Home Greek News Εκτεθειμένοι υπάλληλοι της ΕΥΠ σε ξένους πράκτορες

Εκτεθειμένοι υπάλληλοι της ΕΥΠ σε ξένους πράκτορες

by _
0 comment 106 views

Εξ αιτίας υπόδικου συνδικαλιστή σύρονται ως μάρτυρες στα δικαστήρια της Ευελπίδων…

Ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίζεται το τελευταίο δεκαπενθήμερο ο νεοσυριζαίος υπόδικος συνδικαλιστής της ΕΥΠ, Θ.Σ., μετά και τις αποκαλύψεις της kontranews για το ποιόν και την αντεθνική δράση του, καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας. Διοχετεύει μάλιστα εσκεμμένα στο προσωπικό ότι εξακολουθεί να χαίρει της εκτίμησης του Υποδιοικητή, Ι. Λιούκα, με τον οποίο βρίσκεται σε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ αφήνει και υπόνοιες για “παρεμβάσεις” της Δικαιοσύνης στη Δικαιοσύνη υπέρ του (!), στην περίπτωση που παραπεμφθεί σε δίκη για τη διαρροή άκρως απόρρητων εγγράφων από την Υπηρεσία την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή.

Αστειότητες θεωρούν συνάδελφοι του το επιχείρημα του ότι δεν ήταν δυνατόν να γνώριζε τις πληροφορίες, που προορίζονταν για τον τότε Πρωθυπουργό της χώρας, αφού “τα απόρρητα δελτία δεν κυκλοφορούν μόνα τους στους διαδρόμους της ΕΥΠ”. Όσοι γνωρίζουν καλά τον Θ.Σ. ξέρουν ότι, παρότι δεν εργάστηκε ποτέ, εντούτοις, ακόμη και τις περιόδους που δεν ήταν εκλεγμένος συνδικαλιστής, συνήθιζε να μπαινοβγαίνει σε γραφεία επιχειρησιακού ενδιαφέροντος, προσπαθώντας να συλλέγει πληροφορίες για να τις χρησιμοποιήσει κατόπιν προς ίδιον όφελος.

Ο ύποπτος ρόλος του και παράνομη γνώση από μέρους του άκρως απόρρητων υποθέσεων της ΕΥΠ, έχουν αναφερθεί σε πλείστες αναφορές υπαλλήλων της Υπηρεσίας, οι οποίες – κατά περίεργο τρόπο – εξαφανίστηκαν από τη διεύθυνση διοικητικού, πριν καν ξεκινήσει οποιαδήποτε ανάκριση!

Το “Γεωγραφικό Σύστημα Διασυνοριακής Ασφαλείας κατά τη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών”, η υπόθεση του “EUROCOLLEGE”, το οίκημα ασφαλείας της Διεύθυνσης Κατασκοπείας της ΕΥΠ στο κέντρο της Αθήνας, είναι μόνο μερικές από αυτές, για τις οποίες έντιμοι και ευσυνείδητοι υπάλληλοι κατηγορήθηκαν και απλώθηκαν άδικα αλλά δικαιώθηκαν πανηγυρικά από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Αναρωτιέται όμως κανείς πως ένας καθόλα αναρμόδιος, χαμηλόβαθμος, μη επιχειρησιακός υπάλληλος γνώριζε όλα τα παραπάνω;

Γιατί δεν τιμωρήθηκε ποτέ γι αυτό και για το γεγονός ότι έσυρε – μαζί με τους προστάτες του – δεκάδες συναδέλφους του στα δικαστήρια για ουσιαστικά ανύπαρκτες υποθέσεις, οι οποίες ξεπερνούν μέχρι σήμερα τις 30, με πάνω από 50 κατηγορούμενους υπαλλήλους της Υπηρεσίας! Αν υπολογιστούν δε και οι μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας, τότε περίπου 250 υπάλληλοι από τους 1200 της ΕΥΠ, έχουν παρελάσει από τα ανοικτά ακροατήρια της Ευελπίδων, έρμαιο του κάθε εγχώριου και ξένου πράκτορα!

Για το λόγο αυτό προφανώς ο Θ.Σ. περιοδεύει στις μονάδες της ΕΥΠ στην επαρχία, παρέα με τους δικούς του υποψήφιους για την εκλογή αιρετών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, στην προσπάθειά του για μια ακόμη φορά να το ελέγξει ενόψει και του επερχόμενου πειθαρχικού του.

Υπάλληλοι της Υπηρεσίας θεωρούν ότι ο έντιμος Διοικητής της ΕΥΠ κ. Γ. Ρουμπάτης πρέπει να απαγορεύσει στον υπόδικο για κακουργηματικές πράξεις υπάλληλο, στον όποιον έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να επισκέπτεται ευαίσθητες ακριτικές μονάδες της Υπηρεσίας. Ιδιαίτερα τη μονάδα της ΒΑ Ελλάδας, το Διοικητή της οποίας από παλαιά και συστηματικά εκθέτει ο Θ.Σ., βγάζοντας πύρινες ανακοινώσεις εναντίον της συγκεκριμένης μονάδας από την εποχή που διατελούσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν προστατεύονται οι υπάλληλοι της ΕΥΠ από τις αυθαιρεσίες απερίσκεπτων συνδικαλιστών… Κάτι που μπορεί να εξασφαλίσει μόνον ο Διοικητής Υπηρεσίας…

Πηγή: Εφημερίδα “Κυριακάτικη Κontranews”

-Κι εμείς το πήραμε απο το Κostasxan.blogspot.gr

https://kostasxan.blogspot.gr/2016/11/blog-post_386.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr