Home Greek News Τι συζήτησαν Τσίπρας-Τραμπ στην πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία

Τι συζήτησαν Τσίπρας-Τραμπ στην πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία

by _
0 comment 108 views

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Τα δικά μου σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Δύο ολόκληρες εβδομάδες χρειάστηκαν μετα τη νίκη του Τράμπ προκειμένου να μας έχει υπόψιν του ο ίδιος, ενώ τηλεφωνική επικοινωνία είχε με τον Ερντογκάν –στου οποίου τη χώρα έχει μεγάλα επιχειρησιακή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ- την ΕΠΟΜΕΝΗΝ των εκλογών. Νιώθουμε….ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ «ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ» αυτην την στιγμήν….

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, 6:36μμ

Την πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Aλέξης Τσίπρας και ο Ντόναλντ Τραμπ…

Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον νέο πρόεδρο για την εκλογική του νίκη και υπογράμμισε τους στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στον ελληνικό και τον αμερικανικό λαό.

Στο πλαίσιο της συνομιλίας τους τονίστηκε ο κρίσιμος ρόλος της Ελλάδας για την ειρήνη και ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής –ιδιαίτερα σε μία περίοδο αυξανόμενης αποσταθεροποίησης– καθώς και οι σημαντικές προσπάθειες που έχει καταβάλει ο ελληνικός λαός για την αντιμετώπιση τόσο της οικονομικής όσο και της προσφυγικής κρίσης.

Επιβεβαιώθηκε, παράλληλα, η σημασία ενίσχυσης της στρατηγικής συνεργασίας των δύο χωρών σε σειρά τομέων, σε συνέχεια και της πρόσφατης επίσκεψης του Προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα.

«Ο ελληνικός λαός είναι ένας καταπληκτικός λαός», είπε χαρακτηριστικά. Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας παρατήρησε, ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος έχει πολλούς Ελληνοαμερικανούς στην ομάδα του, και ο κ. Τραμπ απάντησε, πως οι Ελληνοαμερικανοί τον ψήφισαν με μεγάλες πλειοψηφίες».

Η συνομιλία έκλεισε με τον κ. Τραμπ να λέει ότι όταν αναλάβει τα καθήκοντά του, θα ξαναμιλήσουν, πως θα είναι σε επαφή και ότι «θα χαρεί κάποια στιγμή να πουν από κοντά».

Πηγή:

Τι συζήτησαν Τσίπρας-Τραμπ στην πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr