Home Greek News ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ…!!!

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ…!!!

by _
0 comment 134 views

Οι συνεργάτες του Ρουμπάτη της ΕΥΠ, εξευτελίζονται στα δικαστήρια… και χάνουν τις δίκες!

Ρεπορτάζ : Καλλιόπη Σουφλή

“Με έθιξε… Με είπε Σκατιώτη…”

Ο κακός χαμός έγινε και σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου έγινε η εκδίκαση στο Α΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών της μήνυσης που είχε υποβάλλει ο
γνωστός υπόδικος συριζαίος συνδικαλιστής της ΕΥΠ κ. Θεόδωρος Σπατιώτης (του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα για την εμπλοκή του στη γνωστή υπόθεση “Πυθία” καθότι είναι συγκατηγορούμενος του κ. Μιχ. Καρχιμάκη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της παραβίασης Μυστικών της Πολιτείας) κατά μίας πρώην συναδέλφου του της κ. Λήδας Λυπ. για συκοφαντική δυσφήμηση.

Το τι γέλιο έπεσε στο ακροατήριο με αυτά που ακούστηκαν από τον ενάγοντα κ. Σπατιώτη δεν μπορώ να σας τα περιγράψω…

Αλλά και οι δικαστίνες φαίνεται να είχαν κέφια γιατί φάνηκε σαν να ήθελαν να το διασκεδάσουν με τις ερωτήσεις που του έκαναν ώστε να λάβουν τις συγκεκριμένες απαντήσεις.

Το ίδιο συνέβη και με τον δικηγόρο υπεράσπισης της κ. Λυπ. κ. Γιώργο Παπατσώρη.
Αρχικά, ο κ. Σπατιώτης προσπάθησε να πάρει αναβολή αλλά ούτε η υπεράσπιση ούτε η Έδρα το δέχθηκε κι έτσι η υπόθεση συζητήθηκε κανονικά.

Ακούστηκαν πολλά κι ενδιαφέροντα αλλά εκεί που έπεσε το πολύ γέλιο ήταν όταν σε ερώτηση της Έδρας προς τον κ. Σπατιώτη που θεωρεί ότι έχει θιγεί από την κατηγορούμενη ο κ. Σπατιώτης θεώρησε ότι θίχτηκε διότι δημοσίευμα που πιστεύει ότι εγράφη από την πλευρά της κατηγορουμένης που τον ανέφερε ως “Σκατιώτη” αναφερόταν σε εκείνον…
Φαίνεται ότι οι συριζαίοι της ΕΥΠ κατέχονται από δικομανία… δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο κάθε λίγο και λιγάκι υπάλληλοι της να σύρονται στα δικαστήρια για σαχλαμάρες.

Μάλιστα, η Εισαγγελέας Έδρας μια νέα Δικαστής το παρατήρησε ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν υπάλληλοι της ΕΥΠ να τρέχουν στα δικαστήρια για τέτοια πράγματα και καλό θα είναι να τα βρίσκουν πριν φτάνουν στα δημόσια ακροατήρια.

Αλλά φαίνεται ότι στην ΕΥΠ το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι γιατί όπως διαβάσαμε και στην “Κυριακάτικη Kontranews” δεκάδες υπάλληλοι της ΕΥΠ έχουν συρθεί στα δικαστήρια από τις διοικήσεις της μετά το 2009… (άλλωστε αυτό δεν σχολίαζα μόλις προχθές εδώ…;)
Και όχι μόνο αυτό αλλά κατά την δημόσια συνεδρίαση του Δ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών της 30ης Μαρτίου 2016 που τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ είχαν παρακολουθήσει, είχε κάνει μεγάλη έκπληξη σε όλους το γεγονός ότι ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Γ. Ρουμπάτης είχε στείλει στο δικαστήριο για να αναγνωστούν στο ακροατήριο δεκάδες απορρήτων εγγράφων προκειμένου να πετύχει την καταδίκη του γνωστού μεγαλοστελέχους της ΕΥΠ κ. Κώστα Αγγελάκη.

Προς έκπληξη όμως όλων το δικαστήριο έπειτα και από πρόταση του Εισαγγελέα δείχνοντας μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα Εθνικής Ασφαλείας από την ηγεσία της ΕΥΠ δεν τα δέχθηκε ως αναγνωστέα και τα επέστρεψε στον κ. Ρουμπάτη χωρίς να τα αναγνώσει στο Δικαστήριο αφήνοντας άφωνο το ακροατήριο για την τόλμη του αυτή.

Ας γυρίσουμε όμως στην σημερινή μας υπόθεση…

Η κατηγορούμενη, η οποία μου έδωσε την εντύπωση μιας πολύ σοβαρής και δυναμικής γυναίκας, μια πραγματική κυρία (μου θύμησε την αείμνηστη Τζένη Λεβογιάννη) απολογήθηκε, ακολούθησαν οι αγορεύσεις της κ. Εισαγγελέως και του κ. Παπατσώρη και το Δικαστήριο έπειτα και από πρόταση της Εισαγγελέως Έδρας έκρινε την κατηγορουμένη Αθώα…
Ζήτησα από τον συνήγορο της αθώας πλέον υπαλλήλου της ΕΥΠ, τον κ. Παπατσώρη μία δήλωση για την σημερινή υπόθεση αλλά ευγενικά μου αρνήθηκε λέγοντας μόνο :

” Τα είδατε τι έγινε σήμερα μέσα στην αίθουσα δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο δυστυχώς όλα αυτά που συμβαίνουν σ΄ αυτήν την υπηρεσία από ορισμένους είναι λυπηρά”!
Μακάρι να ήταν μόνο λυπηρά…

Όταν αυτοδιασύρεται η πλέον σημαντική και ευαίσθητη υπηρεσία του κράτους, η ΕΥΠ, στις δημόσιες αίθουσες των δικαστηρίων, άλλοτε με την συμμετοχή και άλλοτε με την εκκωφαντική σιωπή του διοικητή της, τότε όλη η ασφάλεια της χώρας, τίθεται σε τεράστιο κίνδυνο… γιατί οι εχθροί, καραδοκούν.

Παγκόσμια πρωτοτυπία προς… αποφυγήν…

Πηγή:

https://attikanea.blogspot.gr/2016/11/blog-post_513.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr