Home Greek News ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα στις ΗΠΑ, κατατέθηκε αίτηση για νέα καταμέτρηση ψήφων.

ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα στις ΗΠΑ, κατατέθηκε αίτηση για νέα καταμέτρηση ψήφων.

by _
0 comment 145 views

-Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Είμαστε άραγε στο τέλος ή στην αρχή των εξελίξεων;

Ξημερώματα του Σαββάτου για την Ευρώπη σκάει η μπόμπα.

Μέλη του πράσινου κόμματος κατέθεσαν την Παρασκευή αίτηση για μια νέα καταμέτρηση των ψήφων στο Wisconsin μετά από αναφορές για απόκλιση των αποτελεσμάτων των αμερικάνικων εκλογών πριν δύο εβδομάδες.

¨Το αίτημα αυτό θα πάει ένα βήμα πιο πέρα και δεν θα περιοριστεί σε μια απλή καταμέτρηση , παρακινώντας, την έρευνα σχετικά με την ακεραιότητα του συστήματος ψηφοφορίας που διέπει την εκλογική διαδικασία.

«Αυτή η έρευνα θα είναι μια διαδικασία, ένα πρώτο βήμα για να εξεταστεί κατά πόσον λειτουργεί η εκλογική δημοκρατία μας», είπε ο George Martin συν-πρόεδρος του Πράσινου κόμματος. Washington (CNN) http://edition.cnn.com/politics Tom LoBianco, CNN

Ενημερώθηκε 2353 GMT (0753 HKT) 25, Νοεμ, 2016

Τελικά οι Αμερικάνοι περίμεναν να περάσει η ημέρα των Ευχαριστιών και η Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) για να ασχοληθεί η επικαιρότητα πάλι μαζί τους.

Αν και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μπορεί να αλλάξει, κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι η εκλογική διαδικασία ήταν ευάλωτη λόγω του ότι μεσολαβούσαν ηλεκτρονικά συστήματα καταγραφής.

Ουσιαστικά αυτοί δεν αποδέχονται ότι έχασαν.

Πιθανώς μέχρι να αναλάβει ο νέος αμερικάνος Πρόεδρος να δούμε και άλλα επεισόδια που θα έχουν αντίκτυπο στις Παγκόσμιες εξελίξεις.

Με πόνο και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πηγή:

http://www.triklopodia.gr/category/vardakas/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr