Home Greek News Γιατί το CNN έδειξε ένα παλιό κλίπ της απόπειρας δολοφονίας του Ρέιγκαν ενώ μιλούσε για τον…ΤΡΑΜΠ;;;;;

Γιατί το CNN έδειξε ένα παλιό κλίπ της απόπειρας δολοφονίας του Ρέιγκαν ενώ μιλούσε για τον…ΤΡΑΜΠ;;;;;

by _
0 comment 177 views

Ένας απο τους πιο αγαπημένους μου ερευνητές ονόματι Zachary K Hubbard, ο οποίος ασχολείται με παρα πολύ σοβαρές έρευνες για την έθεση της Νέας Τάξεως Πραγμάτων μέσα απο πεδία έρευνας της «παρυφρής» (όπως η αριθμολογία, εβραϊκή Γεματρία, κτλ), μας αποκαλύπτει στο ακόλουθο βίντεο του ΦΟΡΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για το…ΓΕΓΟΝΟΣ….ότι….μας αφήνουν να εννοηθεί τα ΜΜΕ ότι μπορεί να δολοφονηθεί ο νεο-εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!….

-του Ιωάν . Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.31, 23 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

Λοιπον, αυτό που ακολουθεί είναι όλα τα κύρια σημεία ενος βίντεο του κ Hubbard με τίτλο “CNN shows Ronald Reagan assassination while talking about Donald Trump, 11-18-16” (Γιατί το CNN έδειξε ένα παλιό κλίπ της απόπειρας δολοφονίας του Ρέιγκαν ενώ μιλούσε για τον…ΤΡΑΜΠ;;;). Οπότε,  κρατηθείτε…ΓΕΡΑ!….

  • Στις 19 Νεο. φέτος γιόρτασε τα Πεντηκοστά τέταρτα γενέθλιά της η κα Τζόντι Φόστερ
  • Αυτό είναι σημαντικό λόγω της σχέσεως μεταξύ Φόστερ και Τζον Χίνκλεϋ ο Τζούνιορ, ο «επίδοξος» δολοφόνος του Ρέιγκαν που απέτυχε στην προσπάθειά του προς τούτο το 1981
  • Στις 18, όμως, του μηνός, το CNN αποφάσισε, στα καλά καθούμενα, να δείξει παλιά πλάνα απο την απόπειρα δολοφονίας του Ρέιγκαν ενώ μιλούσε για τον νεο-εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! Μιλάμε για την ημέρα ΠΡΙΝ τα γενέθλια της κας Φόστερ…προσέξτε τώρα…
  • Αν δεν ξέρετε για την αιτία για την οποία επιχείρισε ο Χίνκλεϋ να σκοτώσει τον Ρέιγκαν, ήταν επειδή προσπάησε ο ίδιος να εντυπωσιάσει την Φόστερ!…ήταν εντελώς καψουρεμένος τότε με την τρυφερή και γοητευτική Τζόντι….
  • Η πρώτη ταινία στην οποία πρωταγωνίστε η Φόστερ ήταν «Ο Οδηγός του Ταξί» (Taxi Driver) που είχε να κάνει με μια απόπειρια δολοφονίας ενος υποψήφιου για την….ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!….
  • Σε αυτήν πρωταγωνίστησε κι ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντινίρο και βασίστηκε στον χαρακτήρα του Άρθουρ Μπρέμερ, οποίος πυροβόλησε στην πραγματική ζωή, τον Τζόρτζ Ουάλας ενώ ασχολείτο με την εκστρατεία του για τη προεδρία…και αυτό έλαβε χώρα πριν 44 χρόνια…και ο αρισμός 44 έχει να κάνει με τον αποκρυφιστικό συμβολισμό πολιτκών…ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ….
  • Στις 13 Αυγ. φέτος, ο κ Ντινίρο αναφέρθηκε στην εν λόγω ταινία —ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!παρομοιάζοντας (πατήστε εδώ) τον Τράμπ, όχι με τον Ουάλας, αλλά με τον…ΟΔΗΓΟ του ταξί στην ταινία, τον κ Travis Bickle!….

Ειρήσθω εν παρόδω ότι σύμφωνα με το σάτι Ridingthebeast.com που μας παρέχει έναν ωραίο υπολογιστή της Γεματρίας, διαβάζουμε τα εξής:

Στα ελληνικά και τα εβραϊκά κάθε γράμμα της αλφαβήτου διπλασιάζει ως ένας αριθμός. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με λατινικούς αριθμούς που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα στα αγγλικά. Γεματρία είναι η πρακτική υπολογισμού των αριθμητικών ισοδύναμων των λέξεων και φράσεων, προσθέτοντας τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα. Τεχνικά, η Γεματρία αναφέρεται σε υπολογισμό στην εβραϊκή γλώσσα, ενώ η Isopsephy (Ισοσοφία δηλ.) είναι το αντίστοιχο ελληνικό σύστημα.

Για τον υπολιγιστή τους, πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.ridingthebeast.com/gematria-calculator/

Δείτε τώρα το βιντεο!….

https://www.youtube.com/watch?v=UR8sGduMDsI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr