Home Greek News Πέρασε νομοσχέδιο για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη…ΣΥΡΙΑ το Αμερικανικό Κογκρέσο!!!

Πέρασε νομοσχέδιο για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη…ΣΥΡΙΑ το Αμερικανικό Κογκρέσο!!!

by _
0 comment 165 views

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ…ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!

Κάνει πολλά ύποπτα κάτω απο τη μύτη μας ο «απερχόμενος» πρόεδρος Ομπάμα…

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες, η Τουρκία – ένας σύμμαχος του ΝΑΤΟ – παρότρυνε τις Η.Π.Α. να προχωρήσουν με μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.52, 27 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2016-11-17-at-6-40-45-pm

Εν συντομία, σύμφωνα με τον έγκυρο ιστότοπο αποκαλυπτικών ειδήσεων thefreethoughtproject.com διαβάζουμε τα εξής φρικτά απο πλευράς της εντελώς υπούλως λειτουργούσης Αμερικανικής κυβερνήσεως:

Ενώ όλοι ήταν απασχολημένοι με την εκλογή του Τράμπ, έξι εκπροσώποι εκμεταλλεύτηκαν τη συνεδρίαση της “κουτσής πάπιας” (“lame-duck” όπως το λέμε εδώ στις ΗΠΑ) και ανέβαλαν τους “συνήθεις κανόνες” για να μας περάσουν το νομοσχέδιον H.R. 5732.

Ο “νόμος περι προστασίας των αμάχων Συρίας Καίσαρα” του 2016 περιλαμβάνει το τμήμα 303, με τίτλο: Αξιολόγηση της εν δυνάμει αποτελεσματικότητας της και απαιτήσεις για τη δημιουργία ασφαλών ζωνών ή μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία.

Όπως ανέφερε το Consortium News:

«Αργά στην ημέρα, στις 15 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, το Κογκρέσο “κουτσή πάπια” (the Lame Duck Congress) συνεκλήθη σε μια έκτακτη συνεδρίαση με τους συνήθεις κανόνες να αναστέλλονται έτσι ώστε η Βουλή να είναι εις θέσιν να περάσει το ψήφισμα της Βουλής 5732, τον νόμον περι προστασίας των αμάχων Συρίας Καίσαρα (“Caesar Syria Civilian Protection Act”) κάνοντας έκκληση για την ένταση των ήδη σκληρών κυρώσεως στη Συρία, αξιολογώντας την επιβολή μιας «ζώνης απαγόρευσης των πτήσεων» στο εσωτερικό της Συρίας (για να αποτραπεί η Συριακή κυβέρνηση απο το να πραγματοποιεί πτήσεις εντός του δικού της εναέριου χώρου) και την κλιμάκωση των προσπαθειών να ασκηθούν ποινικές διώξεις εις βάρος Σύρων αξιωματούχων.

«Πιο καταπληκτικό είναι πως το ψήφισμα καλεί για την αξιολόγηση και την ανάπτυξη σχεδίων για τις Ηνωμένες Πολιτείες για την επιβολή μιας «ζώνης απαγόρευσης πτήσεων» στο εσωτερικό της Συρίας, ενός κυρίαρχου έθνους, μια πράξη πολέμου, που επίσης θα παραβίαζε το διεθνές δίκαιο ως πράξη επιθετικότητας. Θα μπορούσε επίσης να βάλει τον στρατό των ΗΠΑ στη θέση που να αναγκάζεται να καταρρίξψει ρωσικά αεροσκάφη.»

Δείτε τώρα το νομοσχέδιο απευθίας απο το επίσημερο σάιτ του Κογκρέσου:

screen-shot-2016-11-29-at-3-16-59-am

screen-shot-2016-11-29-at-3-21-22-am

Δείτε όλο το έγγραφο σε αυτό το λινκ: https://www.congress.gov/bill/114th-congress/house-bill/5732/text

Τέλος, η επιλογή του Τράμπ για σύμβουλο της εθνικής ασφάλειας, τον Αντιπτέραρχο Michael Flynn, δεν είναι καλός οιωνός. Ο Flynn υποστηρίζει την…ΤΟΥΡΚΙΑ.  Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Flynn υποστήριξε σθεναρά τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν σε ένα άρθρο γνώμης στο μεγάλο περιοδικό, προτείνοντας ότι είναι κατάσταση πολιορκίας από «ριζοσπαστικό Ισλάμ» και χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά μας. Ο Flynn φάνηκε να απορρίψει τις καταστολές του Ερντογάν σε πολιτικούς αντιφρονούντες και τις αμφίβολες συνθήκες της απόπειρας πραξικοπήματος το οποίο επέτρεψε στον Ερντογάν να ισχυροποιήσει την εξουσία του.

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS! ΤΟ ΞΈΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο κ. Flynn ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΤΡΑΜΠ! ΆΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ Flynn ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΟΤΑΝ ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΕΤΣΙ, ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ….ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΚΑ…ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (πατήστε εδώ για αποδείξεις);;;

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ «ΕΞΑΎΛΏΣΕΙ» ΤΟΝ ISIS ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

Δείτε τώρα το δικό ρεπορτάζ επ’αυτού…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/vb.100005881932810/602740893265303/?type=3

Δείτε τώρα το σχετικό βιντέο:

https://www.youtube.com/watch?v=hAjiM2vcthw

Διαβάστε περισσότερα:

http://thefreethoughtproject.com/media-silent-house-passes-no-fly-zone/#CshlgEptIUoedxby.99

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr