ΕΚΤΑΚΤΟ! Πέθανε ο…ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ!!!

Έχει πεθάνει σε ηλικία 90 ετών σύμφωνα με το CNN…

Διαβάστε περισσότερα εδω:

http://www.cnn.com/2016/11/26/americas/fidel-castro-obit/index.html?sr=fbCNN112616fidel-castro-obit0624AMStoryLink&linkId=31590155

Όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα Ντέιβιντ Γκονζάλες:

Η πρωτεύουσα της Κούβας έχει έναν κυρίαρχον μεγάλον διοικητή που φοράει στολή, είναι μυημένος εις τα μυστικά. Αλλά αυτός δεν είναι ο Φιντέλ Κάστρο. Το όνομά του είναι ο Ιησούς Armada Pena, και αυτός είναι ένας τριακοστού τρίου βαθμού Μασόνος, ο οποίος προεδρεύει του Ανώτατου Συμβουλίου της Κούβας σε έναν επιβλητικόν μασονικόν ναόν του Σκωτικού Τύπου στο κέντρο της Αβάνας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.rense.com/general24/supd.htm

Σε ένα άρθρο του μεγάλου περιοδικού NewsWeek με τίτλο «Ο Κόλπος των χοιριδίων: πώς οι μασόνοι πιάστηκαν σε σχέδιο ανατροπής των Κάστρο», διαβάζουμε τα εξής εκπληκτικά σε σχέση με τον Φιντέλ Κάστρο και τους….ΜΑΣΟΝΟΥΣ:

Οι Τέκτονες κατάγονται από τις μεσαιωνικές συντεχνίες που έχτισαν τους καθεδρικούς ναούς της Ευρώπης, και η παρουσία τους στην Κούβα χρονολογείται από το 1763, με την άφιξη των Άγγλων και Ιρλανδών εποίκων. Στη στροφή του αιώνα, ο αριθμός τους ενισχύθηκε από την άφιξη των Γάλλων καλλιεργητών που είχαν εγκαταλείψει την Επανάσταση της Αϊτής. Έναν αιώνα αργότερα, θα μπορούσαν να μετράνε Κούβας επαναστάτες σαν τον Χοσέ Μαρτί μεταξύ των αδελφών τους. Και στη δεκαετία του 1950, σύμφωνα με τις λαϊκές παραδόσεις, ένας ακόμη επαναστάτης, ο Φιντέλ Κάστρο, ανέπτυξε ένα μαλακό σημείο για τους Τέκτονες όταν του έδωσαν καταφύγιο σε ένα Τεκτονική Στοά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.newsweek.com/2014/04/18/bay-piglets-how-freemasons-got-caught-plot-topple-castros-248099.html