Μ.Νετανιάχου πρώην αξιωματικός του ισραηλινού στρατού έμαθε για την δράση των Ελλήνων πιλότων και έμεινε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που έδρασαν ρίχνοντας τα αεροσκάφη τους με μαεστρία πάνω από τις εστίες της φωτιάς για να την σβήσουν καλύτερα. Γι αυτό και ο ίδιος ευχαρίστησε του Έλληνες αξιωματικούς .

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ευχαρίστησε επίσης τις κυβερνήσεις της Αιγύπτου και της Ιορδανίας για τις προσφορές τους σε βοήθεια τονίζοντας ότι οι δύο γείτονες είχαν προσφέρει υποστήριξη πριν το Ισραήλ την ζητήσει.

Επαίνεσε επίσης τη σκληρή δουλειά όλων των ισραηλινών δυνάμεων και των εθελοντών που εργάζονται για να πολεμήσουν στην μάχη με τις φλόγες.

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της χώρας του για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή της Ελλάδας στην κατάσβεση των πυρκαγιών που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες το Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό των Ελλήνων πιλότων και πυροσβεστών, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικώς στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε ανταπόδοση της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ τον περασμένο Μάρτιο, προσεκάλεσε τον Ισραηλινό ομόλογό του να επισκεφθεί επισήμως την Χώρα μας. Ο κ. Rivlin απεδέχθη ενθέρμως την πρόσκληση. Οι σχετικές ημερομηνίες θα καθορισθούν διά της διπλωματικής οδού σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Το σαββατοκύριακο ήταν πιο ήσυχο και η φωτιά είναι σε ύφεση. Οι πυρκαγιές που αποτέλεσαν ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο τρομοκρατικής δράσης κατέστρεψαν εκατοντάδες σπίτια στη Χάιφα και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε ολόκληρη το Βόρειο και κεντρικό Ισραήλ .

Ο πρωθυπουργός Μ. Νετανιάχου από την πλευρά του όταν ρωτήθηκε για το κίνητρο των πυρκαγιών δήλωσε πως είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, επικαλούμενος τις έρευνες των αρχών.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο Υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιλάντ Ερντάν, ο οποίος ανέφερε την σύλληψη ενός ύποπτου άνδρα αραβικής καταγωγής κοντά στο Άμπου Τορ. Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκαν υλικά κατασκευής εμπρηστικού μηχανισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, έμπειροι αξιωματικοί του Ισραηλινού στρατού είχαν ανακοινώσει «για να ακούσει η Τουρκία», ότι με πλήρη δράση της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας όλες οι τουρκικές αεροπορικές βάσεις θα «σβηστούν» από τον χάρτη μέσα σε 48 ώρες.

 

 

screen-shot-2016-11-28-at-7-55-54-am

 

Πηγή:

http://www.pentapostagma.gr/2016/11/χαμός-στο-ισραήλ-με-τους-τρομερούς-έλλ.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr